A rajongók nem bírnak betelni Sherlockkal, ezt bizonyítja a napokban megjelent hír is, miszerint vidámparkot létesíthetnek nem kevés pénzből.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sherlock Holmes-vidámpark épülhet
2014. február 19. 20:48
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Én is örülnék.
2014. február 19. 21:12
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
De jó lenne imádom a sorozatot
2014. február 19. 21:19
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline |
*___* EL KELL MENEMM! Végül is nemsokára szülinap..
2014. február 19. 23:01
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Ha van ilyenre pénzük,akkor csinálják.
2014. február 20. 01:04
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Én nem ismerem,de azért biztos jó lesz!
2014. február 20. 07:34
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Remek.
Engem egyre jobban idegesít ez a "Sherlock-hájp". Tény, hogy a Moffat féle Holmes még napjaink jó / igényesebb sorozatai közé tartozik (mondom ezt úgy, hogy én egyáltalán nem szeretem), de ami sok, az sok(k).
Nekem az a véleményem, hogy a Baker Streeten található Sherlock Holmes Múzeum éppen elég, sőt, több, mint kitűnő, hiszen valóban visszaadja a kor Angliáját, légkörét, a regények/novellák történeteit. Holmes mondhat bárki bármit, NEM MAI FIGURA, ő a viktoriánus korban volt, van és lesz is, ez a modern hiszti pedig eléggé érthetetlen a számomra.
Benedict-et jó színésznek tartom, alapvetően nincs vele problémám, de Holmesként már kifejezetten idegesít. Eddig sem bírtam Bretten kívül mást Sherlockként nézni a tévében, de most már egyre határozottabban nem. Robert Downey Jr. pedig már szót sem érdemel...
Szerk.: A képért elnézést, tegnapi próbálkozás volt, de most nem csatoltam semmit, erre beteszi. Töröltetni fogom...
Engem egyre jobban idegesít ez a "Sherlock-hájp". Tény, hogy a Moffat féle Holmes még napjaink jó / igényesebb sorozatai közé tartozik (mondom ezt úgy, hogy én egyáltalán nem szeretem), de ami sok, az sok(k).
Nekem az a véleményem, hogy a Baker Streeten található Sherlock Holmes Múzeum éppen elég, sőt, több, mint kitűnő, hiszen valóban visszaadja a kor Angliáját, légkörét, a regények/novellák történeteit. Holmes mondhat bárki bármit, NEM MAI FIGURA, ő a viktoriánus korban volt, van és lesz is, ez a modern hiszti pedig eléggé érthetetlen a számomra.
Benedict-et jó színésznek tartom, alapvetően nincs vele problémám, de Holmesként már kifejezetten idegesít. Eddig sem bírtam Bretten kívül mást Sherlockként nézni a tévében, de most már egyre határozottabban nem. Robert Downey Jr. pedig már szót sem érdemel...
Szerk.: A képért elnézést, tegnapi próbálkozás volt, de most nem csatoltam semmit, erre beteszi. Töröltetni fogom...
2014. február 20. 07:39
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline |
Szerintem erre semmi szükség nincs nem sok értelme van
2014. február 20. 12:05
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Alapjában véve jó ötlet,de az jutott eszembe legelőször a címet olvasva,hogy mi lesz ebben a bizonyos vidámparkban? Sherlock-hullámvasút vagy hasonló? De az biztos,hogy tele lesz látogatóval!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.