Starity

Selena Gomez gyógyíthatatlan kórral küzd?

2013. december 28. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez váratlanul lemondta turnéjának befejező állomásait Ausztráliában és Ázsiában, a legújabb hírek szerint azért, mert autoimmun betegsége rosszabbodott.

hirdetés
Selena Gomez gyógyíthatatlan kórral küzd?
Fotó: Teen Vogue

Selena Gomez jóformán az egész évet végigdolgozta, mégis sokaknak okozott csalódást azzal, hogy az ausztráliai és ázsiai, előre lekötött koncertjeit hirtelen lemondta, azzal az indokkal, hogy szeretne egy kicsit törődni magával. Természetesen azonnal elindultak a találgatások, mi állhat a döntés hátterében, még az is felmerült egyesekben, hogy a fiatal sztár esetleg rehabra akar menni.

A legújabb hírek szerint valóban egészségügyi okok állhatnak Selena döntése mögött, a Popdust weboldal úgy értesült ugyanis, hogy a néhány éve egy gyógyíthatatlan autoimmun betegséggel, lupusszal diagnosztizált sztár állapota a stressz és az állandó munka miatt rosszabbodott, az arca megduzzadt, fejfájás és ízületi fájdalmak kínozták és a végsőkig kimerültnek érezte magát.

„Selena teljes gázzal hajtott az elmúlt években, és a Lupusza most rendesen kijött rajta – mondta a megkérdezett forrás a weboldalnak. – Tudja, hogy muszáj időt szentelnie a betegségének, és jobban vigyáznia magára, ha teljes és egészséges életet szeretne élni.”

A lupusz hatására a szervezet hiperaktívvá válik, és még az egészséges sejteket is megroncsolja. Többek közt a bőrben, a vesékben, a vérben, a szívben és a tüdőkben tehet nagy kárt. Selena Gomez képviselője nem kommentálta a kliense állapotáról szólól felvetéseket, amikor a Huffington Post megkereste.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek