Beyoncé lánya szigorú étrendet követ
2014. február 17. 09:28
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline |
Minden szülő így kezdi....aztán bekerül a gyerek az óvodába...Mindenesetre szerintem dicséretes, hogy törődnek ezzel, könnyen hozzá lehet szokni a cukorhoz. Érdekes, pl. a kisebbik fiam nem szereti a csokit, ha kínálom, sem kell neki, egyáltalán nem édesszájú, pedig már 4 éves, a másik meg enné, míg van. A szülinapi tortákat sem eszik meg, pedig cukrászdai csokitorták (legkisebb méret). Cukrot én sem adok nekik, max. csokit, ha kérnek. Egy olyan kicsi gyereknek, mint aki a képen van, viszont egyáltalán nincs szüksége édességre, 3 éves kor alatt én sem vettem nekik.
2014. február 17. 09:45
Idézet (spadri @ 2014.02.17. 09:28)
Minden szülő így kezdi..aztán bekerül a gyerek az óvodába...Mindenesetre szerintem dicséretes, hogy törődnek ezzel, könnyen hozzá lehet szokni a cukorhoz. Érdekes, pl. a kisebbik fiam nem szereti a csokit, ha kínálom, sem kell neki, egyáltalán nem édesszájú, pedig már 4 éves, a másik meg enné, míg van. A szülinapi tortákat sem eszik meg, pedig cukrászdai csokitorták (legkisebb méret).
Cukrászdai torta helyett próbálj meg te magad sütni szülinapi tortát. MI sosem veszünk cukrászdában tortát, más sütit is csak egyszer egy évben. A házi süteménynek nincs párja, lehet, azt megkóstolná a fiad.
2014. február 17. 12:15
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Androsama @ 2014.02.17. 08:19)
A túl szigorúan fogás legalább annyira káros lesz később, mintha mindent engednek egy gyereknek. Meg kell találni az arany középutat. Ez úgy tűnik, Beyonce-nak nem sikerült.
Szerintem meg abszolút megtalálta a középutat a szénhidráttal kapcsolatban. Gyümölcsöt illetve barna cukorból készült ételeket ehet a gyermek, tehát a kellő mennyiségű cukrot azért beviszi. Egy két éves gyermeknek tényleg nem arra van szüksége, hogy naphosszat tömje magába a csokoládét és a cukrokat. Magyarországon például babapiskótát és a kifli csücskét nyomják a gyerek kezébe, hogy egye és rágicsálja.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. február 17. 13:08
Avery82visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 208152 offline |
szerintem ha már ilyen kisbaba korában ezt csinálják vele akkor több káros dolog is kialaakulhat csak úgy lázadásból. és ha ilyen diétákat erőszakolnak rá akkor nem lesz kizárt az anorexia sem. lehet h csak egészséges életmódra akarják nevelni de ez az én véleményem.
2014. február 17. 13:15
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Szegénykeeeeeeeee!
2014. február 17. 13:40
babybogyo95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 93901 offline |
De jó neki. Én is szívesen átállnék ilyen étrendre, csak ehhoz pénz is kéne.
2014. február 17. 13:51
Idézet (Beyla @ 2014.02.17. 12:15)
Szerintem meg abszolút megtalálta a középutat a szénhidráttal kapcsolatban. Gyümölcsöt illetve barna cukorból készült ételeket ehet a gyermek, tehát a kellő mennyiségű cukrot azért beviszi. Egy két éves gyermeknek tényleg nem arra van szüksége, hogy naphosszat tömje magába a csokoládét és a cukrokat. Magyarországon például babapiskótát és a kifli csücskét nyomják a gyerek kezébe, hogy egye és rágicsálja.
A babapiskóta finom, azt én is szívesen rágcsálom, csak kár, hogy baromi drága. Én sem azt írtam, hogy nyomják tele csokival, de egy-egy kocka naponta nem ártalmas. Én kicsiként is kaptam csokit, de mindig csak egy-egy kockát, vagy egy szelet Sport szeletet (a régi fajtát, ami kisebb, mint ez az új), de csakis étkezés után. Meg persze gyümölcsöt, mert gyümölcsfaló vagyok.
Anyum gyerekkorom óta viccel vele, hogy nincs annyi pénz a világon, amennyiért engem gyümölccsel jól lehet lakatni, ami igaz is. Mert képes lennék azon elélni, ha nem lennék mindenevő.
Amúgy később a gyerek úgyis tudni fogja, hogy mit szeret enni, és mit nem. És amit nem szeret, azt úgysem lehet belé erőltetni. A lehető legrosszabb dolog, ha egy gyereket arra erőlteted, hogy azt egyen, ami nem ízlik neki. Én pl. sokáig nem ettem meg a burgonyát, semmilyen formában, de anyum nem is erőltette. Ha nem ettem meg, hát nem ettem meg, mára meg megszerettem. Kényszeríteni viszont nem szabad egy gyereket, mert később annál rosszabb lesz.
2014. február 17. 15:23
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline |
Anyának volt egy olyan ismerőse,aki ugyan így fogta a gyereket,soha nem kapott csokit és hasonlókat.Mikor lett saját pénze rengeteg pénzt költött édességre,aztán szegény eléggé elhízott...
2014. február 17. 16:54
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
Okos döntés. Bárcsak engem is íy neveltek volna a szüleim, akkor most nem lennék akkkora hájpacni...
2014. február 17. 18:24
Azért ennyire nem kéne,de hát ha így szokja meg,akkor neki ez nem lesz rossz.
2014. február 17. 18:35
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Az alapjába véve jó dolog, hogy egészségesen próbálják nevelni, de ilyen korán...szerintem ráérne még 2-3 évet.
2014. február 17. 18:50
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline |
Szerintem ez jót tesz!Az én lányom/fiam is ijen lesz.
2014. február 17. 18:52
Idézet (KPetra5000 @ 2014.02.17. 16:54)
Okos döntés. Bárcsak engem is íy neveltek volna a szüleim, akkor most nem lennék akkkora hájpacni...
Akkor mozogj! Tornázz, járj futni, úszni, biciklizni! Akkor lefogysz.
2014. február 17. 19:04
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
még olyan pici mit diétáztatják itt?!! szénhidrátra és cukorra is szüksége van a gyereknek,hogy normálisan fejlődni tudjon!
2014. február 18. 08:50
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline |
Androsama: úgy kezdtük. Aztán ráálltunk a cukrászdára, mert azt legalább mi is megesszük, de én sem vagyok oda a sütikért. Évekbe telt, mire egy gombóc fagyit megettek. Úgyhogy szerintem nem alap, hogy a gyerekek imádják az édességet, inkább rászoktatjuk őket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.