Az amerikai énekesnő, aki tavaly hozta világra első gyermekét, egészséges étkezéssel kezdi napjait. Reggelente kelbimbó-, banán-, alma- és spenótturmixszal kényezteti magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fergie az egészséges életmód híve lett
2014. február 04. 14:13
Szerintem is jól teszi és biztos meglesz a hatása.Sok sikert neki!:3
2014. február 04. 14:41
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
fő az egészség
2014. február 04. 15:41
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Egyetértek vele.. Jól teszi..
2014. február 04. 15:49
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Most gondolom azt kellene írnom,hogy ez az egészséges életmód,meg így kellene élni mindenkinek..stb... De most komolyan? Ki tudná sanyargatni magát nap mint nap spenót- és kelbimbófőzelékkel?
2014. február 04. 16:33
én támogatom ezt, és eggyetértek evvel mert az jó
2014. február 04. 16:57
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
ki ne szeretné szülés után visszanyerni régi jó alakját? amúgy jól teszi,hogy egészségesen él
2014. február 04. 18:27
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Nagyon jól teszi.
2014. február 04. 18:31
Ez az életmód is egy nagy ostobaság, mivel ha jól olvastam, semmiféle húst, vagy halat nem tartalmaz az étrendje, ami nem egészséges, hanem inkább káros, ha sokáig folytatja. Inkább egyen többször kevesebbet, és változatosan, halat, húst, zöldséget, gyümölcsöt, mindent, amire egy normális emberi szervezetnek szüksége van, különben nem lesz energiája!
Egyébként a torna, a futás nagyon jót tesz, ahogy az úszás is. az úszás a legjobb, mert az minden izmot megmozgat a testben, és jó alakot csinál. Saját tapasztalat, én is úsztam régebben, és normálisan étkeztem mellette, nem ilyen löttyöket meg turmixokat ittam nyakra-főre, mégis egészséges maradtam.
Egyébként a torna, a futás nagyon jót tesz, ahogy az úszás is. az úszás a legjobb, mert az minden izmot megmozgat a testben, és jó alakot csinál. Saját tapasztalat, én is úsztam régebben, és normálisan étkeztem mellette, nem ilyen löttyöket meg turmixokat ittam nyakra-főre, mégis egészséges maradtam.
2014. február 04. 19:10
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline |
Fontos az egészség, ez igaz. De aki abszolút nem eszik húst, vagy halat, ugyanúgy megbetegedhet, mint az, aki fogyasztja ezeket. : ) torna... ez a megoldás, nem az, hogy megfosztjuk magunkat a jó dolgoktól
2014. február 04. 21:12
Idézet (Mirrors @ 2014.02.04. 19:10)
Fontos az egészség, ez igaz. De aki abszolút nem eszik húst, vagy halat, ugyanúgy megbetegedhet, mint az, aki fogyasztja ezeket. : ) torna... ez a megoldás, nem az, hogy megfosztjuk magunkat a jó dolgoktól
Aki húst is eszik, az lesz igazán egészséges. Változatos, rendszeres étkezés és mozgás a hosszú, egészséges élet titka. Egyébként attól is függ, hogy hogyan készíted az ételt. Az egyoldalú táplálkozás ugyanúgy veszélyes, mintha teszem azt naponta megennél egy kiló pörköltet.
2014. február 06. 12:56
barbuss17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.06. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 170688 offline |
Én is szeretnék egészségesebben élni, csak azt is meg kell tanulni. Nem tudja az ember, hogy mi az a mi tényleg jó és mi nem, ha ételről van szó, és mi használ és mi nem, ha mozgásról. Elmennék egy ilyen életmód táborba: http://bit.ly/body-n-soul Ez király lehet. Egy kis wellness is beesne közben
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!