Starity

30 napos Paramore kihívás!

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 27. 20:34 #41
- törölt felhasználó -    
3.nap: Jellemezd egy szóval a bandát!
Menedék számomra a rossz dolgoktól amik történnek velem
4.nap: Melyik számot kedveled a legkevésbé?
mindegyiket nagyon szeretem, de talán a One of those crazy girls
2014. február 28. 14:32 #42
lpmaskmancick
lpmaskmancick
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.09.15.
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Offline offline
5.nap: Mit gondolsz Hayley-ről?
Először is, jó énekes. Nagyon kedves a rajongóival, meg úgy általában véve is. Nem kétszínű, megjátszós, mint a többi celeb, és tisztán kifejti a véleményét.
Külsőre azt kell mondanom, hogy már nem az a kis aranyos picihéli, akit régen megszerettem, az utóbi időkben sikerült jó pár alkalommal egészen visszataszítóra vennie a külsejét.
1 felhasználónak tetszik: hayley4
2014. február 28. 17:13 #43
hayley4
hayley4
wait... what?
 
Státuszthinking about things but not actually doing things
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.21.
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 82
Azonosító: 200597
Offline offline
5.nap: Mit gondolsz Hayley-ről?
(Már leírtam mit gondolok róla a véleményeknél szép hosszan, de akkor most összefoglalom röviden.) Egy istennő, csak néha hülye, és sokszor nem tud normálisan öltözködni, de ettől függetlenül még imádom. happy.gif
2 felhasználónak tetszik: JadeB, coke.
2014. február 28. 17:49 #44
- törölt felhasználó -    
5. nap: Mit gondolsz Hayley-ről?
JeanetteG. (Zsécii? :D) elmondta röviden, amit én is gondolok, de akkor kifejteném hosszabban, úgyse írtam véleményt az adatlapja alá.

Az első és legfontosabb: a Paramore és Hayley világviszonylatban túlértékeltek, mert a Starityn sok cikk jelent meg róluk! Ezt a szakértők is megállapították!!!

Régen mindig felhúztam magam, ha csúnyát mondtak róla, kb. egy tízéves belieber szintjén voltam, de aztán rájöttem, hogy ha valaki nem szorul védelemre, az ő, mert ki tud állni magáért, ráadásul lepereg róla minden negatív megnyilvánulás is, szóval ahogy ő, úgy én is már csak nevetek az ilyeneken, mert istenigazából semmit sem tudnak hozzávágni. Narancssárga a haja? Csúnya az arca? :D Semmitmondó, semleges nyilatkozatai vannak, mikor azt várják, hogy szapuljon valakit (de nyilván mindenki azt hall bele, amit akar), plusz nincs naponta címlapon a magánéletével. Az egyetlen dolog, amit az arcába lehet nyomni, az a cicis képe, de az vesse rá az első követ, akinek a kedvence nem mutogatja mindenféle testrészét szándékosan, rendszeresen a kameráknak, vagy akár ő maga... (de a mai generációról inkább nem fejteném ki a véleményem)

A legjobban azt szeretem benne, hogy értelmes, reális világképe van (bár ezt már írtam). Ahhoz képest, hogy milyen gyermekkora volt, nem sajnáltatja magát minden második percben, nem adott ki negyven önéletrajzi könyvet és kétszer ennyi filmet, hogy "jajj, leszbikusnak és frigidnek tartottak, mert nem jártam bulizni, nem voltam részeg minden másnap, ráadásul mindig megvertek ez miatt, jajj, két dollárért a mostohaapám eladta a személyes naplómat az eBayen, jajj". Szinte idegesítő a folytonos életvidámsága, pedig soha nem arról énekel, hogy milyen gyönyörű az élet, mégis mindig vigyorog és viccelődik. 13 évesen fedezték fel, 15 évesen már saját albuma volt a srácokkal (bár már 12 évesen is volt egy, csak az nem a Paramore-ral).
Most lesz 10 éve, hogy pályán van, mégsem szállt el magától. Becsülöm, hogy nem egy tehetségkutató által lettek ismertek, hanem önerőből váltak híressé. Akik azt mondják, hogy a banda a Twilightnak köszönheti a sikert, üzenném, már jóval előtte jelölték őket Grammyre, volt egy platinalemez a hátuk mögött (amit manapság ilyen favoritoknak sem sikerül összehozni, mint Selena Gomez, stb.), plusz még sok más is. Egy évtized után még mindig ugyanolyan(ok), mint amilyen(ek) volt(ak), csak a külső változott.

