Novemberben jön Bella Thorne könyve
2014. február 27. 20:40
|
|
tothbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 212744 offline
|
remek. Nem belekötés végett mondom (na jó igen), de van, aki keményen megdolgozik a azért, hogy kiadják a könyvét, ami valószínűleg ezerszer jobb ennél, és ő meg int egyet, és kiadják! Én egy ilyen tucattal oda se mernék állni a kiadó elé. Grat neki. Úgyvan.
2014. február 27. 20:42
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Komolyan manapság minden harmadrangú sztárocska azt hiszi, hogy tud könyvet írni?! Könyörgöm ez a csaj még nálam is fiatalabb (pedig én is csak most leszek 18)! A gimit sem végezte még el nemhogy egy egyetemet vagy fősulit, ahol megtanulhatta, hogy hogyan is kéne minőségi könyvet írni. Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy valami "C" -kategóriás könyvet kiad vagy pedig megírja helyette valami profi és csak a nevét adja hozzá.
2014. február 27. 21:51
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Várom már hogy elolvashassam
2014. február 27. 22:42
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Mekkora szerencse, hogy ezek a zsengekorú Dizni-csillagocskák mindenhez értenek. Nagyon kíváncsi leszek erre a könyvre...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 27. 22:48
|
|
Viktor0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.22. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 221555 offline
|
Manapság már mindenki írhat konyv et, vagy mi?
2014. február 27. 23:36
Miért érzem azt, hogy foggal-körömmel, de felakar mutatni valami olyasmit, amivel több figyelmet tudna kapni? A gagyi sorozata se volt nagy cucc, hiszen gyorsan feledésbe merült, és azóta pedig próbál a nagyok közép kerülni, de még úgy érzem jó néhány fény évre van. Számomra az a bosszantó, hogy az ilyen dizni lányok, akik jókor voltak jó helyen, csak úgy megtehetnek mindent. Albumokat készitenek a semmi hangjukkal, filmszerepeket ajánlanak nekik, parfümöt - ez esetben - könyveket dobnak piacra. Gondolom dollármilliókkal gyarapszik a summájuk, és közben a s#ggüket nem képesek kitörülni maguknak. Másoktól elveszik a lehetőséget, akiknek van fikarcnyi adottságuk ezekhez, csak hát a kutya se fedezi fel őket, mert lehet épp nem vékony, vagy nincs tökéletes, muci pofija stb.
2014. február 28. 09:26
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Hát nem tudom, én a csajt nem láttam még olyan szerepben, amiből az jött volna le, hogy tehetséges, nm tudom ehhez mennyire ért, de a zenéhez nem nagyon.
2014. február 28. 11:35
Szerintem kár ezt csinálnia. Most még átlag diznitinicsillag aki bármit meg tehet és eladhatja a lemezét amin elnyávog néhány dalt meg a 'saját' könyvét amit aztán az ugrándozó fanok meg is vesznek,de pár év után már senk sem fog rájuk emlékezni. Ehelyett, pedig inkább tanuljanak valahol legalább jutnának valamire nem a süllyesztőben végeznék. De nekem mindegy.
2014. február 28. 12:33
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
"DE AZÉR BELLA NEM AZ ÍRÁSTUDÁSÁRÓL KAPTA A HÍRNEVÉT, HA NEM A TORKÁBAN LÉVŐ ARANYHANGRÓL.."
Júúúúúhhhhjjj! Júúúj! Neeeeee! Kímélj meg minket az értelmetlen és hibás mondataidtól, kedves KPetra5000!
Végülis te fogsz évekkel később megbotránkozni a kommenteden...na mindegy.
Júúúúúhhhhjjj! Júúúj! Neeeeee! Kímélj meg minket az értelmetlen és hibás mondataidtól, kedves KPetra5000!
Végülis te fogsz évekkel később megbotránkozni a kommenteden...na mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 28. 13:40
Jó dolog, hogy ír, én is nagyon szeretek írogatni, de szerintem ez a téma ma már tucatszámba megy, de azért sok sikert!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.