Az RFM rádió elindította új kampányát, s videójukban olyan sztárok szerepelnek, mint például Joyce Jonathan, Patrick Bruel, Alizée vagy Grégoire.
A teljes cikkhez kattints ide!
Francia sztárok az RFM kampányvideójában
2014. január 31. 13:37
![]() |
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 ![]() |
2014. január 31. 18:15
![]() |
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8824 Csatolások: 221139 Azonosító: 59785 ![]() |
Idézet (holczerd1997 @ 2014.01.31. 15:21)
Szerintem nem olyan nagy sztárok.
Attól még, hogy te olyan szinten korlátolt vagy, hogy az egyébként csapból is folyó Kim Kardashiant sem ismered, nem kellene lekicsinyelni mások hírnevét. Ők igenis elismert énekesek és színészek Franciaországban (kivéve Michael Bublé), sőt, Alizée például nemzetközileg is elismert.
Egyébként nekem nagyon tetszik a videó a maga egyszerűségével.

2014. január 31. 19:30
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
Jó videó lett! <33333333
2014. február 02. 16:09
Jó lett, én szeretem őket♥ Remélem azok, akik eddig még nem, nemsokára eljutnak a nemzetközi, nagyobb hírnévhez is. Bár sokak tényleg ismertek, és lehet, hogy csak kulturáltság kérdése ki ismeri vagy sem őket...

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
17 éve mutatták be Stephenie Meyer regényének adaptációját.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.

Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Persze, hogy van beceneve!