Az RFM rádió elindította új kampányát, s videójukban olyan sztárok szerepelnek, mint például Joyce Jonathan, Patrick Bruel, Alizée vagy Grégoire.
A teljes cikkhez kattints ide!
Francia sztárok az RFM kampányvideójában
2014. január 31. 13:37
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
2014. január 31. 18:15
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219496 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (holczerd1997 @ 2014.01.31. 15:21)
Szerintem nem olyan nagy sztárok.
Attól még, hogy te olyan szinten korlátolt vagy, hogy az egyébként csapból is folyó Kim Kardashiant sem ismered, nem kellene lekicsinyelni mások hírnevét. Ők igenis elismert énekesek és színészek Franciaországban (kivéve Michael Bublé), sőt, Alizée például nemzetközileg is elismert.
Egyébként nekem nagyon tetszik a videó a maga egyszerűségével. Emmanuel és Garou.
2014. január 31. 19:30
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Jó videó lett! <33333333
2014. február 02. 16:09
Jó lett, én szeretem őket♥ Remélem azok, akik eddig még nem, nemsokára eljutnak a nemzetközi, nagyobb hírnévhez is. Bár sokak tényleg ismertek, és lehet, hogy csak kulturáltság kérdése ki ismeri vagy sem őket...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!