Starity

Selena Gomez törölte ausztráliai turnéját

2013. december 21. 19:07   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez immár hat éve pályán van, és egy percet sem pihen. Sohasem mondott le egyetlen felkérést, meghívást, koncertet sem. De most úgy érzi, kimerült, és itt az ideje, hogy hosszú évek után végre együtt töltse az ünnepeket családjával, barátaival.

hirdetés
Selena Gomez törölte ausztráliai turnéját

Sel, bár nem szívesen, de lemondta a Stars Dance turné ausztráliai állomását fáradtságra hivatkozva. Nagyon sajnálja, hogy így alakult, de azt mondja, szüksége van pihenésre. Egy kis sajtótájékoztató keretében élő adásban kért bocsánatot rajongóitól, hogy csalódást okozott nekik.

„A rajongóim a legfontosabbak nekem a világon, és soha nem akarok nekik csalódást okozni, mert ők mindig velem vannak, a nehéz időkben is és soha nem hagynak cserben. De most világossá vált számomra, hogy szentelnem kell egy kis időt magamra, a családomra és a barátaimra. Őszintén bocsánatot kérek tőletek, és remélem, tudjátok, hogy mit is jelentetek nekem.”

Selena menedzsere így nyilatkozott: „Selena jól van, csak rájött, hogy itt az ideje egy kis szünetet tartania. Hat éve nonstop dolgozik, de ő is elérte azt a pontot, amikor már lehet nemet mondani. Szeretne egy kis időt tölteni a családjával, az ünnepeket otthon szeretné tölteni. Mindenkit szeretnénk megnyugtatni, hogy nincs vele semmi baj, csak kimerült. Valamint terveink szerint a koncertek nem maradnak el, csak elnapoljuk őket, és természetesen visszatérítjük a jegyek árát is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek