Starity

Rehabon volt Selena Gomez!

2014. február 05. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szóvivője osztotta meg a People-lel, hogy két hetet egy központban töltött a színésznő.

hirdetés
Rehabon volt Selena Gomez!
Fotó: Terry Richardson

A mai napon robbant a hír, miszerint a mindig is jókislányként ismert Selena Gomez a múlt hónapban két hetet töltött el a Meadows rehabilitációs központban saját akaratából, a legnagyobb titokban – árulta el a színész-énekesnő szóvivője a People-nek.

„Selena önszántából töltött el egy kis időt a Meadowsban, de nem függőség okozta problémák miatt” – nyilatkozta a 21 éves sztár embere annak ellenére, hogy az arizonai intézményben főként olyan fiatalokat kezelnek, akik drog- és alkoholproblémákkal küzdenek.

„Világossá vált számomra és a hozzám közelállók számára is azok után, hogy annyi éven keresztül a munkámat tettem az első helyre, hogy szükségem van egy kis időre, amikor saját magammal foglalkozhatok és kihozhatom magamból a legjobbat” – írta hivatalos közleményében maga Selena nemrég, amikor azzal keltette fel a figyelmet, hogy lemondta ausztráliai koncertjeit, emiatt pedig sokan rögtön arra gondoltak, hogy egészségügyi problémái akadtak, ami, mint most kiderült igaz is – bár ezek szerint nem annyira súlyos gondok.

A Star magazin értesülései szerint azonban nem éppen úgy vannak a dolgok, ahogy azt képviselője elmondta, ugyanis állítólag Miss Gomez rákapott a Molly nevű drogra, a Xanaxra és az Ambienre is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek