Amerikai sci-fi
Északi-sarkon játszódó történet egy tudósokkal teli bázison játszódik, ahol elszabadul egy ismeretlen, halálos és fertőző vírus.
Helix (2014 -2015)
2014. február 18. 16:41
![]() |
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 ![]() |
Sokan lehúzzák ezt a sorozatot, de, hogy őszinte legyek, nem értem, hogy miért. Talán az X-akták óta nem láttam olyat, ami egyszerre elvont, egyedi mégis baromi izgalmas. Tegnap töltöttem le a széria első hét részét, és még csak az első ötig jutottam el, de lazán felül múlja az Vámpírnaplók féle unalmas, vontatott történet féleségeket, amiknek maximum 1-2 húzókaraktere van, egyébként sz*rt sem ér. Most tanulok járványtant és olyan furcsa volt öt órás kemény tanulás után ilyesmi témájú sorozatot nézni órákon keresztül. Mindenesetre engem megvettek vagy egy kilóra ezzel. Nagyon izgalmas és nagyon érdekes. Nem elképzelhetetlen, hogy napjainkban is ilyeneket művelnek az ilyen kutatóbázisokon. Amilyen jó sorozat fogadjunk, hogy olyan gyorsan is fogják kasználni. Látszik, hogy a BSG készítői csinálják. Iszonyatosan igényes.
2014. február 18. 16:46
![]() |
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 ![]() |
Idézet (Beyla @ 2014.02.18. 16:41)
Sokan lehúzzák ezt a sorozatot, de, hogy őszinte legyek, nem értem, hogy miért. Talán az X-akták óta nem láttam olyat, ami egyszerre elvont, egyedi mégis baromi izgalmas. Tegnap töltöttem le a széria első hét részét, és még csak az első ötig jutottam el, de lazán felül múlja az Vámpírnaplók féle unalmas, vontatott történet féleségeket, amiknek maximum 1-2 húzókaraktere van, egyébként sz*rt sem ér. Most tanulok járványtant és olyan furcsa volt öt órás kemény tanulás után ilyesmi témájú sorozatot nézni órákon keresztül. Mindenesetre engem megvettek vagy egy kilóra ezzel. Nagyon izgalmas és nagyon érdekes. Nem elképzelhetetlen, hogy napjainkban is ilyeneket művelnek az ilyen kutatóbázisokon. Amilyen jó sorozat fogadjunk, hogy olyan gyorsan is fogják kasználni. Látszik, hogy a BSG készítői csinálják. Iszonyatosan igényes.
várd meg a folytatást.

2014. február 19. 21:00
![]() |
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 ![]() |
Idézet (Bessie @ 2014.02.18. 16:46)
várd meg a folytatást.
Nekem nagyon bejött. Habár vannak benne furcsa dolgok, és elég sok a kérdés. 

Na, tegnap megnéztem még a hetedik részt és olyan hú volt, hogy csak néztem. Jeri Ryan megjelenése üdítő, szeretem, mint sorozat színésznőt, és végre nem azt a sablont játssza, mint amit az elmúlt években vállalt. Kíváncsi vagyok, hogy Juliával mi lesz, de mondjuk az egész el lett víve kicsit misztikus irányba. A járványtant illetően volt benne pár WTF?! kategória. Fekete vér, sejtnövekedőtől életre kelt vírus, de az is gáz volt, ahogyan Sarah magának szúrta a saját vénáját, meg persze másét... de király lenne, ha mindenki ilyen f*szán tudna szúrni, és egyszer sem turkálna tűvel az ember vénájában.XD Jó persze, film, nem azért jegyeztem meg, de szakmailag pár dolog kissé gáz volt benne. Ettől függetlenül engem abszolút lebilincselt. Életképes sorozat. Viszont azt nem vágom, hogy miért húzza le mindenki. Sorozatjunkie-n is elég negatív kritikákat kapott és a bejegyzések alatti kommentekben is szépen lehordták a szériát. Pedig egész korrekt szerintem.

2014. február 19. 21:35
![]() |
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 ![]() |
Azért az túlzás hogy az X Akták óta nem volt ilyen elvont stb. Fringe? Egy kiváló sorozat volt! Itt a Starity-n pedig valaki gyönyörűen elspoilerezte figyelmeztetés nélkül hogy mi lesz a szőkével! KÖSZI

2014. február 19. 22:26
![]() |
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 ![]() |
Junkien máshoz vannak szokva szerintem. Én is el szoktam amúgy olvasni, de nem mindig értek velük egyet.
A reális részről nem tudok nyilatkozni, nem ilyen irányban szakosodtam. Hogy mi lesz a vége, az nagyon jó kérdés. Az a fura szem sok lehetőséget rejt magában, és én mint mindig főleg a misztikus dolgokra gondolok.
A spoilerről csak annyit mondanék, mivel nem sokan vagyunk itt, nem nagyon fehérítjük az ilyen hozzászólásokat. Felesleges.

A spoilerről csak annyit mondanék, mivel nem sokan vagyunk itt, nem nagyon fehérítjük az ilyen hozzászólásokat. Felesleges.

2014. február 19. 22:43
![]() |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 ![]() |
Nem kell fehéríteni! Elég lett volna odaírni hogy spoiler mert így elég rendesen el lett k#rva a "szórakozásom"

2014. március 31. 12:17
![]() |
Mi volt ez az évadzáró?
Vajon a készítők az utolsó pillanatban kapták a hírt? Az egész bázisos túlélő témát egy huszárvágással ledarálták, Peter-ről mindig is tudtam hogy sunyi, Julia pedig érdekes mint az Ilaria vezetője. Vajon mi következik? Újfent tesztelik a vírust kisebb zombi apokalipszis?

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
Nagyon haragszik rá.

Ez volt Kate Cassidy utolsó üzenete Liam Payne-nek
Ez volt Kate Cassidy utolsó üzenete Liam Payne-nek
Még mindig alig hiszi el, hogy elment az énekes.