Novemberben jön Bella Thorne könyve
2014. február 27. 18:29
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline |
Énekel, 'ír', színészkedik, modellkedik.. közben most múlt csak 16 éves.. Talán jobb lenne egyelőre egy dolog mellett elköteleznie magát, és abban a legjobbat nyújtani.. aztán már ha azzal elért valami komolyabbat, foglalkozni mással is párhuzamosan. De így be sem lehet őt határolni, és ezért marad 'Disney sztárocska' az emberek szemében..
2014. február 27. 18:40
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline |
Nemár! Ez meg milyen már? Jó magam is "írok", és személyes véleményem és tapasztalom azt mondatja velem, hogy egy csajszi, aki csak úgy felfedezi hogy ihaj-csuhaj mágikus erőkkel rendelkezik... kissé sablonos és unalmas. Kíváncsi vagyok, hogy mióta is érdekli az írás és hogy milyen nagy lelkesedéssel csinálja a könyvet. Én szinte azóta írok, mióta tudok olvasni/írni de még mindig szorulok némi gyakorlásra. Hacsak nem lesz ez a mágikus csajszika fenomenálisabb, mint J. K. Rowling Harry Potterje, akkor ne számítson nagy kasszasikerre. Maradjon inkább csak az 'éneklésnél'.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Szandi0820
2014. február 27. 18:43
Valószínűleg egy ghost writer megírta és Bella nevével kiadják. Mielőtt nekem estek, semmi bajom Bellával, de annyi dolga van így is, mikor ért volna már rá még egy könyvet is megírni?
Beyla,
Szandi0820
2014. február 27. 18:50
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Már nagyon várom kíváncsi vagyok milyen lesz,remélem ide Magyarországra is kijön.
2014. február 27. 18:51
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
hát..kíváncsi vagyok rá.
2014. február 27. 18:51
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Hát, az ilyen "sokoldalú" sztárocskák általában semmiben sem kiemelkedőek...
2014. február 27. 18:53
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Kíváncsi vagyok a könyvre, majd ha hozzám kerül, elolvasom.
2014. február 27. 18:54
Izgatottam várom,,Zendaya könyve már megvan és olvastam is persze minden szava angol!!De nagyon várom,ha kell elrepülök Amerikába érte!
2014. február 27. 18:56
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Én nem fogom megvenni.
2014. február 27. 18:57
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Idézet (KPetra5000 @ 2014.02.27. 18:27)
Noni00
Nem is tudom ,de valahogy mostanában mindekiből csak úgy írónő lesz, már bocsánat de attól még nem lesz tehtséges az irásban hogy van egy könyve
tELJESEN IGAZAD VAN... (PEDIG BELLATOR VAGYO, DE AZÉR BELLA NEM AZ ÍRÁSTUDÁSÁRÓL KAPTA A HÍRNEVÉT, HA NEM A TORKÁBAN LÉVŐ ARANYHANGRÓL.. -.-) :unatkozik:
Nem is tudom ,de valahogy mostanában mindekiből csak úgy írónő lesz, már bocsánat de attól még nem lesz tehtséges az irásban hogy van egy könyve
tELJESEN IGAZAD VAN... (PEDIG BELLATOR VAGYO, DE AZÉR BELLA NEM AZ ÍRÁSTUDÁSÁRÓL KAPTA A HÍRNEVÉT, HA NEM A TORKÁBAN LÉVŐ ARANYHANGRÓL.. -.-) :unatkozik:
Már nem azért, de nagy Bella Thorne rajongó lehetsz, ha még a nevét se tudod a rajongóinak. Nem Bellator, hanem Bellarina.
2014. február 27. 18:58
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Próbálkozhat, mert van pénze, ennyi. Vicces lenne ezt a csajt is írónőnek definiálni az öribarija mellett (gondolok itt zendaja kólmenre). Én is azt mondom, hogy valaki még attól nem lesz író, hogy van anyagija a kiadásra. Manapság könyvkiadás terén nem az a mérv adó, hogy maga a sztori milyen, hanem hogy a befektetett tőke mekkora értékű. Ha az igényes egyedi történetek kerülnének kiadásra, akkor az ilyen kis dizni sztárok "könyvnek" titulált csúfolmányai még nyomda közelébe sem kerülnének a 50shades és a nyállájt féle szennyekkel együtt.
A történet még ettől eltekintve lehet jó, de kissé elcsépelt valóban az, hogy egy kiscsaj felfedezi a mágikus képességeit. Annyi ilyen regény, film és sorozat van, hogy Amazonast lehetne rekeszteni. Ha esetleg krimibe, drámába (na azt megnézném amúgy) vagy kémregénybe vágná a fejszéjét, mert olyan témát ragad meg, amivel egyaránt meg tudja fogni a fiatalokat és a felnőtteket, az még oké is lenne. De nem. Újabb tipikus tinimaszlag amit a sok ostoba kislány fog vásárolgatni és dőlni fog a lé. Szvsz ő a legnormálisabb dizni sztár napjainkban, ettől eltekintve nem kicsit butácska szegény. Látszik, hogy az igen csak kritikán aluli amerikai oktatásban sem részesült. Szóval nagy az esély arra, hogy valaki megírja helyette kaksiért pisiért, a csaj a nevét adja hozzá és már van is egy könyve. Vagy megír valami piszkozat félét és egy valagnyi pénzt otthagy a lektornál, hogy elfogadható prózát faragjon belőle. Ez meg megint nem írás. Én például 8-9 éve írok komolyabban és sosem fogadtam fel bétát (aki Merengőzik az vágja, hogy kik azok - lényegében ingyen lektorok), még akkor sem, amikor nagyon pocsék regényekkel rukkoltam elő. Gyakorlattal fejlődtem sokat, de még mindig nem vagyok vele megelégedve. Ez a csaj gyakorolt annyit, hogy kiadásra merjen kínálni egyet?
A történet még ettől eltekintve lehet jó, de kissé elcsépelt valóban az, hogy egy kiscsaj felfedezi a mágikus képességeit. Annyi ilyen regény, film és sorozat van, hogy Amazonast lehetne rekeszteni. Ha esetleg krimibe, drámába (na azt megnézném amúgy) vagy kémregénybe vágná a fejszéjét, mert olyan témát ragad meg, amivel egyaránt meg tudja fogni a fiatalokat és a felnőtteket, az még oké is lenne. De nem. Újabb tipikus tinimaszlag amit a sok ostoba kislány fog vásárolgatni és dőlni fog a lé. Szvsz ő a legnormálisabb dizni sztár napjainkban, ettől eltekintve nem kicsit butácska szegény. Látszik, hogy az igen csak kritikán aluli amerikai oktatásban sem részesült. Szóval nagy az esély arra, hogy valaki megírja helyette kaksiért pisiért, a csaj a nevét adja hozzá és már van is egy könyve. Vagy megír valami piszkozat félét és egy valagnyi pénzt otthagy a lektornál, hogy elfogadható prózát faragjon belőle. Ez meg megint nem írás. Én például 8-9 éve írok komolyabban és sosem fogadtam fel bétát (aki Merengőzik az vágja, hogy kik azok - lényegében ingyen lektorok), még akkor sem, amikor nagyon pocsék regényekkel rukkoltam elő. Gyakorlattal fejlődtem sokat, de még mindig nem vagyok vele megelégedve. Ez a csaj gyakorolt annyit, hogy kiadásra merjen kínálni egyet?
menthol,
Szandi0820
2014. február 27. 19:06
Nem szeretem a tini starokat, így Bella Thornet sem.Az lehet, hogy jó író, de nem hiszem, hogy nehezen felejthető lenne a kiadandó könyve.Persze, lehet, hogy elolvasom, de nem a hiszemben, hogy más szemszögből fogom látni a világot, maximum érdeklődésből.
2014. február 27. 19:13
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Semmi egyediséget nem látok benne. Ő, mint író? Rossz vicc.
Első mondaton már röhögőgörcsöt kaptam.
Idézet
Az amerikai énekesnő könyve, az Autumn Falls idén novemberben fog megjelenni.
Első mondaton már röhögőgörcsöt kaptam.
2014. február 27. 19:14
Idézet (Beyla @ 2014.02.27. 18:58)
Próbálkozhat, mert van pénze, ennyi. Vicces lenne ezt a csajt is írónőnek definiálni az öribarija mellett (gondolok itt zendaja kólmenre). Én is azt mondom, hogy valaki még attól nem lesz író, hogy van anyagija a kiadásra. Manapság könyvkiadás terén nem az a mérv adó, hogy maga a sztori milyen, hanem hogy a befektetett tőke mekkora értékű. Ha az igényes egyedi történetek kerülnének kiadásra, akkor az ilyen kis dizni sztárok "könyvnek" titulált csúfolmányai még nyomda közelébe sem kerülnének a 50shades és a nyállájt féle szennyekkel együtt.
Szerintem Bella nem a saját pénzéből adja ki a könyvet, hanem valami kiadó ajánlotta fel neki a lehetőséget. Az igaz, hogy nem az írói tehetsége miatt, sokkal inkább, mert jól lehet kaszálni a nevével. Nyilván a Disney-channelen szocializálódott gyerekek rohannak megvenni a könyvet, amint megjelenik, úgyhogy nem kell attól tartaniuk, hogy nem fognak megtérülni a nyomtatással és terjesztéssel kapcsolatos költségeik.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.