A One Direction énekesét kissé feldühítették azok a negatív kritikák, miszerint nem is veszik komolyan a zenélést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Payne kiakadt
2014. február 28. 11:52
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Tényleg nem kéne ennyien utálkozniuk,úgy hogy nem is ismerik őket,ebből már nekem is elegem van,és igenis keményen dolgoznak és megérdemlik a sikert!!
2014. február 28. 11:52
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326972 Azonosító: 180890 offline |
Ezek a srácok úgy érzik magukat a szinpadon, mintha egy játszótéren lennének, nem is csóda, hogy azt gondolják, nem veszik komolyan a munkájukat. Az utóbbi lemezük pedig hallgathatatlan és kétlem, hogy a következő jobb lesz...
2014. február 28. 11:55
milanskinwesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 206982 offline |
Ez a kölyök nem normális....
2014. február 28. 11:58
milanskinwesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 206982 offline |
Jó zenét soha nem fognak tudni csinálni mert ahhoz tehetség és jó hang kell. Ami nekik soha nem lesz....
2014. február 28. 12:04
Hát ez nevetséges... Képzelje el, hogy nem mindenki arra van programozva, hogy az ő "zenéjüket" hallgassa és tetszen is neki. Mivelhogy mindenkinek van saját véleménye. Ha nem tetszik neki akkor lépjen ki a vándájreksönből és készen vagyunk.
2014. február 28. 12:09
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Szerintem a legtöbben, akik utálják őket, nem magát a bandát utálják, hanem azt a hypeot, ami körülöttük van. Legalábbis én így vagyok vele. Mert az tényleg szubjektív, hogy a zenéjük most jó vagy nem, és azért utálni valakit, mert nem tetszik a zenéje eléggé nevetséges.
Igazából azaz idegesítő, hogy a csapból is ők folynak, ugyanúgy, mint JB.
Igazából azaz idegesítő, hogy a csapból is ők folynak, ugyanúgy, mint JB.
2014. február 28. 12:40
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Lehet, hogy komolyan veszik, mert azt mondják nekik, csináld vagy nincs lóvé azt mehetsz a mekibe krumplit sütni, de attól még amit csinálnak, tucatsz@r marad ...
2014. február 28. 12:44
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline |
Nem utálom a One Directiont, egyáltalán nincs semmi bajom velük, de... _ToTo_ szerintem kapsz tőlem egy virtuális kézfogást!
2014. február 28. 12:44
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 582 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline |
Idézet (Erika 18 @ 2014.02.28. 12:04)
Hogy ezek az utálkozók már nyugodjanak le-.- mindig a One Direction-t szekálják...csak irigyek emiért nem ők világsztárok. Ennyi
Nagyon szépen kérlek,hogy ne írj ilyen butaságokat.Ahogy már egy előtem hozzászoló emlitete sokan azért nem kedveleik az álltalad istenitett bandát mert tele van velük az internet.Sőt még a boltban is találkozhatunk az 1D-s cucokal.Ha az az irigységről lenne szó,akkor utálnunk kéne minden híreséget.
2014. február 28. 12:51
Idézet (Erika 18 @ 2014.02.28. 12:04)
Hogy ezek az utálkozók már nyugodjanak le-.- mindig a One Direction-t szekálják...csak irigyek emiért nem ők világsztárok. Ennyi
Hát. bár szerintem ezek a srácok a tehetségről még hírből sem hallottak, ezért nyilván én is utálkozó vagyok,viszont egyáltalán nem sajnálom tőlük a hírnevet, sőt mind az övék lehet Egyébként, ha az utálkozók "leállhatnának mert nem is ismerik a bandát" akkor ti is leállhatnátok az ilyen légből kapott vádakkal, mert fogalmatok sincs, hogy mikor valaki negatívat ír a vandájreksönről, miért írja. Állhatnátok kicsit érettebben a témához, ez olyan mintha csak ujjal mutogatnánk egymásra.
2014. február 28. 12:56
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Én végighallgattam két albumukat, de még mindig ugyanúgy érzek. Szerintem dögunalom a zenéjük, egy sablontól eltérő daluk sincs, szövegben is nulla az egész, de ez nem egyenlő azzal, hogy utálkozó lennék, vagy esetleg irigység beszél belőlem, de ez a véleményem róluk, nem fogok érte bocsánatot kérni. Mire lennék irigy? Arra, hogy nem tudok plágium és Simon nélkül megállni a saját lábamon? Esetleg arra, hogy ilyen hisztérikus rajongóim vannak, akik még egymást is tépik, de nem jobban, mint azokat, akik nem szeretik az együttest? Kell a francnak a hírnév. Rosszmájúnak sem tartom magam, meg utálkozónak sem. Csak nem tűröm, ahogy az utóbbi két-három évben szinte alapkövetelmény, hogy minden nyálas, tündi-bündi, feminin, minősíthetetlen, hullócsillag bandát sz*rrá kell isteníteni, mintha bennük lenne a megváltás és azért folyik még a csapból is a sok szemét, amit kiadnak a kezükből...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 28. 12:59
Elég ciki az,hogy amit ők "jó zene" címszó alatt összekornyikálnak,meg parfümöket fújkodnak,komoly karriernek veszik. Alapjáraton semmi bajom nem lenne velük,nem olyan botrányosak mint Bíbőr,de ha lenne bennük egy kis tartás és egy kis gerinc,akkor nem nyomnák a pofámba,hogy ha valakinek nincs lila köd a szeme előtt,és nem nyáladzik naphosszat ezekre a nyikhajokra,az egyből hülye és rossz és ízléstelen. Mindenkinek meglehet a véleménye,az utálkozókkal meg nem kell foglalkozni.
2014. február 28. 13:05
*És most ne jöjjenek azzal,hogy nem ismerem őket. Sajnos néha bele-belehallgatok a rádiós számokba,és hallok 1-1 sort ezekből a f*sza kis kreálmányokból. És ennek ellenére sem vagyok képes hallgatni és "szeretni" őket. Tényleg nem lenne velük semmi különösebb bajom,ha nem nyomnák a képembe akaratlanul a sz*r zenéjüket.
2014. február 28. 13:17
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Dehogyis nem csak buzulnak
2014. február 28. 13:17
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Hát komolyat nem csinálnak az biztos. Csak egy sima felkapott fiúbanda...5-10 év múlva hírük se lesz.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.