Sokan esnek a plasztika rabjává, így van ez a 38 éves Blondie Bennett-tel is, aki igazi Barbie-babának tartja magát!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ostoba Barbie-vá változott a 38 éves nő
2014. február 24. 11:55
2014. február 24. 12:02
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
ritkán mondok ilyet másra, de nagyon csúúnya... :S és nevetséges a hozzáállása.
2014. február 24. 12:03
Ezt tegnap, vagy mikor láttam valamelyik másik oldalon. Nagyon durva. Az egyszer biztos, hogy az IQ-ját már nem kell csökkentenie, nem lehet sok ész a fejében eleve.
2014. február 24. 12:03
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Az elmés nyilatkozata után állítom, hogy sikerült az IQ csökkentés. Ha ilyen Barbiem lett volna gyerekkoromban, valószínűleg nagymértékű lelki sérüléseim lennének.
2014. február 24. 12:08
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Az a vicc, hogy felesleges volt hipnózisra adnia a fejét IQ-csökkentés terén, ugyanis alapból nem lehet magas az intelligencia hányadosa. De nem érdekel a dolog. Mindenki azt tesz amit akar magával, és úgy él ahogy akar. Ha Neki a természetesség unalmas, akkor lesajnálom, mivel nem a külsőben rejlik az, hogy ki unalmas, és ki nem. Egyéniség kérdése. Lehet egy -az ő szavaival élve- átlagos kinézetű lány is érdekes egyéniség. És lehet egy műnő is kifejezetten unalmas. Embere válogatja.
2014. február 24. 12:17
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
IQ szint csökkentése, hipnózis. Semmi szüksége ahhoz, hogy butítsa magát, mert aki ilyen lépésre szánja magát az már alapból nem lehet épeszű ember. :/
Barom...
Barom...
2014. február 24. 12:24
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Idézet
Igazából ostoba is szeretnék lenni. Nem értem, hogy az emberek miért kedvelik, hogy értelmesek.
Az ostobasághoz felesleges alávetnie magát a hipnózisnak... ezzel a nyilatkozattal bebizonyította, hogy valójában mennyire az. Nem értem, miért kell ennyiszer átműttetnie magát valakinek... nagyon ronda lett. Egyébként a természetes nem szép? Kérlek, mesélj még, élvezettel hallgatnám, ó, te bölcs plasztikcica.
2014. február 24. 12:44
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Eléggé kiélt Barbie.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 24. 12:51
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
"Nem értem, hogy az emberek miért kedvelik, hogy értelmesek. A természetes unalmas. Teljesen műanyaggá műttetem magam”
- Nem kell ennek hipnózis, hogy hülye legyen, ahogy nézem.
- Nem kell ennek hipnózis, hogy hülye legyen, ahogy nézem.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. február 24. 12:55
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Sajnálom ezt a nőt, hogy valóban addig csökkentette a bizonyára a kezdetekben sem túl magas IQ-ját, hogy azt hitte, hogy a Barbie babák műanyagságát elnyerve, azoknak a tökéletességét is megszerzi. Habár ha fiatalabb és helyesebb arcú nő lett volna az alapanyag, akkor sem állítanám semmiképp, hogy tökéletes. Véleményem szerint a természetesség sokkal közelebb visz a bizonyos tökéletes külső felé, mint a mindenféle szintetikus anyagok, tudom, elcsépelt, amit mondtam, de én valóban nem látok semmi szépet egy kosárlabda méretű mellben vagy egy 5 kilós szájban...habár ezt nem nekem kell megmondanom, hisz lány vagyok, de ha a fiúk ezt találják kívánatosnak, akkor őket is csak sajnalni tudom
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Bessie
2014. február 24. 12:57
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (directioner29 @ 2014.02.24. 12:55)
de ha a fiúk ezt találják kívánatosnak, akkor őket is csak sajnalni tudom
szerintem ők se. Legalábbis az átlag. A többi meg idióta.
2014. február 24. 13:03
Idézet
Csak azt akarom, hogy én legyek a végső Barbie. Igazából ostoba is szeretnék lenni. Nem értem, hogy az emberek miért kedvelik, hogy értelmesek. A természetes unalmas.
Sajnos amit elakart érni, hogy ő legyen Barbie nem sikerült neki. Barbie ezerszer szebb, ezzel az egésszel csak azt érte el, hogy egy olcsó k***nak nézzék. Undorító. Csak egy plasztikbaba lett, ezzel szerintem csak csúnyított magán. Hányok az ilyen emberektől. Nem lett ezzel fiatalabb, pont, hogy öregebbnek néz ki a koránál.
A természetes kinézet pedig egyáltalán nem unalmas, pont, hogy izgalmas. Hisz mindenkin van egy plusz, nem vagyunk egyformák. Csak sajnos ezt nagyon kedvesen veszik észre.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.