Harry Styles: „Nagyobbak vagyunk, mint a Beatles”
2014. február 12. 21:39
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1432 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline |
Idézet (petrastyles94 @ 2014.02.12. 21:04)
OMG!Most komolyan az a bajotok,hogy elmondta az igazat??Na és?Csak fájnektek(beatles fanok)h van jobb a kedvenceteknél
nincs igazad
2014. február 12. 21:41
Zsanika01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 793 Csatolások: 29 Azonosító: 144433 offline |
Harry jól átlátja,hogy zeneileg nem tartanak ott.A népszerűségük többsége a tizenéves lányokból áll.Bővebb véleményt nem szeretnék írni ,mert csak veszekedés lenne.Most csak annyit írtam ami mindenki számára átlátható.
2014. február 12. 21:43
paynobabevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 216186 offline |
szeretem a 1Dt. hatalmas rajongojuk vagyok, de nem birom nezni, amit itt a sok 11-12 eves, naiv kislany vedegeti oket.
igen, Harry jol nyilatkozta, tenylegesen a hirnevuk a Beatles -szel vetekszik. zeneileg pedig ORIASI nagy elteres van kettojuk kozott. az 1D hogy jutott el idaig? hatalmas csapat van a hatuk mogott, ok szerveznek mindent, oltoztetik oket, IRJAK A DALAIKAT, es persze a ZENEKART se hagyjuk ki. A Beatles sajat MAGA irta dalait es szerezte hozza a zenet. mogottuk nem volt ekkore hattermunka, nem voltak ennyire undoritoan elmediasitva, mint a vandajreksonos szemuveg, bugyi meg minden hulyeseg. nyilvan voltak normalis ajandektargyak az o arckepukkel, de ennyi. hirnevileg mar kozelitik oket, de abban az idoben joval fejletlenebb volt a technika, mint most, es megis rengeteg rajongojuk volt!
igen, Harry jol nyilatkozta, tenylegesen a hirnevuk a Beatles -szel vetekszik. zeneileg pedig ORIASI nagy elteres van kettojuk kozott. az 1D hogy jutott el idaig? hatalmas csapat van a hatuk mogott, ok szerveznek mindent, oltoztetik oket, IRJAK A DALAIKAT, es persze a ZENEKART se hagyjuk ki. A Beatles sajat MAGA irta dalait es szerezte hozza a zenet. mogottuk nem volt ekkore hattermunka, nem voltak ennyire undoritoan elmediasitva, mint a vandajreksonos szemuveg, bugyi meg minden hulyeseg. nyilvan voltak normalis ajandektargyak az o arckepukkel, de ennyi. hirnevileg mar kozelitik oket, de abban az idoben joval fejletlenebb volt a technika, mint most, es megis rengeteg rajongojuk volt!
2014. február 12. 21:50
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline |
Ilyenkor szoktam megkérdezni hogy Anyucival mizu van? Persze hogy zeneileg nincsenek ott mint a Beatles, csak több a rajongójuk akik csak nyafogó kis tinikből áll, tisztelet a kivételnek.
Egyem a kisszívét, a Beatles már 40 éve ott volt, és még mindig itt van, ők hol lesznek 40 év múlva? Hol? Naaa? Sehol. Bumm! Bye!
Egyem a kisszívét, a Beatles már 40 éve ott volt, és még mindig itt van, ők hol lesznek 40 év múlva? Hol? Naaa? Sehol. Bumm! Bye!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. február 12. 22:28
zsof19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 187628 offline |
Amikor elolvastam a címet egy kicsit kiakadtam - de szép mentés volt
Az h több a rajongojuk az a media es az internet fejlodesenek tudhato be es h a nyugati zene ma mar eljut keletre - szerintem.
Az h több a rajongojuk az a media es az internet fejlodesenek tudhato be es h a nyugati zene ma mar eljut keletre - szerintem.
2014. február 12. 22:34
zsof19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 187628 offline |
Ja es azert is mert a Beatles rajongoinak a 70%-a nyugdijjas - de persze itt vagyunk mi is a retrofanok :-)
A One Direction elmegy, a Beatles eleterzes - piece
A One Direction elmegy, a Beatles eleterzes - piece
2014. február 12. 22:34
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Az első gondolatom az volt, hogy "Naaa, Harry, ez kicsit nagyképű volt." De aztán ahogy végiggondoltam, megértettem, hogy nem is az a helyzet, amire gondoltam. És így végülis igaza van. Bár a nagy népszerűséghez az is hozzátartozik, hogy sokkal több média eszköz áll rendelkezésükre, mint anno a The Beatles-nek.
