Starity

Harry Styles: „Nagyobbak vagyunk, mint a Beatles”

21 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 12. 18:29 #161
yes-i-not
yes-i-not
új tag
 
Státuszmég nem állítottam be a státuszomat
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.26.
Hozzászólás: 78
Csatolások: 0
Azonosító: 220038
Offline offline
Mielőtt írok, gondoltam elolvasom a kommenteket...Nagyon rosszul tettem! Tiszteletben tartom a többi ember kedvenceit, de hogy a Beatles ilyen borzalmas meg olyan förtelmes az már elég durva. Nem szeretem a One Direction-t, nem rég tudtam meg kik ők. Biztos viccesek meg helyesek néhány lánykának, de biztos, hogy nem nekem. A Beatles viszont szerintem az egyik legjobb banda volt és lesz. smileeee.gif
Nem tudom, lehet, hogy rohadt híresek ezek a huszonéves Kenbarbiek, de zeneileg a sort zárják nálam.
2014. február 12. 18:30 #162
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of Playstation Platinum♛
 
StátuszPlaystation for the Gamers
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 13.08.27.
Hozzászólás: 3337
Csatolások: 30
Azonosító: 210618
Offline offline
Szerintem egyik sem jobb a másiknál az régi stílusu ezeket meg utálom.
2014. február 12. 18:31 #163
Lambika
Lambika
Cseh Banán
 
Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 10.10.03.
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Offline offline
Na jó akkor én is írok, nos szerintem teljesen felesleges kijelentés volt ez, mivel a két korszakot se lehet összehasonlítani, teljesen más volt a világ akkoriban, mint most. A másik meg hogy ha ilyet kijelent, ezzel csak az utálkozókat haragítja mégjobban magára, ezzel tisztában lehetne. Vagy ha tudja, akkor direkt csinálja h szítsa a vitát. Vagy ha komolyan gondolja, akkor egy kicsit el van szállva magától. Esetleg lehetséges, hogy egy újabb marketing szöveg, sőt több mint valószínű h az
2014. február 12. 18:34 #164
Guineveree
Guineveree
új tag
 
StátuszNézz az égre, fénylő kékre, láss egy álmot, harcolj érte!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.03.28.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 198906
Offline offline
Olvasom a Directionerek kommentjeit... xD Azért az mióta mérvadó, hogy belehallgattatok egy Beatles számba és borzalmas? Ez, már megbocsássatok, egy szegénységi bizonyítvány. Nekem sem a világom és stílusom a Beatles, de a zenéjük és munkájuk meghódította a világot, ők egy igazi legenda! Harry kijelentésében azonban nincs semmifajta egoizmus... Beismerte, hogy zeneileg a Beatles nyomába sem érhetnek, ám a hírnevük annál inkább! Ez az igazság, ha tetszik, ha nem. Hiába a Beatles zenéje a színvonal, a mai világnak a One Direction kell, mert populáris, mert trendi, mert ez a mi stílusunk. Ez már rég nem a tehetségről, vagy akár a profizmusról szól! Ha valami eladható, az adott kornak megfelelő, akkor nem számít, hogy ki a legendás vagy ki nem! A Beatles nagyságát senkinek nem ajánlom kétségbe vonni, még ha nem is az ízlése... Kétségtelen, a Beatles 50 évvel ezelőtt egy akkori One Direction-nek felelt meg, vagy ha úgy tetszik, a One Direction a mai Beatles.
2014. február 12. 18:34 #165
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦
 
Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.30.
Hozzászólás: 6379
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Offline offline
Végül is igaza van. Érdekes, hogy ő is belátja. A Beatlesnél soha nem lesznek jobbak, mármint ami a zenéjüket illeti, de az tény, hogy nagy felhajtás van körülöttük és népszerűbbek. Bár ez is sajnálatos. Csak nézzük meg, milyen korosztály rajong értük leginkább. A 20 év alatti, főleg lányok. A Beatles minden korosztályban hódított. Ráadásul nekik nem is a saját parfümre, ruhakollekcióra, bögrére, kávéházláncra volt szükségük, hogy népszerűek legyenek. AZ 1D nem egyedi, sem a zenéjüket, se a személyüket tekintve. Gáz, amit művelnek, a Beatles legalább utat tört a zenében, egy saját stílust alkotott.
3 felhasználónak tetszik: yes-i-not, Bessie, Beyla
2014. február 12. 18:37 #166
- törölt felhasználó -    
Idézet (DóryStyles @ 2014.02.12. 17:38)
Ezért most nem Harry-t kéne lehordani! Nem csak ő állítja ezt, hanem egy csomó másik ember (köztük én is), és ezzel nem csak a rajongókra céloztam. Én pl. kb egy hónapja tudtam meg, hogy mi az a Beatles... Meghallgattam a zenéjüket, és valami FÖRTELEM.
100%-ig egyet értek Harry-vel smileeee.gif Nekem a 1D a világ legjobb bandája, bárki bármit mond! Aztán majd jöhettek a hülye kommentjeitekkel, hogy ekkora meg akkora "picsa" vagyok...De nekem ez a saját véleményem.


