VV6: új lakóval pótolják Simont
2014. február 01. 20:06
|
bajemsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 155758 offline
|
Kérjük vissza azonnal SIMONT mert nem Ő volt a kezdeményező ebben a vitában mivel neki lehuzták a nadrágját. Viki is kapjon büntetést LEGYEN PÁRBAJ A JÖVŐ HÉTEN nekik. ez kell most. Bajem
2014. február 01. 20:30
Olvassatok emberek! Értelmes dolgokat csináljatok! Sportoljatok, olvassatok, éljétek az életet!
2014. február 01. 20:33
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
hat erre nem gondoltam volna hogy mar 3het utan valakit bekuldenenek...en sajnsalom Simont, nem erdementle meg.. amugyis epp hogy nyert az igen a nemmel szember hogy kizarjak. Oke, tenyleg gazos ugy volt, de ezert..nem semmi :/ de ha nekem valaki olyan jon be mint Zsofi hogy semmit nem csinal...gratulalok elore
2014. február 02. 10:33
|
bajemsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 155758 offline
|
Kérjük vissza azonnal SIMONT mert nem Ő volt a kezdeményező ebben a vitában mivel neki lehuzták a nadrágját. Viki is kapjon büntetést LEGYEN PÁRBAJ A JÖVŐ HÉTEN nekik. ez kell most. Bajem
2014. február 02. 12:59
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
A nagypofájú Vikit is ki kellett volna rakni, ennyivel...
10 perces szavazással biztos el lehetett dönteni, h akkor maradjon vagy menjen... legalább egy teljes napot kellett volna hagyni a szavazásra. Én szavazni sem tudtam már... :SS
10 perces szavazással biztos el lehetett dönteni, h akkor maradjon vagy menjen... legalább egy teljes napot kellett volna hagyni a szavazásra. Én szavazni sem tudtam már... :SS
2014. február 02. 14:28
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ha ennyire odavannak az emberek ezért a Simonért akkor miért szavazták ki? Most ezerrel kampányolnak, hogy menjen vissza. LOL
2014. február 02. 16:39
Nem követem ezeknek az embereknek az élettörténéseit, én csupán azt bánom, hogy nem tudok elbújni sehová, ahol ne találkoznék össze velük...
2014. február 03. 21:04
nem hogy vikit rakták volna ki ő kezdte az egészet fel idegesítettem azt azért tépte el a ruháját!!
2014. február 03. 21:05
Meg lehűzta elösször simonról a gatyát utána meg ő letépte a polóját
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: