Míg néhány évvel ezelőtt Katy egy bájos, ám szókimondó lány képében tetszelgett; addig manapság kijelenthetjük, hogy az énekesnő felnőtt és igazi díva vált belőle, aki több sikeres szerzemény előadója és Hollywood első számú kedvenceinek egyike lett! Lássuk Katy legsikeresebb dalait!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Katy Perry
2014. január 19. 16:35
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2014. január 19. 16:37
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline |
Roar a kedvencem tőle az szerintem nagyon jó
2014. január 19. 16:41
Nagyon jó cikk lett.
Én imádom Katy Perry-t, és mikor 2008-ban megismertem (te jó ég, már lassan 6 éve), nem gondoltam volna, hogy ő lesz az egyik kedvenc énekesnőm és tényleg megérdemli a sikert, mert fantasztikus ember, dalai igényesek, klipje pedig ötletesek.
Én imádom Katy Perry-t, és mikor 2008-ban megismertem (te jó ég, már lassan 6 éve), nem gondoltam volna, hogy ő lesz az egyik kedvenc énekesnőm és tényleg megérdemli a sikert, mert fantasztikus ember, dalai igényesek, klipje pedig ötletesek.
2014. január 19. 16:46
A legjobb dal amit írtak neki a Part of Me, talán a Hot N Cold, amúgy erős túlzások vannak a cikkben:D Díva? minden dala ugyanúgy 1 ember munkája, ezért szinte sablonos az egész, szerencséjére(kétinek) a hapsi jó dalokat készít.
A Roar egy szörnyűség, már csak azért is össze-visszaság kissé a cikk, mert ha felnőtt, akkor miért ír 12 éveseknek dalt egy "felnőtt nő", talán mert másnak nem lehet eladni a matricás albumát, almamaggal meg fenetudja:D
Énekórát vegyen inkább, mert élőben kibírhatatlan, gondolom ezért szállingóznak az emberek a koncerjein:D
Idén őt hájpolták, nem tudom miért, pedig énekesnőnek nem nevezhető, inkább cölöb:D
A Roar egy szörnyűség, már csak azért is össze-visszaság kissé a cikk, mert ha felnőtt, akkor miért ír 12 éveseknek dalt egy "felnőtt nő", talán mert másnak nem lehet eladni a matricás albumát, almamaggal meg fenetudja:D
Énekórát vegyen inkább, mert élőben kibírhatatlan, gondolom ezért szállingóznak az emberek a koncerjein:D
Idén őt hájpolták, nem tudom miért, pedig énekesnőnek nem nevezhető, inkább cölöb:D
2014. január 19. 16:52
Idézet (holembo @ 2014.01.19. 16:46)
A legjobb dal amit írtak neki a Part of Me, talán a Hot N Cold, amúgy erős túlzások vannak a cikkben:D Díva? minden dala ugyanúgy 1 ember munkája, ezért szinte sablonos az egész, szerencséjére(kétinek) a hapsi jó dalokat készít.
"A legjobb dal amit írtak neki..."
Katy dalszövegíró is... szinte az összes dala megírásában részt vett, ráadásul más előadóknak is írt dalokat
2014. január 19. 16:53
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Katy nem az óriási hangjáról híres azt tudjuk, de azért van egy pár jól sikerült száma, amit nagyon szeretek. Kicsit hiányoltam a cikkből a 'Hot N Cold' c. számát, hisz azért az is nagy slágernek számít a mai napig. Nekem a kedvenc dalom tőle az 'I Kissed Girl' és a 'Last Friday Night'.
2014. január 19. 17:02
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Csak én olvastam mindenhol azt a szót, hogy "szerzemény"?
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!