Tudtam, hogy lesz valaki olyan nagyokos, aki valami ehhez hasonlót fogalmaz meg. Nem is azzal van a gond, hogy most ismerted meg őket, hanem azzal, hogy indulatból, visszavágásból csak úgy leförtelmezted a zenéjüket, amiből a "drágaságaid" elég sokat meritettek ugyanis, de ez gondolom nem merült fel benned, mert szerinted biztos egyedülálló "zenéket" gyártanak. Amúgy mit kell ennyire felkapni a vizet Szerintem nyugodtan, emberek módján is lehetne fogalmazni. Hála égnek, sokan tisztában vannak azzal, hogy túl sok párhuzam nem vonható fel köztük. Az egyik zenekar volt a '60-as években, akik 10 év alatt történelmet irtak ! Hatalmas rajongó tábor, siker, több száz millió eladott lemez, és ráadásul ők szivüket-lelküket beleadták a zenébe, és nem csak egy menedzser által összeszajkózták őket, erre pedig az a egydé - bocsi a kifejezésért, de ez az igazság - egy összekapart, teljesen átlagos hangi adottságokkal rendelkező, befolyásolható, irányitható birka csapat, akiket olyan homály fed, hogy még szerintem azóta se jöttek rá, hogy az égadta világon semmit se csinálnak, vagy ha igen, akkor kiélvezik a helyzetet, mert hát milyen kényelmes az, hogy mások által érdemlik ki a hatalmas sikert. Herikének is olyan sok esze van, amennyi látszik a nyilatkozatából. Szerintem egy jó pár történelem órára visszacsücsülhetne és tanulhatna szorgosan a tankönyvekből, hogy a 20. század közepén hol is tartott a gazdaság, a technológia fejlettsége. De hát ő se lesz intelligensebb, mivel fejébe szállt a dicsőség. Az se elképzelhetetlen, hogy a szájába rágták, hogy csapjon egy kis figyelemfelkeltést, hogy "minden oké vele, és hogy él és virul".
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, deaddreamer
2014. február 12. 18:39 #167
DiaKatona
DiaKatona
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.08.
Hozzászólás: 130
Csatolások: 0
Azonosító: 211467
Offline offline
Megnyugtat, hogy vannak még épeszű emberek akik el tudják olvasni a cikket teljesen, és tudják, hogy mi az igaz, és látnak a homálytól biggrin.gif és elolvassák azokat a mondatokat is ahol leírja, hogy Harry mit is mondott valójában smileeee.gif
2014. február 12. 18:40 #168
halidirectioner
halidirectioner
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.10.31.
Hozzászólás: 63
Csatolások: 0
Azonosító: 188773
Offline offline
imádom a beatlest ^^ Harrynek igaza van mindegyik résznél,de a hírnév nem minden!! kedves tipikus olyan directionerek" akik ha a one directionnal kapcsolatba kerül egy sztár az már rögtön szar" kérlek ássátok el magatokat -.-
2014. február 12. 18:41 #169
Yolandi
Yolandi
új tag
 
