Klippremier: Hien - The Way I Do
2014. január 28. 16:18
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Lilla06 Totálisan egyetértek! MIEZ??? Először is, nem mondok semmit erről az "I Wanna Fuck RIHANNA" felíratú sapiról... Másodszor meg szerintem, ahogy Lilla mondta: ez egy tucat zene. Ha YouTube-on rákeresek, legalább fél millió ilyen számot ad ki. Egyáltalán nem különleges. Hien nekem a számai alapján úgy tűnik azt hiszi, hogy az efféle üzenetmentes dalokkal kijut Amerikába... #denemígylesz. A Játék az egész c. dala nagyon tetszik, de amik azután jöttek, azok valami borzalmasak!
2014. január 29. 15:15
|
|
Chinafaaan98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 228 Csatolások: 1 Azonosító: 184586 offline
|
Hát ez...szuper
2014. január 29. 16:33
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Nem vagyok Hien fan, de tetszik a videó.
2014. január 30. 15:54
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Hát ezzel úgy fogunk járni, mint 2011-ben Wolf Katival, aki hiába jó énekesnő, egy az egyben Celine Dion koppintás volt a dala...Szerintem ez egy semmilyen dal, azért ott az ESC-en ütni kell, ha nyerni akarunk ( kopp-kopp, de úgysem fogunk). Hasonlítsátok össze egy Emmelie De Forest-tel, és rögtön látszik a különbség... Amúgy meg kis cicomával egy Daft Punk feldolgozásnak is elmehetne (a refrén ugyanaz, mint azt ahogy már itt is írta valaki, csak a srácok rettentő tehetségesek, Hien tucaténekesnő). Inkább énekelje a Túl szépet...
2014. január 30. 17:32
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Hát a 10/8
amúgy jó..
amúgy jó..
2014. január 30. 20:44
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
A klipben végig Rihannát majmolja, szal a sapka sem véletlen, mert az hű de dögös meg minden. Majmolni senkit nem dögös... A dal is nagyon plágium szagú, ahogy már előttem írták^^
2014. február 08. 18:35
|
TimiFunúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 219400 offline
|
Most komolyan a kék rúzs zavarja valaki??
miley meg egy golyón ül meztelenül
szerintem nem para ez a kék rúzs
nekem tetszik a klip és a szám is nekem az angol dalai jobban tetszenek "hienesebb"
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: