Belehalt a fogadásba a 47 éves férfi
2014. február 08. 19:01
Selenafan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 211131 offline |
Nagyon idióta emberekkel vagyuk egy világban... De azért részvétem
2014. február 08. 22:58
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
Ez azért durva nem értem ez most mért kellett
2014. február 09. 08:52
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
Úgy kell neki/így járt/ekkora hülye ????
Nem tudom milyen alapon mondotok ilyet, ha még csak nem is ismeritek(valószínűnek tartom)!
Az ilyen kommentelőket még annyira sem értem, mint ezt a szegény embert, akinek ki tudja mit jelentett az a 8 dollár...
Ha nyomoznak utána nem is teljesen biztos, hogy az alkohol miatt halt meg, így még annyira igazságtalanok vagytok.
Szerintem is rosszat csinált ez az ember, de "Halottról vagy jót, vagy semmit!" Én nagyon sajnálom...nyugodjon békében!
Nem tudom milyen alapon mondotok ilyet, ha még csak nem is ismeritek(valószínűnek tartom)!
Az ilyen kommentelőket még annyira sem értem, mint ezt a szegény embert, akinek ki tudja mit jelentett az a 8 dollár...
Ha nyomoznak utána nem is teljesen biztos, hogy az alkohol miatt halt meg, így még annyira igazságtalanok vagytok.
Szerintem is rosszat csinált ez az ember, de "Halottról vagy jót, vagy semmit!" Én nagyon sajnálom...nyugodjon békében!
2014. február 09. 13:47
Ebből is látszik,hogy 47 éves férfi létére semmi felelősség,érettség,komolyság nincs benne.
Ha lett volna esze az életét választja és nem pedig a whisky-t a vele járó 8 dollárral.
Még azt is hozzátenném,hogy most egyes kommentelők hiába mondanak rá kígyót-békát,nem ismerjük és ezzel együtt az anyagi hátterét sem tudjuk.Szóval..
Nyugodjon békében!
Ha lett volna esze az életét választja és nem pedig a whisky-t a vele járó 8 dollárral.
Még azt is hozzátenném,hogy most egyes kommentelők hiába mondanak rá kígyót-békát,nem ismerjük és ezzel együtt az anyagi hátterét sem tudjuk.Szóval..
Nyugodjon békében!
2014. február 09. 16:04
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
Nem szeretnék illetlen lenni, hiszen mégiscsak meghalt, de az emberi hülyeség..
Hogy lehet ennyire felelőtlen? Csak magának köszönheti. Dumb ways to die.
Viszont Nyugodjon békében!
Hogy lehet ennyire felelőtlen? Csak magának köszönheti. Dumb ways to die.
Viszont Nyugodjon békében!
2014. február 10. 16:36
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Oké,ez durva de igazság szerint a hülysége miatt halt meg. És 8 dollár nem annyira sok. Ha jobban belegondolt volna azt választja,hogy nem iszok annyi whiskyt egy hülye kis 8 dollár miatt.
2014. február 10. 21:59
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline |
Hát ez nagyon durva... eleve hogy bír vki ennyit inni??
2014. március 13. 18:15
Istenem. A barátja is olyan hülye. Most mi a francnak kellett ezt a baromságot kitalálni? Minek egyezett bele a férfi? Látszik, hogy csesztek tanulni, amikor lehetett volna. Mert éhgyomorra viszkit nem szabad inni! Mindegy, ha 18000000 forintot, vagy akár 20001110204 dollárt is nyerhet, akkor sem szabadna ilyet elvállalni!
2014. április 09. 20:35
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Szörnyű, hogy vannak ilyen emberek és hogy létezik egy ilyen társaság, amiben ez megtörténik... Elég rossz véget ért az élete, és erről csak is ő tehet! Sajnálom!
2014. május 01. 19:37
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
erre most mit mondjak? sajnálom!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.