2014. február 12. 22:36
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
A cím eléggé rosszindulatú. Nem kell arra gondolni, hogy Harry szerint ők jobbak, mint a Beatles, de a több millió sikoltozó rajongó az stimmel. Annyi a különbség, hogy a Beatles internet, meg a sok kütyü nélkül érte el ezt.
2014. február 12. 23:08
Ez hülyeség, mivel Harry ilyet nem mondot (cím). Amúgy pedig: a kettőt egyáltalán nem lehet összehasonlítanimivel:
1.a Beatles 50 évvel ezelőtt alkotott teljesen más médiai eszközökkel, gépi zene és felturbózás nélkül.
2.Mind a 2 együttes más műfajban alkot.
Én bírom az 1D, az új albumuk nagyon tetszik mert pop-rockos, de amit a Beatles játszott az akkoriban igenis rocknak számított.
Szóval senki se hasonlítgasson, mert értelmetlen!!
1.a Beatles 50 évvel ezelőtt alkotott teljesen más médiai eszközökkel, gépi zene és felturbózás nélkül.
2.Mind a 2 együttes más műfajban alkot.
Én bírom az 1D, az új albumuk nagyon tetszik mert pop-rockos, de amit a Beatles játszott az akkoriban igenis rocknak számított.
Szóval senki se hasonlítgasson, mert értelmetlen!!
2014. február 12. 23:22
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 582 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline |
Na jó szögezük le,hogy elég vicces ami itt megy.Ezek a kedves kis hozzászólások: Az 1D egy sz*r,a Beatles meg egy förtelem. Ezeken jó sokat nevetem.
Nem lehet igazán szidni a másik véleményét,mert a két banda összehasonlithatatlan.A Beatlest minden korosztály szerette és sokan még ma is nagyon szeretik.Az 1D-t imádják a húsz év alatti lányok.A Beatles divatot és stílust teremtett.Az 1D a mai divatnak teljesen megfelelően szerepel.Szerintem,sokan pont azért utálják őket mert utálják a mai divat zenét.
Lehet,hogy most igza van Harry Styles-nak: Olyan híresek vagyunk mint a Beatles.Most igaza van.Szigorúaan most,de igaza van.Persze ötven év után már senki nem fog róluk beszéni,egyrészt mert a hírnévük egy részét a pofikájuknak köszönhetik másrészt mert amit ők képviselnek az egy muló divat és annak rendje és módja szerint eltünik.
Szerintem ezek a kommentek elég erősek.Mármint nem tagadom,hogy én a Beatlest szeretem és az 1D-t meg nem, sőt kifejezeten antipatikusak nekem,de olyat nem mondanék rájuk,hogy szar meg nem is tudnak énekelni.Mert ha még utálom is őket azért azt hallom,hogy nem hamis,bár ettől még nem egy nagy duranás.A Beatlest sem szerethtei mindenki és ez így van jól,de szerintem azzal senki ne dicsekedjen,hogy szerinte förtelmes,és még az anyja szerint is cukik a 1D-s fiúk.
Nem lehet igazán szidni a másik véleményét,mert a két banda összehasonlithatatlan.A Beatlest minden korosztály szerette és sokan még ma is nagyon szeretik.Az 1D-t imádják a húsz év alatti lányok.A Beatles divatot és stílust teremtett.Az 1D a mai divatnak teljesen megfelelően szerepel.Szerintem,sokan pont azért utálják őket mert utálják a mai divat zenét.
Lehet,hogy most igza van Harry Styles-nak: Olyan híresek vagyunk mint a Beatles.Most igaza van.Szigorúaan most,de igaza van.Persze ötven év után már senki nem fog róluk beszéni,egyrészt mert a hírnévük egy részét a pofikájuknak köszönhetik másrészt mert amit ők képviselnek az egy muló divat és annak rendje és módja szerint eltünik.
Szerintem ezek a kommentek elég erősek.Mármint nem tagadom,hogy én a Beatlest szeretem és az 1D-t meg nem, sőt kifejezeten antipatikusak nekem,de olyat nem mondanék rájuk,hogy szar meg nem is tudnak énekelni.Mert ha még utálom is őket azért azt hallom,hogy nem hamis,bár ettől még nem egy nagy duranás.A Beatlest sem szerethtei mindenki és ez így van jól,de szerintem azzal senki ne dicsekedjen,hogy szerinte förtelmes,és még az anyja szerint is cukik a 1D-s fiúk.
