Harry Styles melegbár arca lett
2014. január 20. 20:33
Szép kis perre számíthatnak az illetékesek, ha valójában a tudta nélkül csinálták ezt az egészet. Azért mindennek van egy bizonyos határa. De legalább az utálkozóknak ismét van min kiélniük magukat.
2014. január 20. 20:34
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline |
Szánalom pont com :@ Az apjuk meleg
2014. január 20. 20:46
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Erre csak annyit mondok : Gratula neki ! =D
2014. január 20. 20:47
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline |
Sarah0315, teljesen egyet értek. Nem szeretem, egyáltalán ezt a Harry gyereket, sőt, ha meglátom, elmegy az életkedvem, a hajáról nem is beszélve... Khm, szóval azt akarom mondani, hogy ez a "meleg" - dolog engem is érzékenyen érint. Ugyanis nekem a legtöbb kedvencemet titulálják annak, habár még én sem vagyok teljesen tudatában az ellenkezőjének, hiszen hogyan is lehetnék, de mégis.
Szóval most az egyszer, ha emiatt ez a Harry-gyerek kiakadna, még támogatnám is. Bocsánat a kifejezésért, de s*ggfejség volt ez az egész.
Szóval most az egyszer, ha emiatt ez a Harry-gyerek kiakadna, még támogatnám is. Bocsánat a kifejezésért, de s*ggfejség volt ez az egész.
1 felhasználónak tetszik:
Sarah0315
2014. január 20. 20:49
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Idézet (BooBearr @ 2014.01.20. 20:35)
Neharagudj hogy egyáltalán élek. Nem kell pattogni...
Nem haragszok egyáltalán, nyugi És pattogni sem szeretek, olyan megerőltetően hangzik. Én csak megmondtam, Herrike pont sz*rik arra, hogy mihez adják az arcát, amíg az reklámot ad neki.
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline |
Szegény Harry! Mi jogon csinálták ezt??!!
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline |
JUjj. Ez gáz. Ki tudja hogy reagál.
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline |
Nincs is szebb dolog annál, mint X beleegyezése nélkül, X híres arcával reklámozni Y-t.
Ez pedig csak egy újabb ürügy a homofóboknak, amiért utálják a homoszexuálisokat. Persze azok, akik a melegbárakat vezetik, tesznek arra, hogy el kéne érni, hogy ne legyenek homofóbok és arra is, hogy mire használják, kinek az arcát.
Ez pedig csak egy újabb ürügy a homofóboknak, amiért utálják a homoszexuálisokat. Persze azok, akik a melegbárakat vezetik, tesznek arra, hogy el kéne érni, hogy ne legyenek homofóbok és arra is, hogy mire használják, kinek az arcát.
2014. január 20. 20:50
Hát nem tudom...én szeretem(imádom)Harryt és ha meleg akkor is!!elfogadom olyannak amilyen,bár jobb lenne ha megerősítené h nem meleg mert akkor valamikor lehetek igazi Mrs.Styles. egyébként meg hogy merészelnek ilyet tenni??remélem a directionerek kitesznek magunkért(én is az vagyok)hogy megvédjék Hazz-t!!
2014. január 20. 20:59
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Szerintem meg jogos. Nem vagyok egydé rajongó, de sokszor olyan intim testhelyzetbe kerülnek, ami egyszerűen tutira azt sugallja felénk, hogy b*zik vagy minimum biszexuálisok. Most, ha b*zik, akkor legyenek azok, engem hótra nem érdekel, csak ezt a túl hájpoltságot találom kissé gusztustalannak. Az a helyzet, hogy a negatív reklám is reklám. Attól, hogy a gyereket hominak állították be, csak növelik a pénzüket és a hírnevüket. Mondjuk sztájölsznek eléggé buzerátor feje van az igaz, de szerintem azért a melegeknek is jobb ízlésük van és inkább gerjednének be Jackmanre vagy Boreanazra, mint sem Tarzanra. Kíváncsi vagyok a végkifejlettre egyébként.XD Mibe, hogy per és botrány lesz az egészből csak azért, hogy még több manit zsebeljenek be és még többet szerepeljenek a sajtóban?XD
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.