Harry Styles melegbár arca lett
2014. január 20. 20:33
Szép kis perre számíthatnak az illetékesek, ha valójában a tudta nélkül csinálták ezt az egészet. Azért mindennek van egy bizonyos határa. De legalább az utálkozóknak ismét van min kiélniük magukat.
2014. január 20. 20:34
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Szánalom pont com :@ Az apjuk meleg
2014. január 20. 20:46
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Erre csak annyit mondok : Gratula neki ! =D
2014. január 20. 20:47
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Sarah0315, teljesen egyet értek. Nem szeretem, egyáltalán ezt a Harry gyereket, sőt, ha meglátom, elmegy az életkedvem, a hajáról nem is beszélve... Khm, szóval azt akarom mondani, hogy ez a "meleg" - dolog engem is érzékenyen érint. Ugyanis nekem a legtöbb kedvencemet titulálják annak, habár még én sem vagyok teljesen tudatában az ellenkezőjének, hiszen hogyan is lehetnék, de mégis.
Szóval most az egyszer, ha emiatt ez a Harry-gyerek kiakadna, még támogatnám is. Bocsánat a kifejezésért, de s*ggfejség volt ez az egész.
Szóval most az egyszer, ha emiatt ez a Harry-gyerek kiakadna, még támogatnám is. Bocsánat a kifejezésért, de s*ggfejség volt ez az egész.
1 felhasználónak tetszik:
Sarah0315
2014. január 20. 20:49
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Idézet (BooBearr @ 2014.01.20. 20:35)
Neharagudj hogy egyáltalán élek. Nem kell pattogni... 
Nem haragszok egyáltalán, nyugi
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Szegény Harry!
Mi jogon csinálták ezt??!!
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
JUjj. Ez gáz. Ki tudja hogy reagál.
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Nincs is szebb dolog annál, mint X beleegyezése nélkül, X híres arcával reklámozni Y-t.
Ez pedig csak egy újabb ürügy a homofóboknak, amiért utálják a homoszexuálisokat. Persze azok, akik a melegbárakat vezetik, tesznek arra, hogy el kéne érni, hogy ne legyenek homofóbok és arra is, hogy mire használják, kinek az arcát.
Ez pedig csak egy újabb ürügy a homofóboknak, amiért utálják a homoszexuálisokat. Persze azok, akik a melegbárakat vezetik, tesznek arra, hogy el kéne érni, hogy ne legyenek homofóbok és arra is, hogy mire használják, kinek az arcát.
2014. január 20. 20:50
Hát nem tudom...én szeretem(imádom)Harryt és ha meleg akkor is!!elfogadom olyannak amilyen,bár jobb lenne ha megerősítené h nem meleg mert akkor valamikor lehetek igazi Mrs.Styles.
egyébként meg hogy merészelnek ilyet tenni??remélem a directionerek kitesznek magunkért(én is az vagyok)hogy megvédjék Hazz-t!!
2014. január 20. 20:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem meg jogos.
Nem vagyok egydé rajongó, de sokszor olyan intim testhelyzetbe kerülnek, ami egyszerűen tutira azt sugallja felénk, hogy b*zik vagy minimum biszexuálisok. Most, ha b*zik, akkor legyenek azok, engem hótra nem érdekel, csak ezt a túl hájpoltságot találom kissé gusztustalannak. Az a helyzet, hogy a negatív reklám is reklám. Attól, hogy a gyereket hominak állították be, csak növelik a pénzüket és a hírnevüket. Mondjuk sztájölsznek eléggé buzerátor feje van az igaz, de szerintem azért a melegeknek is jobb ízlésük van és inkább gerjednének be Jackmanre vagy Boreanazra, mint sem Tarzanra. Kíváncsi vagyok a végkifejlettre egyébként.XD Mibe, hogy per és botrány lesz az egészből csak azért, hogy még több manit zsebeljenek be és még többet szerepeljenek a sajtóban?XD
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.