Háááá az utóbbi évek talán egyik legjobb ha nem a legjobb nyomozgatós sorozata! Eszméletlen hangulattal operatőri munkával és egy zseniális színész párossal!
True Detective-A törvény nevében
Matthew McConaughey (Rust Cohle)
Woody Harrelson (Martin Hart)
Kevin Dunn (Ken Quesado)
Michelle Monaghan (Maggie Hart)
Bruce Elliott (Trustee-Levi)
Tory Kittles (Papania)
Randal Gonzalez (Gonzalez nyomozó)
Joe Chrest (Demma nyomozó)
Michael Potts (Maynard Gilbough nyomozó)
True Detective / A törvény nevében (2014 - )
2014. február 13. 20:41
2014. február 14. 00:43
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (saint7 @ 2014.02.13. 22:52)
Próféta! Egy görbe tükröt tart a társadalomnak iszonyat bírom ezt a karaktert!
hát az biztos hogy néha megállok és visszanézem mit is mond, aztán elgondolkozok és úgy nézem tovább a sorozatot.
1 felhasználónak tetszik:
Toxic
2014. február 14. 17:33
Idézet (Bessie @ 2014.02.14. 00:43)
hát az biztos hogy néha megállok és visszanézem mit is mond, aztán elgondolkozok és úgy nézem tovább a sorozatot.
Engem nagyon emlékeztet Fox Mulderre ő volt sokszor ennyire arrogáns és belemondom a szemedbe amit gondolok típus!
Bessie
2014. február 18. 20:11
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (saint7 @ 2014.02.18. 20:09)
hááá a Twin Peaks óta nem volt ennyire szövevényes nyomozós sorozat amitől egyszerűen nem tudom hogy mire számítsak a végén! egyszerűen zseniális! és már csak 3 rész van belőle...
de lesz folytatás, szóval semmi gond. Nézted az új részt? Még nem tudtam megnézni.
2014. február 18. 20:13
Idézet (Bessie @ 2014.02.18. 20:11)
de lesz folytatás, szóval semmi gond. Nézted az új részt? Még nem tudtam megnézni.
most néztem meg elképesztő egyszerűen úgy járt az agyam rajta hogy most mi a fene történik illetve hogy mi fog itt történni!!! öcsémmel már mindenféle elméleteket gyártottunk!
2014. február 19. 10:10
BessieJung Kook |
Idézet (saint7 @ 2014.02.18. 20:13)
most néztem meg elképesztő egyszerűen úgy járt az agyam rajta hogy most mi a fene történik illetve hogy mi fog itt történni!!! öcsémmel már mindenféle elméleteket gyártottunk!
én is gondolkoztam ezen. Most vagy nem az igazi tetteseket kapták el, vagy ahogy mondta Rusty, többen is ezt csinálják. És a főnök a Sárga király.
2014. február 19. 10:24
Idézet (Bessie @ 2014.02.19. 10:10)
én is gondolkoztam ezen. Most vagy nem az igazi tetteseket kapták el, vagy ahogy mondta Rusty, többen is ezt csinálják. És a főnök a Sárga király.
talán a felsőbb körökben kell keresni a gyilkost! szerintem tudni is fogják nagyjából hogy ki a gyilkos! és bárki is az valószínű hogy érinthetetlen. és ez a kihallgatás is lehet hogy a nyomozásuk része! hiszen marty is mondta hogy inkább Rusty faggatta ki a két feka nyomozót és nem fordítva. szerintem Rust megint "beépült"és ez a lepukkant alkesz proli szerep csak játék ez is csak a nyomozásuk része! és azt is lehetett látni hogy Rusty-t elakarják távolítani az útból mivel rá akarják terelni a gyanút! Szóval Rusty valamit tud az tuti és nyomon van!
Bessie
2014. február 19. 11:30
BessieJung Kook |
Idézet (saint7 @ 2014.02.19. 10:24)
talán a felsőbb körökben kell keresni a gyilkost! szerintem tudni is fogják nagyjából hogy ki a gyilkos! és bárki is az valószínű hogy érinthetetlen. és ez a kihallgatás is lehet hogy a nyomozásuk része! hiszen marty is mondta hogy inkább Rusty faggatta ki a két feka nyomozót és nem fordítva. szerintem Rust megint "beépült"és ez a lepukkant alkesz proli szerep csak játék ez is csak a nyomozásuk része! és azt is lehetett látni hogy Rusty-t elakarják távolítani az útból mivel rá akarják terelni a gyanút! Szóval Rusty valamit tud az tuti és nyomon van!
igaz. Azt mondta a pasi a börtönben. De amúgy tényleg, milyen f@szául tud már kihallgatni embereket? Rendesen mindenki bekapja a horgot. Amúgy sejtettem én hogy Rusty hallgatja ki a nyomozókat. Elmond amit jónak talál és publikusnak, és úgy csavarja a történetet, hogy neki jó. zseni a pasi, no De ezek olyan hülyék, hogy észre sem veszik.
2014. február 26. 22:54
ezt a jelenetet egyhamar nem fogom elfelejteni hááá komolyan majdnem lefordultam a székről ennél a résznél egeek!!
2014. február 26. 23:17
BessieJung Kook |
szóval bejött Lili Simmons alakítása? Itt amúgy annyi minden bűzlik. Miért terel mindenki a történtekkel kapcsolatban? Még egy félrelépést vagy megcsalást is titkolni kell? Vá lehetne már jövő hét
2014. február 27. 19:13
Idézet (Bessie @ 2014.02.26. 23:17)
szóval bejött Lili Simmons alakítása? Itt amúgy annyi minden bűzlik. Miért terel mindenki a történtekkel kapcsolatban? Még egy félrelépést vagy megcsalást is titkolni kell? Vá lehetne már jövő hét
igen tagadni mindent! valami lesz itt a háttérben!
hááá Lili Simmons szinte ugyanazt játssza mint a Banshee-ban! kegyetlen ez a csaj!
2014. március 11. 21:55
2014. április 12. 22:12
Kapcsolódó sztárok
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Így néz ki most a tűzvész pusztította, sztárok lakta Los Angeles – fotók
Így néz ki most a tűzvész pusztította, sztárok lakta Los Angeles – fotók
Napok óta pusztítanak a lángok.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.