Sokan esnek a plasztika rabjává, így van ez a 38 éves Blondie Bennett-tel is, aki igazi Barbie-babának tartja magát!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ostoba Barbie-vá változott a 38 éves nő
2014. február 24. 11:55
2014. február 24. 12:02
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
ritkán mondok ilyet másra, de nagyon csúúnya... :S és nevetséges a hozzáállása.
2014. február 24. 12:03
Ezt tegnap, vagy mikor láttam valamelyik másik oldalon. Nagyon durva. Az egyszer biztos, hogy az IQ-ját már nem kell csökkentenie, nem lehet sok ész a fejében eleve.
2014. február 24. 12:03
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Az elmés nyilatkozata után állítom, hogy sikerült az IQ csökkentés. Ha ilyen Barbiem lett volna gyerekkoromban, valószínűleg nagymértékű lelki sérüléseim lennének.
2014. február 24. 12:08
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Az a vicc, hogy felesleges volt hipnózisra adnia a fejét IQ-csökkentés terén, ugyanis alapból nem lehet magas az intelligencia hányadosa. De nem érdekel a dolog. Mindenki azt tesz amit akar magával, és úgy él ahogy akar. Ha Neki a természetesség unalmas, akkor lesajnálom, mivel nem a külsőben rejlik az, hogy ki unalmas, és ki nem. Egyéniség kérdése. Lehet egy -az ő szavaival élve- átlagos kinézetű lány is érdekes egyéniség. És lehet egy műnő is kifejezetten unalmas. Embere válogatja.
2014. február 24. 12:17
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
IQ szint csökkentése, hipnózis.
Semmi szüksége ahhoz, hogy butítsa magát, mert aki ilyen lépésre szánja magát az már alapból nem lehet épeszű ember. :/
Barom...
Barom...
2014. február 24. 12:24
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8903 Csatolások: 237885 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
Igazából ostoba is szeretnék lenni. Nem értem, hogy az emberek miért kedvelik, hogy értelmesek.
Az ostobasághoz felesleges alávetnie magát a hipnózisnak... ezzel a nyilatkozattal bebizonyította, hogy valójában mennyire az.
2014. február 24. 12:44
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 24. 12:51
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
"Nem értem, hogy az emberek miért kedvelik, hogy értelmesek. A természetes unalmas. Teljesen műanyaggá műttetem magam”
- Nem kell ennek hipnózis, hogy hülye legyen, ahogy nézem.
- Nem kell ennek hipnózis, hogy hülye legyen, ahogy nézem.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. február 24. 12:55
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Sajnálom ezt a nőt, hogy valóban addig csökkentette a bizonyára a kezdetekben sem túl magas IQ-ját, hogy azt hitte, hogy a Barbie babák műanyagságát elnyerve, azoknak a tökéletességét is megszerzi. Habár ha fiatalabb és helyesebb arcú nő lett volna az alapanyag, akkor sem állítanám semmiképp, hogy tökéletes. Véleményem szerint a természetesség sokkal közelebb visz a bizonyos tökéletes külső felé, mint a mindenféle szintetikus anyagok, tudom, elcsépelt, amit mondtam, de én valóban nem látok semmi szépet egy kosárlabda méretű mellben vagy egy 5 kilós szájban...habár ezt nem nekem kell megmondanom, hisz lány vagyok, de ha a fiúk ezt találják kívánatosnak, akkor őket is csak sajnalni tudom
2014. február 24. 12:57
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (directioner29 @ 2014.02.24. 12:55)
de ha a fiúk ezt találják kívánatosnak, akkor őket is csak sajnalni tudom
szerintem ők se. Legalábbis az átlag. A többi meg idióta.
2014. február 24. 13:03
Idézet
Csak azt akarom, hogy én legyek a végső Barbie. Igazából ostoba is szeretnék lenni. Nem értem, hogy az emberek miért kedvelik, hogy értelmesek. A természetes unalmas.
Sajnos amit elakart érni, hogy ő legyen Barbie nem sikerült neki. Barbie ezerszer szebb, ezzel az egésszel csak azt érte el, hogy egy olcsó k***nak nézzék. Undorító. Csak egy plasztikbaba lett, ezzel szerintem csak csúnyított magán. Hányok az ilyen emberektől. Nem lett ezzel fiatalabb, pont, hogy öregebbnek néz ki a koránál.
A természetes kinézet pedig egyáltalán nem unalmas, pont, hogy izgalmas. Hisz mindenkin van egy plusz, nem vagyunk egyformák. Csak sajnos ezt nagyon kedvesen veszik észre.
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.