David Walliams igencsak meglepődött, amikor a Gangsta nagyi című könyvéből készült filmváltozat hatására rajongói levelet kapott - egy apácától.
A teljes cikkhez kattints ide!
David Walliams apácától kapott rajongói levelet
2014. január 28. 14:17
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
2014. január 28. 15:23
![]() |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
Idézet (Lilla06 @ 2014.01.28. 14:22)
Én csak könyvben olvastam, még nem hallottam arról, hogy készül belőle filmadaptáció. Nekem könyvben nagyon tetszett, szívesen megnézném filmben is.
Karácsonykor debütált a belőle készült film a BBC One műsorán. Ahogy a beillesztett előzetesből is látszik. A film fent van a neten, meg tudod nézni, ha tényleg érdekel. Vicces, mint minden Walliams-darab.

2014. január 28. 17:50
![]() |
yakarinagyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 210270 ![]() |
Olvastam a könyvet, nagyon aranyos volt, a végén pedig megható. A film is biztos jó lett!

2014. január 28. 18:37
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
Ezt tuti megnézem.

2014. január 28. 19:35
Még ötödikes koromban olvastam el a regényt. Egészen kellemes, laza olvasmány volt, nem bántam meg, hogy a kezembe vettem. A filmet nem volt alkalmam megnézni, egyelőre nem is tervezem, de mosolyra késztető érzés az, hogy David Walliams tényleg képes mindenkihez szóló könyvet írni.

2014. január 28. 21:42
![]() |
cathycosgrovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.25. Hozzászólás: 221 Csatolások: 22 Azonosító: 194660 ![]() |
Aranyos.
a konyvet par honapja olvastam csak, de vicces es siros konyv, azaz tokeletes. Nem tudtam hogy van belole film, ha lesz idom tuti megnezem.

2014. január 28. 21:45
![]() |
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 ![]() |
Idézet (holczerd1997 @ 2014.01.28. 15:59)
Énezt a tagot nem is ismerem.
Istenem, ezt de fontos volt közölni

ON: Ez aranyos. Még nem olvastam a könyvet, de szívesen elolvasnám

2014. január 30. 08:43
![]() |
Én egyébként rácsodálkoztam, hogy nálunk is kiadták Walliams könyveit. Tulajdonképpen most tőletek értesültem. Ami szerintem gáz és ciki, de hát mindegy. Gyorsan tettem róla, hogy meglegyen a munkahelyemen mindegyik megjelent kötet. Ha már az apácáknak is tetszik...
Walliams nálam eddig kimerült a comedykben, de várom, hogy megismerjem egy újabb oldalát is. Sajnos róla sem ír senki itt, meg máshol se, szóval ha az ember nem keres rá rendszeresen a nevére a GoogleNews-ban, hát le tud maradni. Szívesen olvasnék a pasasról, szóval ez most célzás volt.

Walliams nálam eddig kimerült a comedykben, de várom, hogy megismerjem egy újabb oldalát is. Sajnos róla sem ír senki itt, meg máshol se, szóval ha az ember nem keres rá rendszeresen a nevére a GoogleNews-ban, hát le tud maradni. Szívesen olvasnék a pasasról, szóval ez most célzás volt.

Harmadik gyermekével várandós Claire Holt!
Harmadik gyermekével várandós Claire Holt!
Állapotos a színésznő!

Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Nagyon jól nézett ki.

Kanye West exe szinte meztelenül jelent meg Cannes-ban
Kanye West exe szinte meztelenül jelent meg Cannes-ban
Julia Fox nem sokat hagyott a képzeletre.

Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Újra összejött a két híresség.

Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Híres színésznőt akart szerződtetni.

Gerard Piqué ismét szerelmével közös fotót posztolt
Gerard Piqué ismét szerelmével közös fotót posztolt
A támadások ellenére együtt vannak.

Taylor Swift „soha nem volt ilyen boldog”
Taylor Swift „soha nem volt ilyen boldog”
Boldog a párkapcsolata.