Imádom a dalszövegeket, amiket 13-16 éves koruk óta maguk írnak. Nem ilyenekről szólnak, hogy szex, drog, pia, hanem olyan dolgokról, amikbe mindenki maximálisan bele tudja élni magát, ha értelmezi a mondanivalót. Rájöttem, hogy talán nem is a Let The Flames Begin a kedvenc dalom, hanem a Brand New Eyes intrója, amit anno Zac írt és szerzett. Akárhányszor hallgatom, mindig egy világ omlik össze bennem, mert illúzióromboló, és ahogy Hayley elénekli a tőle megszokott beleéléssel, az leírhatatlanul, végtelenül csodálatos.

Manapság kicsit lazábban veszi a dolgokat, a koncerteken tavaly óta kb. csak üvöltözik, sajnos alig énekel, pedig lenne hozzá hangja, mint azt már többször bizonyította is. Régebben - nem azt mondom, hogy szebb volt, de - vonzóbb színpadi sminkben és szerelésben lépett fel, manapság már csak a hétköznapokon láthatjuk őt visszafogottabban. Ez is elszomorít egy kicsit, de azért reménykedem, hogy egyszer visszatér a "régi" énje.

Még annyit, hogy látszik rajta, hogy szívből csinálja az egészet, nem azért, mert kilóra eladta magát. A kiadója és az annál dolgozó emberek a barátai, nem irányítják, és szerintem ez nagyon fontos, hogy valakinek legyenek önálló gondolatai és cselekedetei.

JeanetteG.-vel még abban is egyetértünk, hogy senkinek sem ártana egy olyan példakép, mint ő. Ha nem is Hayley, egy hozzá hasonló.
4 felhasználónak tetszik: JadeB, Glamster, hayley4, Reni005
2014. február 28. 18:10 #45
Reni005
Reni005
❤️
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.27.
Hozzászólás: 3035
Csatolások: 62
Azonosító: 204641
Offline offline
6.nap: Mit gondolsz Jeremy-ről?

Nos Jeremy egy kész mókamester. Nagyon szeretem nézni a koncert felvételeken, ahogy ennyire beleéli magát a gitározásba. Látszik rajta, hogy egyenesen rajong azért amit csinál (Hayley mellett). Ő a kedvenc basszusgitárosom ha lehet így mondani.
2014. február 28. 18:53 #46
- törölt felhasználó -    
3.nap: Jellemezd egy szóval a bandát!

Bámulatos

4.nap: Melyik számot kedveled a legkevésbé?

