Starity

Klippremier: Chenoa - Humanized / Júrame

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 31. 11:10 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A rajongók tűkön ülve várták Chenoa legújabb kislemezes dalait immár kisfilm formájában, amit az énekesnő a mai napon, körülbelül délelőtt 9 órakor hozott nyilvánosságra hivatalos Facebook-oldalán.
A teljes cikkhez kattints ide!
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Fan-ily6889
2014. január 31. 11:25 #2
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Jaj, nagyon vártam már a klipeket. Ezek a kedvenc dalaim az albumról (többek között) és meg is lepődtem, hogy pont ebből jött ki az újabb kislemez. (általában a kedvenc dalaimat nem szokták megcsinálni smileeee.gif ) Az ötletet díjazom, nagyon helyes kis sztorit hoztak össze, klassz, hogy humort tettek bele dráma helyett, Chenoának jól áll a viccelődés is.

Laura egyszerűen mesésen fest ezekben a ruhákban. Olyan kifinomult, elegáns, egyszerű, mégis gyönyörű. Mindig is stílusos, ízléses volt, ebben pedig ezt hangsúlyozzák ki, nagyon jól. Bevallom, egy nagyon kicsit eszembe juttatja Audrey Hepburnt, nagyon kis tüneményes.

Összességében tehát minden elsimerésem a klipekhez, szép munka volt és külön köszönöm, hogy a kedvenc dalaimból készült el. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Szandi0820, Pöttömke
2014. január 31. 15:27 #3
Uncharted
Uncharted
Ps gamer
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2066
Csatolások: 0
Azonosító: 210588
Hát nekem nem jön be.
2014. január 31. 15:56 #4
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
hát a franciák már csak ilyenek biggrin.gif
nekem mindkét változat tetszik, de a francia jobban:$
2014. január 31. 18:39 #5
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8818
Csatolások: 219496
Azonosító: 59785
Idézet (bohóc9 @ 2014.01.31. 15:56)

Chenoa spanyol. Valamiért nagyon irritál, hogy néhány ember nem tudja megkülönböztetni a spanyol és a francia nyelvet. Annyira azért nem hasonlítanak.
Egyébként nagyon tetszik a dal, mindkét verzióban. smileeee.gif Bár a spanyol egy fokkal jobban. wub.gif Chenoa pedig tényleg gyönyörű és azt a menyasszonyi ruhát szívesen elfogadnám. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Sally Sparrow
2014. január 31. 19:02 #6
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
A spanyol jobban tetszik! biggrin.gif
2014. január 31. 19:15 #7
- törölt felhasználó -    
Már nagy kíváncsi voltam, hogy milyen lesz ez a klip. Szerintem nagyon jól sikerült mindkét verzió, bár nekem a spanyol valamiért jobban tetszik. Csodás klip lett! heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. január 31. 19:42 #8
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Awww, hát ez nagggyon tuti lett, - óriási gratuláció Chenoának! meghajolo.gif Azóta ötödjére (!) hallgatom a Júramét, ugyanis rögtön megtetszett! Imádom! Őszintén szólva nekem jobban bejön ez a spanyol verzió! Annyira jól megy hozzá, és ahogy ránézek a szájára, azt látom, hogy rögtön egy bizonyos spanyol szóra formálódik a szája, de ez csak természetes, hiszen spanyol a lány! Ízig-vérig. Le sem tagadhatná, hiába született Argentínában! (Nálam tipikusan Penny Cruz kategória egyébként, aki szintén le sem tagadhatná, hogy spanyol).
Ja, és köze nincs a franciához... rolleyes.gif Aki ezt írta, gondolom nem sűrűn olvasta el a cikket, pedig a szövegben is szerepel, hogy "a spanyol nyelvű dalszöveg..." rolleyes.gif - csak úgy szólok. Na, mindegy. Nem mellesleg isteni hangja van Chenoának! Őrületes! Baromi tehetséges, és az a hangszín, komolyan: aahh! wub2.gif És az a bordó ruha fantasztikus! Nagyon jól áll a leányzónak! ok.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Sally Sparrow
2014. január 31. 19:51 #9
- törölt felhasználó -    
Jaj!
Ezen most nagyon meglepődtem! Nagyon tetszik. A francia verzió nagyon különleges, de az angol akkor is jobban tetszik.
2014. január 31. 19:55 #10
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Idézet (katyperry28 @ 2014.01.31. 19:51)
Jaj!
Ezen most nagyon meglepődtem! Nagyon tetszik. A francia verzió nagyon különleges, de az angol akkor is jobban tetszik.

