Ma kerül adásba a Sleepy Hollow évadzárója – a sorozattal legközelebb csak szeptemberben találkozunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Mison: „Kezdődik az apokalipszis”
2014. január 20. 18:15
2014. január 20. 18:17
Én még nem láttam ezt a sorozatot de érdekesnek tűnik lehet hogy majd egyszer bele nézek:)
2014. január 20. 18:19
TomHiddlestonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 187251 offline |
Szeptember!!!!!!! Hol van az még?
2014. január 20. 18:38
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8821 Csatolások: 220360 Azonosító: 59785 online |
Az a gond, hogy ha most bepótolom a lemaradásomat, szeptemberig szenvedni fogok a hiányától. De utálom a rövid sorozatokat.
2014. január 20. 18:51
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Hát... várom már!
2014. január 21. 23:07
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Szandi vissza is nézhetjük az első évadot. Én amit szeretek, azokat mindig elmentem, vagy kiírom lemezre. Évadnyitó előtt majd újra ledarálom egyben és kész. Így csináltam a Following sorozattal is, és hamarosan jön a Vikings, azt is újranézem mielőtt elkezdődik.
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.