Az utolsóként beköltözött Dávid hat jellel kiválasztott lett: jövő héten ő vívja meg a párbajt.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV6: Dávid megy párbajozni
2014. február 09. 22:27
2014. február 09. 22:31
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Szerintem lehetne egy tömeges párbaj,ahol az összes villalakó egymásnak esik,és aki leveri az összeset,az nyer,és vége lehetne már ennek az egésznek...
Úgysincs semmi értelme ennek az egész Vv-nek,pár év múlva ezekre az emberekre már senki sem fog emlékezni...
2014. február 09. 23:03
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Vikit vigye ki, remélem kinn hagyja. Amúgy 8, hogy mi lesz Dáviddal, bár szerintem több esze van, mint Krisztiánnak, Józsinak és Auréliónak együttvéve.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. február 10. 01:11
Idézet (mogyeszka @ 2014.02.09. 22:31)
Szerintem lehetne egy tömeges párbaj,ahol az összes villalakó egymásnak esik,és aki leveri az összeset,az nyer,és vége lehetne már ennek az egésznek...
Úgysincs semmi értelme ennek az egész Vv-nek,pár év múlva ezekre az emberekre már senki sem fog emlékezni... 
pár év? pár nap múlva sem
tegnap láttam egy részt ebből a csodaműsorból, "gyúrós józsi" eszmefutattásán kiakadtam.
2014. február 10. 10:13
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
...nekem ez annyira unszimpi dolog volt, de hat taktikazzanak. jo hulye volt a David, de hat ki akar esni, essen
Viki ellen tuti nem jon vissza. Es azt hiszi David h Aurelio, Jozsi, Charlotte annyira tamogatja??? hahahaha ok belul jot nevetnek, hogy ' a hulye..ha menni akar alap h segitek rad rakni a jeleket'
igazabopl Charlottenak kene mar elhuznia.. annyira ketszinu, sunyi. mindenki visszajonne ellene..
igazabopl Charlottenak kene mar elhuznia.. annyira ketszinu, sunyi. mindenki visszajonne ellene..
2014. február 10. 13:30
|
|
aerobikbaba99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.22. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 219744 offline
|
ahj annyira nem érdekel ez a sorozatXD
2014. február 10. 14:58
|
|
Pasik Imádójavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.14. Hozzászólás: 278 Csatolások: 80 Azonosító: 203698 offline
|
Hajrá Dávid menj haza, otthon van a helyed.
2014. február 10. 15:03
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Engem sem érdekel. -.-
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.