Míg néhány évvel ezelőtt Katy egy bájos, ám szókimondó lány képében tetszelgett; addig manapság kijelenthetjük, hogy az énekesnő felnőtt és igazi díva vált belőle, aki több sikeres szerzemény előadója és Hollywood első számú kedvenceinek egyike lett! Lássuk Katy legsikeresebb dalait!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Katy Perry
2014. január 19. 16:35
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2014. január 19. 16:37
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline |
Roar a kedvencem tőle az szerintem nagyon jó
2014. január 19. 16:41
Nagyon jó cikk lett.
Én imádom Katy Perry-t, és mikor 2008-ban megismertem (te jó ég, már lassan 6 éve), nem gondoltam volna, hogy ő lesz az egyik kedvenc énekesnőm és tényleg megérdemli a sikert, mert fantasztikus ember, dalai igényesek, klipje pedig ötletesek.
Én imádom Katy Perry-t, és mikor 2008-ban megismertem (te jó ég, már lassan 6 éve), nem gondoltam volna, hogy ő lesz az egyik kedvenc énekesnőm és tényleg megérdemli a sikert, mert fantasztikus ember, dalai igényesek, klipje pedig ötletesek.
2014. január 19. 16:46
A legjobb dal amit írtak neki a Part of Me, talán a Hot N Cold, amúgy erős túlzások vannak a cikkben:D Díva? minden dala ugyanúgy 1 ember munkája, ezért szinte sablonos az egész, szerencséjére(kétinek) a hapsi jó dalokat készít.
A Roar egy szörnyűség, már csak azért is össze-visszaság kissé a cikk, mert ha felnőtt, akkor miért ír 12 éveseknek dalt egy "felnőtt nő", talán mert másnak nem lehet eladni a matricás albumát, almamaggal meg fenetudja:D
Énekórát vegyen inkább, mert élőben kibírhatatlan, gondolom ezért szállingóznak az emberek a koncerjein:D
Idén őt hájpolták, nem tudom miért, pedig énekesnőnek nem nevezhető, inkább cölöb:D
A Roar egy szörnyűség, már csak azért is össze-visszaság kissé a cikk, mert ha felnőtt, akkor miért ír 12 éveseknek dalt egy "felnőtt nő", talán mert másnak nem lehet eladni a matricás albumát, almamaggal meg fenetudja:D
Énekórát vegyen inkább, mert élőben kibírhatatlan, gondolom ezért szállingóznak az emberek a koncerjein:D
Idén őt hájpolták, nem tudom miért, pedig énekesnőnek nem nevezhető, inkább cölöb:D
2014. január 19. 16:52
Idézet (holembo @ 2014.01.19. 16:46)
A legjobb dal amit írtak neki a Part of Me, talán a Hot N Cold, amúgy erős túlzások vannak a cikkben:D Díva? minden dala ugyanúgy 1 ember munkája, ezért szinte sablonos az egész, szerencséjére(kétinek) a hapsi jó dalokat készít.
"A legjobb dal amit írtak neki..."
Katy dalszövegíró is... szinte az összes dala megírásában részt vett, ráadásul más előadóknak is írt dalokat
2014. január 19. 16:53
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Katy nem az óriási hangjáról híres azt tudjuk, de azért van egy pár jól sikerült száma, amit nagyon szeretek. Kicsit hiányoltam a cikkből a 'Hot N Cold' c. számát, hisz azért az is nagy slágernek számít a mai napig. Nekem a kedvenc dalom tőle az 'I Kissed Girl' és a 'Last Friday Night'.
2014. január 19. 17:02
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Csak én olvastam mindenhol azt a szót, hogy "szerzemény"?
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.