StátuszIf you want it...let's do it...ride it...my pony!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.31.
Hozzászólás: 59
Csatolások: 0
Azonosító: 214458
Offline offline
NAGYON JÓ. Annyira örülök ennek a cikknek. Nem. Hazudtam. Már amikor a címét megláttam, biztos voltam benne, hogy itt menni fog a hőzöngés, mert egy tök átlagos 1D cikk alatt is csak azt látom, hogy a BEATLES mennyivel sokkal királyabb volt. Ha nem tudnám, hogy nem, azt hinném, hogy ez szándékos provokáció az adminok részéről. Ma viszont sem időm, sem energiám nincsen arra, hogy itt maradjak magyarázni a tudatlanoknak, hogy miről is szól a hírnév, és hogyan fér meg egymás mellett a Beatles és a One direction. További kellemes botránkozást Nektek. Sziasztok! Ja, és I love Harry Styles!!!
2014. február 12. 18:43 #170
- törölt felhasználó -    
Nem ismerem, de minden tiszteletem az övé, amiért nem beképzelten beszélt. Csak őszinte volt, és tényeket közölt. Ettől még nem merül feledésbe a Beatles, pusztán jelenleg van egy banda, aki túlszárnyalta őket hírnév terén. Nem nagy ügy, a zenéjük attól még ugyanaz, és akinek tetszik tetszik, akinek meg nem annak nem. És ez mindkettő esetében érvényes. Attól, hogy a Beatles egy legenda, nem kötelező szeretni - ugyanakkor pocskondiázni sem szabad, ahogy semmi mást, de ez magánvélemény.
2014. február 12. 18:44 #171
- törölt felhasználó -    
mind2 zenekert szeretem. nem tudom melyik jobb.
2014. február 12. 18:48 #172
- törölt felhasználó -    
Én a Beatles-t is szeretem és az 1D-t is. és igaza van. Zeneileg tényleg nincsenek ott, ahol anno a Beatles volt.! Jól beszélt.
2014. február 12. 18:50 #173
stefania
stefania
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.03.
Hozzászólás: 61
Csatolások: 0
Azonosító: 142519
Offline offline
Directioner vagyok, de nem elfogult. Szóval bármennyire is szeretem őket, a Beatles legenda, ők pedig még csak pár éve vannak jelen. Viszont most ők a legjobb fiúbanda, és sokan ismerik őket. És aki úgy akarja megvédeni a 1Dt, hogy a Beatlest kritizálja, nem ér el vele semmit. Harry pedig csak az igazat mondta. Igen, talán őrültebbek a rajongók és híresebb is a banda, de zeneileg tényleg nem érnek még a Beatles nyomába. Ez nem azt jelenti, hogy nem fejlődhetnek még, és ez alatt a három és fél év alatt rengeteget fejlődtek. Ki tudja, lehet, hogy húsz év múlva is szeretni fogják őket az emberek és végre mindenki el fogja őket fogadni, vagy lehet, hogy nem. Én szemyélyszerint szeretem a Beatlest, és ha bárkit megkérdezel, tudják, hogy mi az.
2014. február 12. 18:50 #174
Noncsiiii
Noncsiiii
új tag
 
Státusz4 British stole my heart was won by an Irish!!!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.20.
Hozzászólás: 94
Csatolások: 0
Azonosító: 212156
Offline offline
Guineveree
Olvasom a Directionerek kommentjeit... xD Azért az mióta mérvadó, hogy belehallgattatok egy Beatles számba és borzalmas? Ez, már megbocsássatok, egy szegénységi bizonyítvány. Nekem sem a világom és stílusom a Beatles, de a zenéjük és munkájuk meghódította a világot, ők egy igazi legenda! Harry kijelentésében azonban nincs semmifajta egoizmus... Beismerte, hogy zeneileg a Beatles nyomába sem érhetnek, ám a hírnevük annál inkább! Ez az igazság, ha tetszik, ha nem. Hiába a Beatles zenéje a színvonal, a mai világnak a One Direction kell, mert populáris, mert trendi, mert ez a mi stílusunk. Ez már rég nem a tehetségről, vagy akár a profizmusról szól! Ha valami eladható, az adott kornak megfelelő, akkor nem számít, hogy ki a legendás vagy ki nem! A Beatles nagyságát senkinek nem ajánlom kétségbe vonni, még ha nem is az ízlése... Kétségtelen, a Beatles 50 évvel ezelőtt egy akkori One Direction-nek felelt meg, vagy ha úgy tetszik, a One Direction a mai Beatles.


Forrás: http://starity.hu/magazin/47250-harry-styles-nagyobbak-vagyunk-mint-a-beatles/#ixzz2t8BeT3Dn

Ezért most nem Harry-t kéne lehordani! Nem csak ő állítja ezt, hanem egy csomó másik ember (köztük én is), és ezzel nem csak a rajongókra céloztam. Én pl. kb egy hónapja tudtam meg, hogy mi az a Beatles... Meghallgattam a zenéjüket, és valami FÖRTELEM.
100%-ig egyet értek Harry-vel smileeee.gif Nekem a 1D a világ legjobb bandája, bárki bármit mond! Aztán majd jöhettek a hülye kommentjeitekkel, hogy ekkora meg akkora "picsa" vagyok...De nekem ez a saját véleményem.

