A 20 éves énekesnő a napokban mesélt a V magazinnak a példaképeiről és arról, kikre szeretne hasonlítani zenei téren.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ariana Grande: „Madonna a példaképem”
2014. február 22. 12:56
2014. február 22. 12:59
Én nem csodálom, hogy Madonna a példaképe. Tényleg igazi példakép. Ezek a képek nagyon jók lettek, nekem nagyon tetszenek.
2014. február 22. 13:00
Na jó,én nem tudom elképzelni ezt a lányt úgy mint Ariana Grande, egyszerűen csak ráragadt ez a szerep, hogy ő Cat, és nem tudom kiverni a fejemből, komolyabban látni őt mint nő (?).
2014. február 22. 13:02
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Jó képek, de én szerintem Madonna nem túl jó példakép. Bocsi a fanoktól!
2014. február 22. 13:12
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline |
Idézet (haylee @ 2014.02.22. 13:09)
A gond csak annyi, hogy ő maga is bevallja - másokat akar(t) majmolni, ahelyett, hogy saját stílust teremtene...
Ezek szerint én majmolom az anyámat? Tényleg ha az embernek van egy példaképe az rögtön koppintás Ma már szerintem senki nem tud saját stílust teremteni mert már szinte mindet ellőtte valaki vagy megkeresik benne a hibát.
2014. február 22. 13:13
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
Fantasztikusak lettek a képek *o*
2014. február 22. 13:16
Idézet (Ágika21 @ 2014.02.22. 13:12)
Ezek szerint én majmolom az anyámat? Tényleg ha az embernek van egy példaképe az rögtön koppintás Ma már szerintem senki nem tud saját stílust teremteni mert már szinte mindet ellőtte valaki vagy megkeresik benne a hibát.
Khm, khm, a cikkben ott volt, hogy próbálta UTÁNOZNI a Destiny's Childot/azon belül Beyoncét. Egy szóval sem arra céloztam, hogy baj, ha van példaképe
2014. február 22. 13:21
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline |
Ariana olyan gyönyörű
2014. február 22. 13:34
Idézet (haylee @ 2014.02.22. 13:16)
Khm, khm, a cikkben ott volt, hogy próbálta UTÁNOZNI a Destiny's Childot/azon belül Beyoncét. Egy szóval sem arra céloztam, hogy baj, ha van példaképe
Te sose próbáltad a klipekben lévő mozdulatokat követni? Biztos nálad is volt régebben az, hogy próbáltál valakire hasonlitani, vagy valamit leutánozni. Szerintem Ariana is igy értette. Mindenkinek voltak vannak példaképei. Még Ariana példaképeinek is vannak példaképei, tehát ők is meritettek valaki munkásságából, csak idővel kialakitottak egy sajátos stilust, amivel tudtak ön azonosulni, és amivel elég nagy sikerre tettek szert. Beyoncé, Madonna és Mariah Carey pont ilyenek. Ariana még köztes úton van, mivel még csak az első albumánál tart, és a későbbiek során biztos tud fejlődni ő is a maga nézetei/kialakitásai szerint.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.