Szóvivője osztotta meg a People-lel, hogy két hetet egy központban töltött a színésznő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rehabon volt Selena Gomez!
2014. február 05. 18:34
Nem tudom ki hogy van ezzel, de számomra hihetetlen. Ki az az ember, aki azért vonul rehabra, mert ki van merülve? Mert a sajtósa azt is hozzátette, hogy ez volt az egyik ok. Én azt mondom, igenis köze volt hozzá az alkoholnak és a drogoknak is, mert az utóbbi időben elég sokat bulizott, csak ugye a jó kislány imidzsét meg kell őrizni a nyilvánosság előtt.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 05. 18:36
Minek megy rahabra ha csak kivan merülve? Ez hülyeség. Biztos van valami a háttérben!
2014. február 05. 18:37
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
Ő se maradhat ki a sorból. Ez elég gyanús, szerintem is rászokott valamire vagy csak az elején tart, de az elég nagy csalódás lenne. :/ Én még elhittem, hogy rendes lány, aki nem csak botrányokkal képes a címlapon lenni.
2014. február 05. 18:37
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Aha, szóval azért ment rehabra, hogy két hétre magát helyezze előtérbe, magával foglalkozzon? Normális ember ilyenkor wellnessezik, elmegy nyaralni... Vagy most már a rehab az új wellness központ?
Elég ciki lenne, ha kisülne, hogy ő is rákapott egy bizonyos fehér porra, és ezzel az ócska dumával próbálna ködösíteni.
Elég ciki lenne, ha kisülne, hogy ő is rákapott egy bizonyos fehér porra, és ezzel az ócska dumával próbálna ködösíteni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 05. 18:38
Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.02.05. 18:34)
Nem tudom ki hogy van ezzel, de számomra hihetetlen. Ki az az ember, aki azért vonul rehabra, mert ki van merülve? Mert a sajtósa azt is hozzátette, hogy ez volt az egyik ok. Én azt mondom, igenis köze volt hozzá az alkoholnak és a drogoknak is, mert az utóbbi időben elég sokat bulizott, csak ugye a jó kislány imidzsét meg kell őrizni a nyilvánosság előtt.
Tökéletesen egyetértek azzal, amit leírtál!
2014. február 05. 18:40
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Mi ez a nagy félrevezetés, miért nem vallja be, hogy drogozik? Ja, hogy akkor vége lenne a jó kislány imidzsének? Félrevezetik a rajongókat, a képükbe hazudnak és még vannak akik elhiszik ezt. Röhej
2014. február 05. 18:42
Idézet (_ToTo_ @ 2014.02.05. 18:37)
Aki kimerül, kivesz szabadságot, elutazik, pihen, visszavonul, de nem rahabra megy. Mégis kit akarnak hülyére venni?
2014. február 05. 18:44
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Nem hiszem, hogy két hét alatt rendbe hozták, ha rákapott valami drogra. Az ilyen helyen szinte semmi.
De ha igaz is, akkor csak azért szomorít el a hír (nekem aztán mindegy mit kezd az életével), mert Miley és Demi után azt hittem, hogy legalább ő normális. Mert lehet, hogy énekesnek meg színésznek nem jó, de legalább emberileg rendben van. Legalábbis jó lenne ezt hinni.
De ha igaz is, akkor csak azért szomorít el a hír (nekem aztán mindegy mit kezd az életével), mert Miley és Demi után azt hittem, hogy legalább ő normális. Mert lehet, hogy énekesnek meg színésznek nem jó, de legalább emberileg rendben van. Legalábbis jó lenne ezt hinni.
2014. február 05. 18:44
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (yes-i-not @ 2014.02.05. 18:43)
rehabra ment, mint minden második ember aki híres...de ők legalább bevallják ,hogy miért :I
Nem hinném h csak a hírességek mennek, egy csomó civil ember is megy, csak az ugye senkit se érdekel
Sőt azok között még találni rosszabbakat mint amilyen a hírességek
2014. február 05. 18:48
Legalább arra lenne bőr a képükön hogy az igazat mondják, már ha igaz ez az egész és nem csak figyelemfelkeltés... A kis tökéletes Selena még sem olyan tökéletes és ártatlan?!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.