A kanadai botrányhős, Justin Bieber 2014. január 30-án mutatta be a legújabb videóját, a Confidentet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Justin Bieber — Confident
2014. január 31. 12:44
2014. január 31. 12:47
Én tegnap látam és egyszerűen csúcs szuper lett!!!<3
2014. január 31. 12:50
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline |
Nekem nagyon tetszik a zene és a klip is! Nagyon jó lett!
2014. január 31. 12:51
Már maga a szám is szörnyű. A klip értékelhetetlen. Mindig ugyanazok a semmitmondó mozdulatok. Abban a gatyában olyan mint ha bef@sott volna... Az a vastag arany lánc nevetséges, és az a "bajusz" olyan mint az ötévesé miután kakaót ivott...
2014. január 31. 12:58
Idézet (Tay. @ 2014.01.31. 12:51)
Már maga a szám is szörnyű. A klip értékelhetetlen. Mindig ugyanazok a semmitmondó mozdulatok. Abban a gatyában olyan mint ha bef@sott volna... Az a vastag arany lánc nevetséges, és az a "bajusz" olyan mint az ötévesé miután kakaót ivott...
Adom.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. január 31. 13:09
na tök jól áll neki ez a bajusz, itt még elfogadhatóan is néz ki a gyerek :'D (nem néztem meg a klipet, a képről beszélek)
2014. január 31. 13:20
luca28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 575 Csatolások: 415 Azonosító: 152353 offline |
ez valami borzalmas
krisztucsá
2014. január 31. 13:25
fanni099visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 214685 offline |
Nagyon jó szám lett és nekem a klip is nagyon tetszik. Szerintem sokkal jobb lett, mint az All That Matters. Bár igaz mindekettő videóban ugyanaz a modell játsza a 'szerelmét', de most valahogy jobban nézett ki a csaj.
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Ne má', most már minden nap születni fog erről egy cikk?
Hát aki ezt 'zenének' nevezi, az biztos nem hallott még igazi zenét. Szörnyű. Ilyen ótvar 'kreálmányt' már rég hallottam...
Hát aki ezt 'zenének' nevezi, az biztos nem hallott még igazi zenét. Szörnyű. Ilyen ótvar 'kreálmányt' már rég hallottam...
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Idézet (Tay. @ 2014.01.31. 12:51)
Szerintem elmehetnél professzornak
2 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Sally Sparrow
2014. január 31. 13:26
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Akárhogy próbálja elhitetni velem ez a gyerek, hogy felnőtt, annál jobban csak azt érzem, hogy valójában még épphogy csak a bilizős korszakát éli. Az egy dolog, hogy jusztína pop előadóként van számon tartva, míg ebben a számban azért erőteljesen próbál valamit elrappelgetni. Csak nem Eminem Lose yourselfje volt a kezdőlökés, hogy átmenjen rapperbe? A dal hallgathatatlan és pocsék. Bíbőrnek meg alapból a tánctudása is egy rakat f*s, szóval nem igazán vágom, hogy miért akarja magát mindenáron a pop királyához hasonlítani. Ugyanis sem zeneileg, sem pedig tánctudását illetően meg sem közelíti MJ-t. Egy vicc ez a gyerek. Az a bajusz meg totálisan úgy fest rajta, mintha egy tíz éves kölyök elkezdett volna kamaszkodni. Nem férfiasan mutat rajta, hanem inkább a gyermeteges arcát emeli ki. Pedig érdekes, általában a szakáll és a bajusz egy férfit inkább férfiasabbá tud tenni. Bíbőrnek még gyúrnia kell arra, hogy a fiatal felnőttek fantáziáját beindítsa. Nem azért, de ez a kinézet maximum egy 12-14 éves kislánynak jön be, nemhogy egy fiatal felnőtt nőnek vagy egy felnőtt nőnek.
2014. január 31. 13:32
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
az én tetszésemet nem nyerte el a klipp
krisztucsá
2014. január 31. 13:33
Idézet (Beyla @ 2014.01.31. 13:26)
Akárhogy próbálja elhitetni velem ez a gyerek, hogy felnőtt, annál jobban csak azt érzem, hogy valójában még épphogy csak a bilizős korszakát éli. Az egy dolog, hogy jusztína pop előadóként van számon tartva, míg ebben a számban azért erőteljesen próbál valamit elrappelgetni. Csak nem Eminem Lose yourselfje volt a kezdőlökés, hogy átmenjen rapperbe? A dal hallgathatatlan és pocsék. Bíbőrnek meg alapból a tánctudása is egy rakat f*s, szóval nem igazán vágom, hogy miért akarja magát mindenáron a pop királyához hasonlítani. Ugyanis sem zeneileg, sem pedig tánctudását illetően meg sem közelíti MJ-t. Egy vicc ez a gyerek. Az a bajusz meg totálisan úgy fest rajta, mintha egy tíz éves kölyök elkezdett volna kamaszkodni. Nem férfiasan mutat rajta, hanem inkább a gyermeteges arcát emeli ki. Pedig érdekes, általában a szakáll és a bajusz egy férfit inkább férfiasabbá tud tenni. Bíbőrnek még gyúrnia kell arra, hogy a fiatal felnőttek fantáziáját beindítsa. Nem azért, de ez a kinézet maximum egy 12-14 éves kislánynak jön be, nemhogy egy fiatal felnőtt nőnek vagy egy felnőtt nőnek.
Minden szavaddal tökéletesen egyetértek.
2014. január 31. 13:42
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Hát ez szar lett:)
krisztucsá
2014. január 31. 13:44
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
ez nem lett a legjobb,sőt lehet kicsit túlzok is. a dal hogy is fogalmazzak egyszerűen sz@ar,és a klip még rosszabb. és ez a bajusz meg mi már ez a vastag aranynyaklánc?! szörnyűűűű
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.