Talán a When it rains
2014. február 28. 19:08 #47
- törölt felhasználó -    
5.nap: Mit gondolsz Hayley-ről? Imádni való! Eszméletlen jó a hangja, jófej, vicces, egyedi az ízlése, szereti a The Walking Dead-et, eszméletlenül kedves a rajnogókkal és egyszerűen majdnem tökéletes (azért majdnem, mert mindenkinek vannak hibái)! heart.gif
2014. február 28. 21:11 #48
JadeB
JadeB
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.18.
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Offline offline
5. nap: Mit gondolsz Hayley-ről?
Szinte előttem mindenki leírta azt, amit csak lehetett. Fenomenális egy csaj, kedves, bolondos, közvetlen, látszik, hogy szívből csinálja ezt az egészet. Nem a botrányaiból él, szinte nincs is neki. Tiszteletre méltó a mai világban, hogy a pénzét nem a bulikban szórja el piára és mindenféle szennyre, hanem amiben csak tud segít és támogat mindenféle szervezeteket. Imádom, ahogy képes végig tombolni és ugrabugrálni az egész koncertet. Tudnék róla oldalakat írni, de szerintem ennyi most elég:)
1 felhasználónak tetszik: Reni005
2014. március 01. 11:08 #49
lpmaskmancick
lpmaskmancick
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.09.15.
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Offline offline
6.nap: Mit gondolsz Jeremy-ről?
Egész jó basszeros.
2014. március 01. 16:41 #50
JadeB
JadeB
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.18.
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Offline offline
6.nap: Mit gondolsz Jeremy-ről?
Akárcsak Hayley esetében, ő nélküle sem tudnám elképzelni a Paramore-t. Nagyon jól gitározik, látszik, hogy szereti ezt csinálni és ő is nagy mértékben hozzájárul a Paramore sikeréhez, csakúgy mint Hayley és Taylor.
2014. március 01. 16:44 #51
- törölt felhasználó -    
5.nap: Mit gondolsz Hayley-ről?

Én sem tudok újat mondani - iszonyatosan tehetséges, nagyon szimpatikus lány, remek példakép, valóban egy energiabomba, és értelmes, kultúrált megnyilvánulásai vannak, nem pedig a botrányaival tartja fenn magát. Úgyhogy szerintem őt nem lehet nem szeretni.
1 felhasználónak tetszik: Reni005
2014. március 01. 17:47 #52
Reni005
Reni005
❤️
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.27.
Hozzászólás: 3035
Csatolások: 62
Azonosító: 204641
Offline offline
Idézet (Reni005 @ 2014.02.23. 18:25)

7.nap: Mit gondolsz Taylor-ról?


Ő róla is ugyanaz a véleményem mint Jeremy-ről. Királyul gitározik, egy kész mókamester, és ő is rendesen beleéli magát a koncerteken, akárcsak Hayley vagy Jeremy. Szerintem egy nagyon helyes srác, a mosolya nagyon aranyos. wub.gif
2014. március 01. 18:40 #53
- törölt felhasználó -    
lemaradtam egy nappal blush.gif

6.nap: Mit gondolsz Jeremy-ről?
Mint már páran írták előttem, nem tudnám nélküle elképzelni a Paramore-t. Nagyon jófej srác, remek humorérzéke van, igazi kis mókamester. A napokban elég sok Paramore-videót néztem meg, és azt hiszem, nincs olyan h*lyeség, amiben Jerms ne lenne benne. Imádom, ahogy nevet. Basszusgitárosnak sem utolsó, meg van hozzá a kellő tehetsége és alázata. Szerintem remek apa is, biztos egy vagány, belevaló kiscsaj lesz a lánya.

