Börtönben végezheti Justin Bieber
2014. február 20. 15:33
krisztucsávisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 354 Csatolások: 12 Azonosító: 192108 offline |
Na nem tán meghallgatta valaki tánácsát? Jobb is, hogy drogmentes országba költözik
2014. február 20. 18:31
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline |
Hajrááááá!!!!!XDDDDDD
2014. február 20. 20:50
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline |
Szerintem nem fog sittre kerülni mert leteszik érte az óvadékot.
2014. február 20. 22:10
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline |
nem érdekel ha börtönbe kerül (bár remélem h nem), mert akkor is szeretni fogom örökké <3
2014. február 20. 22:18
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline |
A börtönben legalább kijózanodna
2014. február 21. 00:16
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
Úristen, a fenti képen mintha bajusza lenne, lol. Végre egy tudományos bizonyíték arra, hogy férfi nemű.
2014. február 21. 17:24
Nikcy0211visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 203660 offline |
Ha börtönbe is kerül nem érdekel mi Belieberek örökké mellette fogunk állni jóban rosszban és aki a mostani letartóztatásánal mellette állt az akkor is mellette fog Örökké Belieber leszek és az igaz Belieberaz azok is maradnak
2014. február 21. 20:09
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
gyerünk emberek oltsátok még a sok trágárságaitokkal ami végülis sz*rt se ér.
nemértem miért jó ez ha leirod h te mennyire gyűlölöd..az egy dolog hogy kifejezed a véleményed de ez..az a másik h senkit sem érdekel a gyűlölködésed, max a vélemémyed.
nemértem miért jó ez ha leirod h te mennyire gyűlölöd..az egy dolog hogy kifejezed a véleményed de ez..az a másik h senkit sem érdekel a gyűlölködésed, max a vélemémyed.
2014. február 22. 12:30
jbalanka13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 210418 offline |
Gold Wolf1 egyetértek.xd:)
2014. február 22. 12:59
spck13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 221476 offline |
Szegenykem:( Azt nem akarjak leirni rola h szegeny levegot vett? Ezeknek a cikkeknek a 99%-a kamu, + 1% igaz. A tojasdobalos ugy, es a beszologatas sem volt tole szep, de biztos volt ra oka, amiert megdobalta. Nem tudom miert pont dobalozott, de ez legyen az o dolga. Amikor beszolt "allitolag" egy rajongojanak, az sem biztos h ugy volt. Kepekrol en is ki tudnek talalni barmilyen tortenetet..
Drogozik? Es akkor mivan? Manapsag egy csomo sztar csinalja. Wiz Khalifa es Snoop Lion kozos klipjeben marihuana bokrok vannak Mondta roluk barki is utana h drogos allatok? Szerintem nem...
Hallottam sokkal durvabb esetet egy sztarrol, akit akar eletfogytiglanra is itelhettek volna, olyan durva dolgot csinalt, megis valamilyen oknal fogva meguszta, es mai napig hires sztar, es csomoan szeretik.
Valaki itt irta h a lanyok odaig vannak erte.. Miert, kiert legyunk oda? Jol nez ki, jol tancol, jo hangja van, es meg sorolhatnam h miert szeretjuk... Mindenkinek jogaban all sajat maga eldonteni h kit szeret es kit nem. Megtiltani nem akarjak h kit szerethetek es kit nem? Egyebkent nagyon ugyes amiert ilyen fiatalon ilyen hires es durvan sok rajongoja van akik imadjak es o is imadja oket.
Nem akarok senkibe belekotni, de amikor megirjak ezeket a cikkeket a sok utalo (mar bocsi) akinek annyi esze van h irja a kommenteket h mennyire gyuloli. Nekik ez a penz, megirjak vagy szereznek valamit infot, es ezert penzt kapnak. Feltehetek egy kerdest? Miert irtok kommentet ha nem szeretitek? A Belieberek kommentjei miatt feleslegesen felidegesititek magatokat... De hat mindenki azt csinal amit akar, en itt nem vagyok senki, en nem mondhatok itt meg senkinek semmit.
Mi szeretjuk, kesz, el kell fogadni. Nem mondom h jo (es a tobbi Belieber sem) h jo amit csinal, de ha ti valakit szerettek es csinal valami rosszat (legyen az barki) akkor orokre megutaljatok?
Justin is mondta h ugyanugy o is ember mint barki mas, kovet el kisebb nagyobb hibakat. Es igaza van. Szerintem mindenkinek csak es kizarolag sajat magaval kell foglalkoznia es SAJAT magaban keresni a hibat...
En velemenyem, es nem kotekedni akartam.
Drogozik? Es akkor mivan? Manapsag egy csomo sztar csinalja. Wiz Khalifa es Snoop Lion kozos klipjeben marihuana bokrok vannak Mondta roluk barki is utana h drogos allatok? Szerintem nem...
Hallottam sokkal durvabb esetet egy sztarrol, akit akar eletfogytiglanra is itelhettek volna, olyan durva dolgot csinalt, megis valamilyen oknal fogva meguszta, es mai napig hires sztar, es csomoan szeretik.
Valaki itt irta h a lanyok odaig vannak erte.. Miert, kiert legyunk oda? Jol nez ki, jol tancol, jo hangja van, es meg sorolhatnam h miert szeretjuk... Mindenkinek jogaban all sajat maga eldonteni h kit szeret es kit nem. Megtiltani nem akarjak h kit szerethetek es kit nem? Egyebkent nagyon ugyes amiert ilyen fiatalon ilyen hires es durvan sok rajongoja van akik imadjak es o is imadja oket.
Nem akarok senkibe belekotni, de amikor megirjak ezeket a cikkeket a sok utalo (mar bocsi) akinek annyi esze van h irja a kommenteket h mennyire gyuloli. Nekik ez a penz, megirjak vagy szereznek valamit infot, es ezert penzt kapnak. Feltehetek egy kerdest? Miert irtok kommentet ha nem szeretitek? A Belieberek kommentjei miatt feleslegesen felidegesititek magatokat... De hat mindenki azt csinal amit akar, en itt nem vagyok senki, en nem mondhatok itt meg senkinek semmit.
Mi szeretjuk, kesz, el kell fogadni. Nem mondom h jo (es a tobbi Belieber sem) h jo amit csinal, de ha ti valakit szerettek es csinal valami rosszat (legyen az barki) akkor orokre megutaljatok?
Justin is mondta h ugyanugy o is ember mint barki mas, kovet el kisebb nagyobb hibakat. Es igaza van. Szerintem mindenkinek csak es kizarolag sajat magaval kell foglalkoznia es SAJAT magaban keresni a hibat...
En velemenyem, es nem kotekedni akartam.
2014. február 24. 07:19
Milyen érdekes, hogy neki hányszor megbocsátottak már, mikor egy átlagembert már elsőre lecsuktak volna, őt meg ennyi ideig fontolóra veszik. Ideje lenne, hogy megtanulja, hogy attól még, hogy ő egy celeb, neki sem szabad mindent.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni