Starity

Novemberben jön Bella Thorne könyve

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 27. 18:29 #21
Naomi01
Naomi01
visszatérő vendég

StátuszHaaahhhaaahhahhahahhahaa
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 368
Csatolások: 0
Azonosító: 184462
Énekel, 'ír', színészkedik, modellkedik.. közben most múlt csak 16 éves.. Talán jobb lenne egyelőre egy dolog mellett elköteleznie magát, és abban a legjobbat nyújtani.. aztán már ha azzal elért valami komolyabbat, foglalkozni mással is párhuzamosan. De így be sem lehet őt határolni, és ezért marad 'Disney sztárocska' az emberek szemében..
2014. február 27. 18:40 #22
SweetyAngel
SweetyAngel
visszatérő vendég

StátuszWith dragons, wizards and adventures... our childhood was made. <3
Hozzászólás: 193
Azonosító: 218937
Nemár! Ez meg milyen már? Jó magam is "írok", és személyes véleményem és tapasztalom azt mondatja velem, hogy egy csajszi, aki csak úgy felfedezi hogy ihaj-csuhaj mágikus erőkkel rendelkezik... kissé sablonos és unalmas. Kíváncsi vagyok, hogy mióta is érdekli az írás és hogy milyen nagy lelkesedéssel csinálja a könyvet. Én szinte azóta írok, mióta tudok olvasni/írni de még mindig szorulok némi gyakorlásra. Hacsak nem lesz ez a mágikus csajszika fenomenálisabb, mint J. K. Rowling Harry Potterje, akkor ne számítson nagy kasszasikerre. Maradjon inkább csak az 'éneklésnél'.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820
2014. február 27. 18:43 #23
- törölt felhasználó -    
Valószínűleg egy ghost writer megírta és Bella nevével kiadják. Mielőtt nekem estek, semmi bajom Bellával, de annyi dolga van így is, mikor ért volna már rá még egy könyvet is megírni? wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820
2014. február 27. 18:50 #24
Esztii. SellykeFan
Esztii. SellykeFan
Hozzászólás: 933
Csatolások: 17
Azonosító: 197399
Már nagyon várom kíváncsi vagyok milyen lesz,remélem ide Magyarországra is kijön. heart.gif
2014. február 27. 18:51 #25
sarika2001
sarika2001
Hozzászólás: 3762
Azonosító: 171194
hát..kíváncsi vagyok rá.
2014. február 27. 18:51 #26
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Hát, az ilyen "sokoldalú" sztárocskák általában semmiben sem kiemelkedőek...
2014. február 27. 18:53 #27
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Kíváncsi vagyok a könyvre, majd ha hozzám kerül, elolvasom.
2014. február 27. 18:53 #28
szisa
szisa
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 221882
Remélem magyarul is lesz. Már várom! biggrin.gif
2014. február 27. 18:54 #29
- törölt felhasználó -    
Izgatottam várom,,Zendaya könyve már megvan és olvastam is persze minden szava angol!!De nagyon várom,ha kell elrepülök Amerikába érte!
2014. február 27. 18:56 #30
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
Én nem fogom megvenni.
2014. február 27. 18:57 #31
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2851
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Idézet (KPetra5000 @ 2014.02.27. 18:27)
Noni00 
Nem is tudom ,de valahogy mostanában mindekiből csak úgy írónő lesz, már bocsánat de attól még nem lesz tehtséges az irásban hogy van egy könyve
tELJESEN IGAZAD VAN... (PEDIG BELLATOR VAGYO, DE AZÉR BELLA NEM AZ ÍRÁSTUDÁSÁRÓL KAPTA A HÍRNEVÉT, HA NEM A TORKÁBAN LÉVŐ ARANYHANGRÓL.. -.-) :unatkozik:

Már nem azért, de nagy Bella Thorne rajongó lehetsz, ha még a nevét se tudod a rajongóinak. Nem Bellator, hanem Bellarina.
2014. február 27. 18:58 #32
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Próbálkozhat, mert van pénze, ennyi. Vicces lenne ezt a csajt is írónőnek definiálni az öribarija mellett (gondolok itt zendaja kólmenre). Én is azt mondom, hogy valaki még attól nem lesz író, hogy van anyagija a kiadásra. Manapság könyvkiadás terén nem az a mérv adó, hogy maga a sztori milyen, hanem hogy a befektetett tőke mekkora értékű. Ha az igényes egyedi történetek kerülnének kiadásra, akkor az ilyen kis dizni sztárok "könyvnek" titulált csúfolmányai még nyomda közelébe sem kerülnének a 50shades és a nyállájt féle szennyekkel együtt.

A történet még ettől eltekintve lehet jó, de kissé elcsépelt valóban az, hogy egy kiscsaj felfedezi a mágikus képességeit. Annyi ilyen regény, film és sorozat van, hogy Amazonast lehetne rekeszteni. Ha esetleg krimibe, drámába (na azt megnézném amúgy) vagy kémregénybe vágná a fejszéjét, mert olyan témát ragad meg, amivel egyaránt meg tudja fogni a fiatalokat és a felnőtteket, az még oké is lenne. De nem. Újabb tipikus tinimaszlag amit a sok ostoba kislány fog vásárolgatni és dőlni fog a lé. Szvsz ő a legnormálisabb dizni sztár napjainkban, ettől eltekintve nem kicsit butácska szegény. Látszik, hogy az igen csak kritikán aluli amerikai oktatásban sem részesült. Szóval nagy az esély arra, hogy valaki megírja helyette kaksiért pisiért, a csaj a nevét adja hozzá és már van is egy könyve. Vagy megír valami piszkozat félét és egy valagnyi pénzt otthagy a lektornál, hogy elfogadható prózát faragjon belőle. Ez meg megint nem írás. Én például 8-9 éve írok komolyabban és sosem fogadtam fel bétát (aki Merengőzik az vágja, hogy kik azok - lényegében ingyen lektorok), még akkor sem, amikor nagyon pocsék regényekkel rukkoltam elő. Gyakorlattal fejlődtem sokat, de még mindig nem vagyok vele megelégedve. Ez a csaj gyakorolt annyit, hogy kiadásra merjen kínálni egyet? unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: menthol, Szandi0820
2014. február 27. 18:58 #33
Angii69
Angii69
visszatérő vendég
Hozzászólás: 283
Azonosító: 218536
Kivancsi vagyok mar ra:)
2014. február 27. 19:03 #34
- törölt felhasználó -    
De jó lenne ha nálunk is kiadnák!!
2014. február 27. 19:04 #35
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2261
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
Bűbájos. Újabb haszontalan, sablonos sztori a láthatáron! Persze venni fogják, mint a cukrot, mivel a csodálatos Bella Throne keze munkája.
2014. február 27. 19:06 #36
- törölt felhasználó -    
Nem szeretem a tini starokat, így Bella Thornet sem.Az lehet, hogy jó író, de nem hiszem, hogy nehezen felejthető lenne a kiadandó könyve.Persze, lehet, hogy elolvasom, de nem a hiszemben, hogy más szemszögből fogom látni a világot, maximum érdeklődésből.
2014. február 27. 19:07 #37
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
várom a könyvét,remélem valaha magyarul is megjelenik
2014. február 27. 19:08 #38
- törölt felhasználó -    
Nem rossz a témája...smileeee.gif
2014. február 27. 19:13 #39
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1781
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Semmi egyediséget nem látok benne. Ő, mint író? Rossz vicc.

Idézet
Az amerikai énekesnő könyve, az Autumn Falls idén novemberben fog megjelenni.

Első mondaton már röhögőgörcsöt kaptam.
2014. február 27. 19:14 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.02.27. 18:58)
Próbálkozhat, mert van pénze, ennyi. Vicces lenne ezt a csajt is írónőnek definiálni az öribarija mellett (gondolok itt zendaja kólmenre). Én is azt mondom, hogy valaki még attól nem lesz író, hogy van anyagija a kiadásra. Manapság könyvkiadás terén nem az a mérv adó, hogy maga a sztori milyen, hanem hogy a befektetett tőke mekkora értékű. Ha az igényes egyedi történetek kerülnének kiadásra, akkor az ilyen kis dizni sztárok "könyvnek" titulált csúfolmányai még nyomda közelébe sem kerülnének a 50shades és a nyállájt féle szennyekkel együtt.
A történet még ettől eltekintve lehet jó, de kissé elcsépelt valóban az, hogy egy kiscsaj felfedezi a mágikus képességeit. Annyi ilyen regény, film és sorozat van, hogy Amazonast lehetne rekeszteni. Ha esetleg krimibe, drámába (na azt megnézném amúgy) vagy kémregénybe vágná a fejszéjét, mert olyan témát ragad meg, amivel egyaránt meg tudja fogni a fiatalokat és a felnőtteket, az még oké is lenne. De nem. Újabb tipikus tinimaszlag amit a sok ostoba kislány fog vásárolgatni és dőlni fog a lé. Szvsz ő a legnormálisabb dizni sztár napjainkban, ettől eltekintve nem kicsit butácska szegény. Látszik, hogy az igen csak kritikán aluli amerikai oktatásban sem részesült. Szóval nagy az esély arra, hogy valaki megírja helyette kaksiért pisiért, a csaj a nevét adja hozzá és már van is egy könyve. Vagy megír valami piszkozat félét és egy valagnyi pénzt otthagy a lektornál, hogy elfogadható prózát faragjon belőle. Ez meg megint nem írás. Én például 8-9 éve írok komolyabban és sosem fogadtam fel bétát (aki Merengőzik az vágja, hogy kik azok - lényegében ingyen lektorok), még akkor sem, amikor nagyon pocsék regényekkel rukkoltam elő. Gyakorlattal fejlődtem sokat, de még mindig nem vagyok vele megelégedve. Ez a csaj gyakorolt annyit, hogy kiadásra merjen kínálni egyet? unsure.gif

Szerintem Bella nem a saját pénzéből adja ki a könyvet, hanem valami kiadó ajánlotta fel neki a lehetőséget. Az igaz, hogy nem az írói tehetsége miatt, sokkal inkább, mert jól lehet kaszálni a nevével. Nyilván a Disney-channelen szocializálódott gyerekek rohannak megvenni a könyvet, amint megjelenik, úgyhogy nem kell attól tartaniuk, hogy nem fognak megtérülni a nyomtatással és terjesztéssel kapcsolatos költségeik. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok