színes, angol komédiasorozat, epizódonként 30 perc
Írta:
David Walliams
The Dawson Bros.
Rendezte:
Tony Dow
Szereplők:
Mr Keith Church - David Walliams (kémia tanár)
Miss Sarah Postern - Catherine Tate (francia tanárnő)
Mr Trevor Gunn - Philip Glenister (testnevelő tanár)
Mrs Janine Klebb - Joanna Scanlan (dráma tanárnő)
Ms M Baron - Frances de la Tour (iskolaigazgatónő)
Mr Luke Martin - Daniel Rigby (zene tanár)
Mr Gareth Barber - Steve Speirs (földrajz tanár)
Mr Hubble - James Greene (tudományos vezető)
Pat Carrington - Julie T. Wallace (laborasszisztens)
Daphne - Jocelyn Jee Esien (titkárnő)
Manyou - Joivan Wade (tanuló)
Nicholas - Matthew Fenton (tanuló)
Beyonce - Georgia Thompson (tanuló)
Tina - Carla Ryan (tanuló)
A történetről:
A sorozat nyomon követi Keith Church (David Walliams) mindennapjait, aki a kitalált Greybridge Gimnázium szociálisan alkalmatlan kémia tanára valahol közel Watfordhoz, Észak-Londonban. Keith beleszeret az új francia tanárnőbe, Sarah Posternbe (Catherine Tate), aki önmagát inspiráló tanárnak véli, képes összhangban működni az ifjúsági kultúrával és egy gyönyörű nő. Azonban ő egyre több figyelmet szentel a faragatlan és pimasz testnevlő tanárnak, Trevor Gunnak (Philip Glenister). A sorozatban ábrázolják, mi iránt érdeklődnek a diákok az iskolában, milyen fontosak a társadalmi kapcsolatok, az SMS, a bulizás. Hogy unják Mr Chruch iskolai kísérleteit. Az egyik diák, Manyou (Joivan Wade) pont Keith Churchtől kér tanácsot, hogyan kell sikeresen csajozni.
Big School (BBC 2013 - )
2014. január 30. 11:25
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
2014. január 30. 11:27
![]() |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
Big School promo
2014. január 30. 11:35
![]() |
Big School photos
2014. január 30. 11:38
![]() |
Big School photos set2
2014. január 30. 17:12
![]() |
Walliams nagyon szekszi a kocogós képeken.
Viccet félretéve: végre egy hiteles férfitest egy tényleg jó műsorban. Az átlag pasik hasonlóan festenek: picit pocakosak és szőrösek. Nem meztelencsigák, kigyúrt felsőtesttel, kockahassal. Pfujj.
A sorozat egyébként nálam csillagos ötös, nagyon szeretem. Tate és Walliams hatalmas páros, annyira hülyék, hogy az már jó.
Én az első részben konkrétan majdnem elolvadtam Mr. Church esetlen próbálkozásaitól...
Az autós jelenet pedig fetrengős, a zene pedig... Jaj, telitalálat.

Viccet félretéve: végre egy hiteles férfitest egy tényleg jó műsorban. Az átlag pasik hasonlóan festenek: picit pocakosak és szőrösek. Nem meztelencsigák, kigyúrt felsőtesttel, kockahassal. Pfujj.

A sorozat egyébként nálam csillagos ötös, nagyon szeretem. Tate és Walliams hatalmas páros, annyira hülyék, hogy az már jó.

2014. február 03. 13:44
![]() |
plusz egy kép

2014. február 24. 23:14
![]() |
Bessiefunkcionális ♑ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15769 Csatolások: 67562 Azonosító: 27941 ![]() |
Idézet (Luer @ 2014.02.24. 18:29)
De édesen írsz itt magadnak :-) Nem láttam ezt a sorozatot, de lehet utána nézek..
már 106-an benéztek idáig. Kétlem, hogy magának ír. Speciel én mindig elolvasom, de még nem szóltam hozzá, mert nem láttam.

Apropó Sally, nem tudod mikor lesz free reg a boxra? Jó lenne beregizni.

2014. február 25. 07:16
![]() |
Idézet (Luer @ 2014.02.24. 18:29)
Nem láttam ezt a sorozatot, de lehet utána nézek...
Nagyon jó, feltétlenül ajánlom.

Idézet (Bessie @ 2014.02.24. 23:14)
Apropó Sally, nem tudod mikor lesz free reg a boxra? Jó lenne beregizni. 

Sajnos nem.

2014. szeptember 22. 10:31
![]() |
Már pár hete elstartolt a 2. évad. Nagyon jó.
Gunnt egyre jobban utálom... Akkora egy big prick, hogy az valami elképesztő.
Churchie viszont annyira cukiii.

Gunnt egyre jobban utálom... Akkora egy big prick, hogy az valami elképesztő.

2014. szeptember 30. 08:03
![]() |
Hoztam egy képet még.

Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Nagyon jól nézett ki.

Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Híres színésznőt akart szerződtetni.

Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Újra összejött a két híresség.

Johnny Deppet rendbe kellett hozni Cannes előtt - Eléggé koszos volt
Johnny Deppet rendbe kellett hozni Cannes előtt - Eléggé koszos volt
Régi stylistja dolgozott rajta.

Taylor Lautner így reagált egy kommentre, mely szerint "mazsolához hasonlóan öregedett meg"
Taylor Lautner így reagált egy kommentre, mely szerint "mazsolához hasonlóan öregedett meg"
Kiakadt egy kommenten.

Camila Cabellót és Shawn Mendest ezúttal vásárolgatás közben fotózták
Camila Cabellót és Shawn Mendest ezúttal vásárolgatás közben fotózták
Nagyon egymásra találtak.