Harry Styles melegbár arca lett
2014. január 21. 15:10
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Gratula ennek a balfeknek ennel jobbat nem erdemel mar meg ???
2014. január 21. 15:13
Idézet (Pocok @ 2014.01.20. 19:59)
Annyira nem értem az embereket. Miért kell olyanokat mondani hogy erre ő a legmegfelelőbb ember? Már miért lenne? Mert azt hiszitek, a saját neméhez vonzódik? És ha ez igaz lenne? Adam Lambert is meleg, még sem utálja senki. De Harryt mindenki elítéli, pedig nem is ferde..
El lehet viccelni, de szerintem az, aki ezt csinálta mélyen magába nézhetne, hogy egyrészt a fiúk menedzsmentje olyan ügyet csinálhat ebből, hogy bezárhatja a szaros kis bárját. A másik meg, hogy a rajongók képesek, és álmába megölik a csávót. De tényleg, nem túlzok.
Szóval az, aki leszólja Harryt, az belegondolhat, ő mennyire örülne, ha az ő képe hirdetne egy ilyen bárt.. Szerintem ti sem örülnétek neki. A fiúk mostanában amúgy is ki vannak akadva, ez most tényleg csak olaj volt a tűzre...
Amúgy meg elég sok meleg híresség van, nem értem miért őt rakták ki.
El lehet viccelni, de szerintem az, aki ezt csinálta mélyen magába nézhetne, hogy egyrészt a fiúk menedzsmentje olyan ügyet csinálhat ebből, hogy bezárhatja a szaros kis bárját. A másik meg, hogy a rajongók képesek, és álmába megölik a csávót. De tényleg, nem túlzok.
Szóval az, aki leszólja Harryt, az belegondolhat, ő mennyire örülne, ha az ő képe hirdetne egy ilyen bárt.. Szerintem ti sem örülnétek neki. A fiúk mostanában amúgy is ki vannak akadva, ez most tényleg csak olaj volt a tűzre...
Amúgy meg elég sok meleg híresség van, nem értem miért őt rakták ki.
De Adam és Hányingerlösz között van némi különbség. Én mondjuk ha nem tudnám BBről hogy bi soha a büdös életben nem feltételezem róla. Mert őneki ennek ellenére férfias külseje van ( ), és ÁLTALÁBAN úgy is öltözködik. ..de sajnos Styles ezzel pont fordítva van.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 21. 15:14
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline |
Hátt...één se szeretem őket tulzottan,de attól nem biztos h buzik...mondjuk ez kézzel fgoható bizonyiték...)
2014. január 21. 15:28
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
nem is tudom hogy lehetnek a világon ilyen emberek...szánalmas
Harold te meg nyugodtan jelentsd fel őket, úgyse nemtél bele tudjuk
(retek emberek)
Harold te meg nyugodtan jelentsd fel őket, úgyse nemtél bele tudjuk
(retek emberek)
2014. január 21. 15:30
S. Vivivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 208966 offline |
Egyiket sem neveztem buzinak legfejjebb Harryt biszexnek ami nem baj csak elég fura, hogy ha lenne hangsúlyozom LENNE egy biszex ember egy 5 tagú fiú bandában az kicsit hülyén nézne ki. D
2014. január 21. 15:40
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline |
Istnenkémxddddd
2014. január 21. 15:41
Idézet
A rendezők felhívása szerint azoknak szól a meghívás, akik szeretik őket.
Akkor nekem ott lenne a helyem.
Kedves hozzászólók!
Tény,hogy ez az oldal miről is szól,de az már számomra egyre unalmasabb,hogy folyton ezzel a b*zi szóval jöttök.Nem unjátok még?
Ti annak ellenére b*zizátok őt,hogy pont a női ügyeiről híres?!Látszik hogy nem vagytok tisztában a szó jelentésével.Vagy alexiában szenvedtek?Mert akkor ne dobálózzatok a szavakkal!
Ezt a képet sokatoknak ajánlom ↓
KÉP
2014. január 21. 15:51
Idézet (Medkap @ 2014.01.21. 15:13)
De Adam és Hányingerlösz között van némi különbség. Én mondjuk ha nem tudnám BBről hogy bi soha a büdös életben nem feltételezem róla. Mert őneki ennek ellenére férfias külseje van ( ), és ÁLTALÁBAN úgy is öltözködik. ..de sajnos Styles ezzel pont fordítva van.
Csak ajánlani tudom,hogy néz utána Google-ban a Férfi szó jelentésének.
2014. január 21. 15:57
Idézet (shary @ 2014.01.21. 15:12)
ez előtt is tudtam h buz*k mind kivéve Zayn mert neki menyasszonya van de az osszes tobbi buz* utalom az osszeset
Ha utálod őket,miért olvastad el?! #f*cklogic
2014. január 21. 15:59
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Henna100 @ 2014.01.21. 15:51)
Csak ajánlani tudom,hogy néz utána Google-ban a Férfi szó jelentésének.
Hát heri sztájölsz sem a megtestesült görög félisten...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 21. 16:14
Miért kell mindig leb*zizni őket?? Nem azok a vak is látja.
1.Zaynnek menyasszonya van
2.Liamnek és Louisnak barátnője van.
3.Niall meg Palvin Barbival kavar.
4.Harryt az évben minimum húszszor hozták össze nőkkel és azért nem akarkikkel.
Szóval szegény Harry, miért raktak téged ki??
1.Zaynnek menyasszonya van
2.Liamnek és Louisnak barátnője van.
3.Niall meg Palvin Barbival kavar.
4.Harryt az évben minimum húszszor hozták össze nőkkel és azért nem akarkikkel.
Szóval szegény Harry, miért raktak téged ki??
2014. január 21. 16:41
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 239 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline |
huuuu hát ez nagyon cink xDDDDD végre nyilvánosságra került Harryke ferdehajlama :DDDDD XD
2014. január 21. 16:49
ez mar tulzas oke h szerintunk vicc de sokaknak nem az
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.