Könyörgöm, olvasd el még egyszer a szöveget! rolleyes.gif S P A N Y O L!
2014. január 31. 20:14 #11
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Fan-ily6889 @ 2014.01.31. 19:55)
Könyörgöm, olvasd el még egyszer a szöveget!  rolleyes.gif S P A N Y O L!

meghajolo.gif
na meg mi is leírtuk, hogy nagyon nem francia. omg.gif Én már akkor is meg tudtam különböztetni a két nyelvet, mikor még nem tanultam franciát, most meg pláne nem értem, hogy miért keverik sokan a kettőt. Van hasonlóság, de nem egetrengetően sok. furesz.gif
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Sally Sparrow
2014. január 31. 21:05 #12
- törölt felhasználó -    
Nem értem, hogy lehet összekeverni így a francia és spanyol nyelvet, én franciát tanulok és hangzásvilágilag teljesen másak:D
Amúgy nem az én világom, de tetszik a zene, főleg a spanyol verzió smileeee.gif
2014. január 31. 22:17 #13
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Idézet (Szandi0820 @ 2014.01.31. 20:14)
meghajolo.gif
na meg mi is leírtuk, hogy nagyon nem francia. omg.gif Én már akkor is meg tudtam különböztetni a két nyelvet, mikor még nem tanultam franciát, most meg pláne nem értem, hogy miért keverik sokan a kettőt. Van hasonlóság, de nem egetrengetően sok. furesz.gif

Én a spanyolt tanulom, de hallottam már egy párszor, hogyan beszélik a franciát, és én sem értem, miért keverik össze őket... unsure.gif Ha csak szimplán hallás alapján történik a dolog, akkor talán még azt mondom, oké, na, de így, hogy le is van írva a cikkben, könyörgömm! wub2.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. február 03. 07:45 #14
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (bohóc9 @ 2014.01.31. 15:56)

Idézet (katyperry28 @ 2014.01.31. 19:51)
Jaj!

Már olvastam - azt hiszem - szombat délelőtt, mert gyorsan feljöttem kíváncsiságból, jött-e bárminemű reakció a cikkre. Fogtam a fejem a ti hozzászólásaitoktól. omg.gif
Én is csak az előttem szólóknak bólogatok. Hogy lehet a franciát és a spanyolt összekeverni? Szerintem még csak "nem is hasonlítanak". Nyilván azonosak a gyökerek, de a két nyelv már hangzásvilágában is teljesen különböző. Ha még a portugált és a spanyolt kevernétek... Arra még azt mondom OK (bár szerintem azok is tökéletesen megkülönböztethetőek, de valószínűleg én vagyok jártsabb az átlagnál). De így... Ja, plusz magatokat égetitek, hogy még arra sem vettétek a fáradtságot, hogy beleolvassatok a cikkbe. Maximum rákattintottatok a videóra, meghallgattatok belőle 1 - 1,5 percet és megírtátok ezt a megállapítást. mellow.gif
2014. február 03. 07:51 #15
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Fan-ily6889 @ 2014.01.31. 19:42)
Őszintén szólva nekem jobban bejön ez a spanyol verzió! Annyira jól megy hozzá, és ahogy ránézek a szájára, azt látom, hogy rögtön egy bizonyos spanyol szóra formálódik a szája, de ez csak természetes, hiszen spanyol a lány! Ízig-vérig. Le sem tagadhatná, hiába született Argentínában! [...] Nem mellesleg isteni hangja van Chenoának! Őrületes! Baromi tehetséges, és az a hangszín, komolyan: aahh!  wub2.gif És az a bordó ruha fantasztikus! Nagyon jól áll a leányzónak! ok.gif

