Összegyűlt a százezer szavazat, az egy hónap helyett mindössze napok alatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Obamának döntenie kell Bieber száműzéséről
2014. január 29. 22:17
2014. január 29. 22:19
Claudiia1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 207498 offline |
Online nem lehet aláírni a petíciót??
2014. január 29. 22:22
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
Idézet (Claudiia1997 @ 2014.01.29. 22:19)
Online nem lehet aláírni a petíciót??
sőt pont hogy online kell parancsolj link https://petitions.whitehouse.gov/petition/deport-justin-bieber-and-revoke-his-green-card/ST1yqHJL
2014. január 29. 22:33
norbi1905új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.07. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 104302 offline |
Én nem vagyok Bieber fan, de azért nevetségesnek tartom hogy egy Amerika nagyságú országban ahol élnek 300 millióan mindössze 100 ezer aláírásra van szükség.
1 felhasználónak tetszik:
mrs.lambert99
2014. január 29. 22:34
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Deportálják csak nyugodtan csak Európába ne jöjjön!
2 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
mrs.lambert99
2014. január 29. 22:37
martinkagreta02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.09. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 199848 offline |
Tényleg idiótaságokat művel de ez már sok!!
2014. január 29. 22:46
Mielőtt bárki nekem esne, nem vagyok megszállott Belieber, de valahogy ezt én nevetségesnek tartom. Vannak a világban ennél sokkal súlyosabb és durvább problémák, amikkel sokkal inkább foglalkozni kellene a Fehér Házban, nem pedig egy 19 éves, kezelésre szoruló srác viselkedésével, mert ezzel úgyse sikerül elérniük semmit: ettől függetlenül továbbra is hallgatni fogják a dalait, megveszik a lemezét vagy bármi, arról nem is beszélve, hogy az Internet által ugyanúgy értesülni tudnak bármelyik cselekedetéről..
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 29. 22:51
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
A száműzetés a mai fiataloknak tenne jót.Viszotn azt is úzennék evvel,hogy valaki ellen összefognak az emberek akkor szint ebitófára kerülhet.Inkább egy kis sittre vágás kellene.Ha az sem változtatná meg,akkor jöhetne a B verzió.
2014. január 29. 22:59
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline |
Én csak attól félek, hogy hogyha Obama beleegyezik, kirobban a "harmadik világháború". Komolyan mondom, én a jó öreg Obamát félteném, ha esetleg beleegyezne.
2014. január 29. 23:01
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline |
Ah, hát ez kész. Erre már nem tudok mit mondani. xD
2014. január 29. 23:06
Azért úgy érzem annál van sokkal fontosabb is, mint azt megvitatni a Fehér házban, hogy mi legyen ennek a retardáltnak a további sorsa...
Érdekes, ha egy normál ember gázol el valakit, mert ittasan vagy drogosan vezetett az nem kelt ilyen népfelbolydulást és, hogy "Miért?" mert nem híres. Egyáltalán nem vagyok Bieber oldalán, de most attól, hogy esetleg kiutasítják az USA-ból mi változik? SEMMI! Az emberek ugyanúgy nem fognak jobban oda figyelni, nem lesz kevesebb az ittas vezetésből történő halálozás és a világot se azok fogják megváltani akik ilyen nevetséges dolgokkal foglalkoznak, mint ez a petíció.
Azt a rengeteg sok felesleges idejüket és energiájukat fordíthatnák hasznosabb dolgokra, teszem azt segítsenek különböző jóléti szervezetnek vagy álljanak ki az állatbántalmazás/ bálna vadászat ellen.
De persze nem, nekik attól lesz jobb a világ vagy fognak jobban aludni, ha a saját vágyálmaikat kielégíthetik. Hiába hiszik, hogy "milyen jót csinálnak" legbelül ők is ugyan olyan önzők és csak magukra gondolók, mint az a kérdéses személy, akit éppen kiakarnak "száműzni".
Érdekes, ha egy normál ember gázol el valakit, mert ittasan vagy drogosan vezetett az nem kelt ilyen népfelbolydulást és, hogy "Miért?" mert nem híres. Egyáltalán nem vagyok Bieber oldalán, de most attól, hogy esetleg kiutasítják az USA-ból mi változik? SEMMI! Az emberek ugyanúgy nem fognak jobban oda figyelni, nem lesz kevesebb az ittas vezetésből történő halálozás és a világot se azok fogják megváltani akik ilyen nevetséges dolgokkal foglalkoznak, mint ez a petíció.
Azt a rengeteg sok felesleges idejüket és energiájukat fordíthatnák hasznosabb dolgokra, teszem azt segítsenek különböző jóléti szervezetnek vagy álljanak ki az állatbántalmazás/ bálna vadászat ellen.
De persze nem, nekik attól lesz jobb a világ vagy fognak jobban aludni, ha a saját vágyálmaikat kielégíthetik. Hiába hiszik, hogy "milyen jót csinálnak" legbelül ők is ugyan olyan önzők és csak magukra gondolók, mint az a kérdéses személy, akit éppen kiakarnak "száműzni".
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.