Klippremier: Katy Perry - Dark Horse
2014. február 22. 21:18
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nem hallgattam meg az albumát, mert a snippets meghallgatása elég volt, hogy rájöjjek, hogy a "cukorkás" imidzs és hangzás maradt.
Amúgy bejön a dal, azt hiszem, szokni kell még. Nem lepődtem meg a színkavalkádon, tőle ezt szokhattuk meg, ez az ismertetője. Az más kérdés, hogy uncsi már, és eléggé gagyi.
Amúgy bejön a dal, azt hiszem, szokni kell még. Nem lepődtem meg a színkavalkádon, tőle ezt szokhattuk meg, ez az ismertetője. Az más kérdés, hogy uncsi már, és eléggé gagyi.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. február 24. 21:36
Imádom, szerintem nagyon jó lett és Katy csodásan néz ki!
2014. február 27. 17:19
Katy drága, ez most mi? Annyira megkreált és mű az egész, hogy rossz nézni. Olyan hangulatot kelt, minthogyha bölcsis gyerekeket néznék táncolni, ráadásul nem is passzol a zenéhez. Egy ilyen témát ennyire elrontani... Szerintem szörnyű.
2014. február 28. 14:37
|
|
Krisztii10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 230 Csatolások: 8 Azonosító: 221746 offline
|
nagyon jó lett:)
2014. március 07. 11:53
Szerintem ez tök jó zene az én kedvencem már nagyon vártam hogy megjelenjen a videoklipp még amikor a lyrics volt meg belőle már akkor tetszett és a lyrics megjelenése után is mindig néztem Katy csatornáját mindennap hogy megjött e a klipp.
Szerintem nagyon jól kidolgozott és igazi egyiptomi klipp volt nálam ez nagyon egyiptomias hangulatot keltet.
Katy egyik legjobb mundkája...
Szerintem nagyon jól kidolgozott és igazi egyiptomi klipp volt nálam ez nagyon egyiptomias hangulatot keltet.
Katy egyik legjobb mundkája...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.