2014. február 13. 00:04
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
KHMMM... Attól még, hogy több lány vagdossa az ereit amiatt, hogy herri sosem lesz az övék, attól még semmilyen szinten nem érik el a beatlest. Egy banda nem attól lesz igazán nagy, hogy hány tinilány próbál bejutni a lakásukba, hanem attól, hogy alkotnak valami igazán újat. DE ÚGY IGAZÁN. A vándí nem alkot újat, sőt, valami nagyon betanultat követnek. Idáig semmi érdemlegeset nem csináltak, míg a Beatles egy új zenei stílusirányzatot hozott létre. Ezek meg csak koppintanak, mások dalait dolgozzák fel, videoklippekből lopnak, és SEMMI olyat nem tettek, amire azt mondanám, hogy "oké, most kellemesen csalódtam"...
2014. február 13. 03:09
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Jaj de jókat röhögök itt a 1D fanokon... XD Köszönöm nektek, h ilyen "okosak" vagytok. HA követném az ilyen értelmes hozzászólásokat, h a jelenben kell élni és ezt kell hallgatni akk már eret vágtam volna. XD Hallgatok én mait is hébe-hóba... Bruno Mars pl nem rossz, de azt hiszem rajta kívül nincs olyan kedvencem aki nincs legalább 10 éve a pályán. A Beatles-t soha senki nem fogja megközelíteni. Kész, ennyi a történet.
2014. február 13. 07:17
Személy szerint egyik bandát se szeretem,de a One Direction a Beatles nyomába se ér.
2014. február 13. 07:32
Jesszusom, elcsodálkozom itt a kommenteken! A The Beatles egy legenda! Őket nem a rajongók nyomták a sikerbe, hanem tettek érte és lám, mekkora sikeük lett. A One Directiont pedig a fanok emelték ki „istennek”. De érdekes, hogy az 1D rajongók nem hallgattak meg 1 dalt se a The Beatles-től, de azért ugye biztos a One Direction az isten. Jó, hogy többen ismerik őket, ha állandóan őket majmolják mindenütt. A Beatles még ma is ismert, de Harry már mondja, hogy sikeresebbek. Hát 1-2 éve indult, szóval erre a „ki a sikeresebb?” dologra visszatérhetünk 50 év múlva.
Remélem, senkit sem sértettem meg, de most már elegem volt ebből.
Remélem, senkit sem sértettem meg, de most már elegem volt ebből.
2014. február 13. 07:36
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Sokan megírták már, szóval nem nagyon ragoznám. A kulcs itt valóban azon van, hogy internet/média. A Beatles idejében nem volt net, ennek ellenére képesek voltak hatalmas tömegeket megmozgatni, beírták magukat a zenetörténelembe és a mai napig népszerűek, szeretik őket.
Akkor lenne értelme hasonlítgatni a két bandát, ha az 1D is internet és fenékalátolósshowműsor nélkül érte volna el azt, amit. Ma már bárkiből lehet "sztár", nem kell hozzá tehetség, hogy népszerűvé tegyenek. Ma már pillanatok alatt lehet hírnévre szert tenni akár nemzetközileg is, kérdés, hogy ez a hírnév "15 perc" lesz-e, vagy maradandó.
Majd 15-20, vagy kicsit több év múlva vissza lehet térni, hogy hol tart az 1D és hol a Beatles. Nagy valószínűséggel már sok-sok éve feloszlott lesz a banda és azok a tinik, akik ma nagy rajongóiknak vallják magukat, rég nem fogják szeretni őket, maximum(!) nosztalgikusan jó érzéssel gondolnak vissza rájuk, de valószínűleg közel sem lesz annyira maradandó a munkásságuk, mint egykor a Beatles volt, s lesz is 20-30 év múlva is. (Már csak azért sem, mert a Beatles újat hozott, míg az 1D csak beállt a trendi sorba.)
Akkor lenne értelme hasonlítgatni a két bandát, ha az 1D is internet és fenékalátolósshowműsor nélkül érte volna el azt, amit. Ma már bárkiből lehet "sztár", nem kell hozzá tehetség, hogy népszerűvé tegyenek. Ma már pillanatok alatt lehet hírnévre szert tenni akár nemzetközileg is, kérdés, hogy ez a hírnév "15 perc" lesz-e, vagy maradandó.
Majd 15-20, vagy kicsit több év múlva vissza lehet térni, hogy hol tart az 1D és hol a Beatles. Nagy valószínűséggel már sok-sok éve feloszlott lesz a banda és azok a tinik, akik ma nagy rajongóiknak vallják magukat, rég nem fogják szeretni őket, maximum(!) nosztalgikusan jó érzéssel gondolnak vissza rájuk, de valószínűleg közel sem lesz annyira maradandó a munkásságuk, mint egykor a Beatles volt, s lesz is 20-30 év múlva is. (Már csak azért sem, mert a Beatles újat hozott, míg az 1D csak beállt a trendi sorba.)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.