Nekem a lemez megjelenésekor az angol jobban tetszett, most viszont már ott tartok, hogy nem tudok választani. rohog.gif Szerintem mindkettő szuper, kedvenc dalok a CD-ről. smileeee.gif
Igen, Chenoa tényleg sokkal inkább nevezhető spanyolnak, mint argentinnak. Nagyon furcsa, hogy 8 éves korában költözött Európába, ehhez képest olyan durván elsajátította az európai spanyol akcentust, hogy hihetetlen. Pedig azt hinné az ember, hogy 8 évesen már fixálódik a latin-amerikai, s nála mégsem. De ettől csak aranyosabb, szerintem. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2014. február 03. 07:57 #16
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.02.03. 07:45)
Már olvastam - azt hiszem - szombat délelőtt, mert gyorsan feljöttem kíváncsiságból, jött-e bárminemű reakció a cikkre. Fogtam a fejem a ti hozzászólásaitoktól. omg.gif
Én is csak az előttem szólóknak bólogatok. Hogy lehet a franciát és a spanyolt összekeverni? Szerintem még csak "nem is hasonlítanak". Nyilván azonosak a gyökerek, de a két nyelv már hangzásvilágában is teljesen különböző. Ha még a portugált és a spanyolt kevernétek... Arra még azt mondom OK (bár szerintem azok is tökéletesen megkülönböztethetőek, de valószínűleg én vagyok jártsabb az átlagnál). De így... Ja, plusz magatokat égetitek, hogy még arra sem vettétek a fáradtságot, hogy beleolvassatok a cikkbe. Maximum rákattintottatok a videóra, meghallgattatok belőle 1 - 1,5 percet és megírtátok ezt a megállapítást. mellow.gif

Úgy van. Egyébként imádom a franciát, de a spanyolhoz képest sokkal durvább a hangzásvilága. Legalábbis amit én meg tudok állapítani, 0 spanyoltudással. biggrin.gif
(Egyébként ismerősöm tanult mindkettőt, ő mondta, hogy vannak nagyon minimális hasonlóságok. Bár itt gondolom nem a szókincsre értette elsősorban, mert a míg a francia nehezen ment neki, a spanyolt nagyon szerette.)
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. február 03. 08:07 #17
olivia112
olivia112
visszatérő vendég

StátuszBelieber szív, Belieber lélek, BELIEBER leszek amíg ÉLEK ! ^_^ :)
Hozzászólás: 271
Azonosító: 198112
:DDdd hurrá unsure.gif unsure.gif unsure.gif
2014. február 03. 10:10 #18
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Szandi0820 @ 2014.02.03. 07:57)
Úgy van. Egyébként imádom a franciát, de a spanyolhoz képest sokkal durvább a hangzásvilága. Legalábbis amit én meg tudok állapítani, 0 spanyoltudással. biggrin.gif 
(Egyébként ismerősöm tanult mindkettőt, ő mondta, hogy vannak nagyon minimális hasonlóságok. Bár itt gondolom nem a szókincsre értette elsősorban, mert a míg a francia nehezen ment neki, a spanyolt nagyon szerette.)

Nekem van ismerősöm, aki beszél franciául és mondta, hogy nagyon durva nyelv, már kiejtésileg is. A spanyol nem, ott ahogy le van írva, úgy is ejted ki, a franciánál viszont "mikor-hogy". biggrin.gif
Én általános iskolás koromban kezdtem el spanyolozni. Először csak hallás után próbáltam 0 spanyoltudással leírni, mit hallok. Nyilván magyarosan. rohog.gif Aztán kisírtam egy spanyol-magyar, magyar-spanyol kisszótárt és elkezdtem a lejegyzetelt szöveget dekódolni. rofl.gif A sorozatok főcímdalait, meg Natalia Oreiro első albumát. smileeee.gif Nekem sokáig nem volt netem, dalszövegeim sem, mert kazettákba nem nagyon szoktak rakni, csak CD-kbe. Meg külföldi adón bámultam sokat spanyol nyelvű műsorokat és szép lassan rájöttem magamtól, hogyan működik a kiejtés. Folyékonyan olvasok spanyolul, pedig sosem tanították. A franciáról ugyanez nem mondható el. rohog.gif Mondjuk sosem tanultam franciául és sosem érdekelt igazán, de amennyire nézegettem a leírt szövegeket hallgatás közben... Hát... Nem érthető meg iziben, hogy akkor most hogy is van a kiejtése. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. február 03. 11:52 #19
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Csendben, halkan, nagyon szolidan megemlíteném, hogy aki úgy érzi, hogy kritikaképes, az írjon majd valamikor a közeljövőben véleményt erről a kis dalospacsirtáról... blush.gif Próbálom a lapjaimat pesztrálgatni és tenni azért, hogy lassan feljebb kússzanak. blush.gif

Köszönöm szépen! meghajolo.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Chenoa Chenoa 4706.