7.nap: Mit gondolsz Taylor-ról?
Nagyon örültem, amikor Tay hivatalosan is a banda tagja lett. Már az első közös munka óta szimpatizálok vele. Pont a minap néztem egy 'This will make you love Taylor York' című videót. Szerintem, aki ezt megnézi, nagyon megkedveli, akár szereti a Paramore-t, akár nem. Nagyon tetszett az a hatalmas, göndör haja, ami régen volt, de valljuk be, ez a rövid sokkal jobban áll neki. Ő is ugyanolyan kis mókamester, mint Jeremy. Nem mellesleg látszik rajta, hogy szereti, amit csinál, és nem csak azért áll színpadra, mert azt mondják neki. Tehetség is van benne jócskán, még akkor is, ha nem a legjobb...még. És a mosolyától meghalok, ő az örök plátói szerelmem. blush.gif És valaki rajtam kívül hallotta már rapelni? Mert abban is nagyon jó. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: hayley4, Reni005, JadeB, coke.
2014. március 01. 19:08 #54
- törölt felhasználó -    
6. nap: Mit gondolsz Jeremyről?
Jeremy valamiért sose volt annyira szimpatikus, mint Taylor. Nyilván szeretem őt is, de szerintem nem túl intelligens. mellow.gif Folyamatosan nevet mindenen, mások akcentusán, mások anyanyelvén... Nagyon jó gitáros, de nem pótolhatatlan. Kétszer is kilépett a bandából (igazából egyszer elküldték). Szerintem nem vesztett volna sokat a világ, ha megmaradt volna autószerelőnek. Számomra igazából olyan, mintha nem is lenne a zenekarban, valahogy sose veszem észre a jelenlétét, de remélem, ezzel csak én vagyok így. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2014. március 02. 09:32 #55
lpmaskmancick
lpmaskmancick
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.09.15.
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Offline offline
7.nap: Mit gondolsz Taylor-ról?
Szerintem annyira nem kiemelkedő tagja a bandának, mint a többiek. Még mindig olyan háttér embernek tűnik nekem, mint az előző korszakokban volt, akár be is állhatna a többi session/turnézenész közé.
2014. március 02. 10:11 #56
- törölt felhasználó -    
5.nap: Mit gondolsz Hayley-ről?
Szerintem már mindenki leírta előttem a lényeget, ezért csak röviden: Remek énekesnő, igazi aranytorokkal, emellett csodás ember, aki mindig tapintatosan mondja meg a véleményét, botránymentes, csak a tehetségével kerül a címlapokra. heart.gif
6.nap: Mit gondolsz Jeremy-ről?
igazi mókamester, remek gitáros, nehéz lenne nélküle elképzelnem a Paramore-t. smileeee.gif
7.nap: Mit gondolsz Taylor-ról?
Valahányszor látok egy videót róla, csak egyre jobban megszeretem, királyul gitározik, és olyan aranyos ezzel a göndör hajjal laugh.gif
2014. március 02. 10:44 #57
- törölt felhasználó -    
8.nap: Melyik klip tetszik a legjobban? Ain't It Fun thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Reni005
2014. március 02. 12:35 #58
hayley4
hayley4
wait... what?
 
Státuszthinking about things but not actually doing things
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.21.
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 82
Azonosító: 200597
Offline offline
6.nap: Mit gondolsz Jeremy-ről?
Nem tudom miért, de hármójuk közül ő áll a legtávolabb tőlem, pedig őt is nagyon szeretem. Szerintem jó basszusgitáros, és ahogy már többen is leírták előttem, igazi mókamester.

7.nap: Mit gondolsz Taylor-ról?
Taylort nagyon szeretem, bírom, hogy olyan kis fura, meg különc. Nagyon aranyos. Szerintem a gitározáshoz is nagyon jól ért, megvan a kellő tehetsége hozzá. El se tudnám képzelni a bandát nélküle.
2014. március 02. 13:10 #59
JadeB
JadeB
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.18.
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Offline offline
7.nap: Mit gondolsz Taylor-ról?
Ha rangsort kellene állítanom, Hayley után ő a másik személy, aki igazán közel áll hozzám a bandából. Imádom, ahogyan együtt bohóckodnak mindig. Nagyon jól gitározik, aranyos srác, nélküle sem lenne a Paramore igazi.
2014. március 02. 13:51 #60
Reni005
Reni005
❤️
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.27.
Hozzászólás: 3035
Csatolások: 62
Azonosító: 204641
Offline offline
Idézet (Reni005 @ 2014.02.23. 18:25)

8.nap: Melyik klip tetszik a legjobban?


Nem tudok csak egyet mondani, mivel mindegyik iszonyatosan tetszik, szóval 3-mat emelnék ki:
Now
Still Into You
Ain't It Fun
heart.gif
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!