Forrás: http://starity.hu/magazin/47250-harry-styles-nagyobbak-vagyunk-mint-a-beatles/#ixzz2t8Cc0sBY

ezzel a két kommentel egyetértek (úgy ahogy) De én is Directioner vagyok!!!!!!!!!!!!
2014. február 12. 18:53 #175
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég
 
StátuszWhat are you doing? Going oldschool!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.11.08.
Hozzászólás: 365
Csatolások: 11
Azonosító: 189327
Offline offline
Ezzel csupán az a baj hogy ők nem zenekar így még csak egy mondatban sem szerepelhetnének a Beatles-el! Sőt tovább megyek, ki sem jelenthette volna ezt, hiszen ők csak egy szimpla tucatra legyártott termék, fél ha nem egész playback stb. Kozsónak is voltak fiú zenekarai a 90-es években de akkor még nem volt ennyire betépve mint manapság hogy olyanokat jelentsen ki "nagyobbak" mint a Led Zepp vagy a Black Sabbath laugh.gif laugh.gif Alapból tarkón lövés járna az összes ilyen tucat gagyiért biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: lpmaskmancick, Bessie, Beyla
2014. február 12. 18:55 #176
GreenLady
GreenLady
új tag
 
Státusz~Hello stranger, I'm a disaster~
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.24.
Hozzászólás: 25
Csatolások: 0
Azonosító: 219826
Offline offline
Más a hírnév, más a tehetség. Az 1D egy semmirekellő banda, össze-vissza zenével, eszetlen, sablon dumával. A Beatles ennél sokkal több. Szavakba sem önthető, hozzájuk sem fogható ez a semmi, amit ez az 5 kölyök csinál. A Beatlesért nem 12-13 éves kislányok rajongtak, hanem az egész világ. Így felejtős a téma.
A Directionerek meg csak magukat minősítik, hogy "nem ismerik" vagy "förtelmesnek" titulálják a legendákat. Csak megjegyzem, hogy az 1D soha nem fog legendássá válni, 10-20 év múlva a kukában lesznek, senkinek sem fog kelleni a zenéjük, és a mostani number one fanok is elfeledkeznek majd róluk. Ez az, ami a Beatles-szel nem történt meg, és nem is fog, amíg világ a világ, és zene a zene. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: menthol, Éowyn
2014. február 12. 19:01 #177
LittleLillaDreamer
LittleLillaDreamer
visszatérő vendég
 
StátuszWayer szív, Wayer lélek Wayer leszek amíg élek!:)))
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.08.
Hozzászólás: 385
Csatolások: 0
Azonosító: 211469
Offline offline
Utálom a Beatlest, de ezt a "bandát" még jobban. Már bocs, de a Beatles korában NEM VOLT INTERNET, ergo nem nagyon ismerhetted hacsak nem hallottad a rádióban. Manapság már aki nem hallott az egydéről az is hall, mert mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki szereti (sajnos). Ugyhogy én nem tennék elhamarkodott kijelentéseket, 3 év múlva már sehol sem lesznek herriék.
2014. február 12. 19:03 #178
lpmaskmancick
lpmaskmancick
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.09.15.
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Offline offline
Össze se lehet hasonlítani ezeket a kis megcsinált nyomikat a legendás együttesekkel. Beatles még olyna korban élt, ahol számított a tehetség és nem a producerek sz@rták alájuk a zenének nevezett förtelmet.
Nem csináltak semmit ezek a kisfiúcskák, csak a a pofikájukat adták ahhoz a valamihez. Egyáltalán azt nem értem, hogy juthat ilyen eszükbe, hogy hasonlítsák magukat valami legendához, miközben rájuk már seni fog emlékezni pár éJAVÁRJ kik is ezek, bocs elfelejtettem? laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: xDemonswithRyux, Szandi0820, Bessie, Beyla, Éowyn
2014. február 12. 19:15 #179
- törölt felhasználó -    
Erre csak annyit mondok,hogy ma már könnyebb is híresenek lenni mint akkoriban ..elég egy szó már!
2014. február 12. 19:16 #180
Lejlus
Lejlus
 
StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.12.30.
Hozzászólás: 2565
Csatolások: 0
Azonosító: 217999
Offline offline
Most miert kell szidni az 1D-t??semmi rosszat nem mondtak....es tudjak hogy nincsnek olyan tehetsegesek mint a Beatles akkor miert szidjatok?!marboocs de ez eleg vicces:D:DD:D es azt sem mondhatjatok hogy az 1D nem tehetseges zeneileg...en nem szeretem a Beatlest de belatom hogy jobb a hangjukkk..azert eleg cinj hogy a semmiert oltjatok oket xdd-.-
21 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!