Klippremier: Lady Gaga - G.U.Y.
2014. március 23. 16:58
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
a dal nem annyira jön be, mert nem az én stílusom, de a klipnek vannak részei, amik nagyon tetszettek. pl a legeleje, meg amikor a pasas lenézett az égből. és egyébként is, ez egy nagyon összeszedett, érdekes klip lett.
2014. március 23. 17:15
Idézet (javier01 @ 2014.03.23. 14:11)
úgy bíroma mikor ilyen kis f*sszopó **k, (mint Norah meg Mrs.Bieber19) ilyen szép vélemnyt tudnak mondani semmi háttértudás nélkül... legyetek büszkék magatokra.. nem muszáj hogy mindenkinek tetszek Gaga.. de azt amit csinál mint ember, mint énekes, mint művész.. és az az út amit eddig megtett.. amiket keresztül ment... és akkor ilyen mondanak rá hogy 3 nyári csoda?! ne is haragudj Norah de ezzel csak magadat húztad le.. arról ne alkoss véleményt, akiről nem tudsz semmit...
Azért nem ártana, ha az arcodból visszább vennél egy kis "háttértudással" vagy anélkül. A nőnemű családtagjaidnak írosgálj hasonlókat..esetleg! Biztos feldobnád vele a napjukat. Az a fura, hogy a tárgytéma frázisában leledzel önmagaddal, mivel te engem olyan jól ismersz. Csak azt írtam a (mű)művésznőről, amit eddig láttam, hallottam tőle. Még valami. Mi lenne, ha a cikkhez szólnál és nem mások véleményét kritizálnád?
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. március 23. 17:29
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Nem tudom, hogy miért kéne ezt művészetként emlegetni, mikor Gaga zenéje kb. ugyanazon a szinten van, mint a többi mai énekesőé. Ha mondjuk, mittomén' - most hasamra csapok - Demi csinálta volna meg ugyanezt a klipet és dalt, az nem lenne ilyen művészet és Demi sem lenne művésznőnek titulálva. Semmi egyediség nincs benne, és ez a véleményem az Artpopról is - végighallgattam vagy ötször, de mindegyik dalba bele kellett tekernem, nem kötött le. Hatásvadász film és egyszerű gépzene, olyan mint a többi, csak ez máshogy van tálalva, máshogy van becsomagolva, mert Lady Gaga és mert ez művészet.
2014. március 23. 18:59
A dal jó választásnak bizonyult, és emellett szeretem is, de ez a klip untatott sajnos. Itt nagyobb hangsúly van a diszleten, mint a mondanivalón. Egy kicsit ilyen Niki Minázs féle érzetem támadt miközben lestem. A klip maga olyan mintha egy paradicsomba játszódna, és valóban Gaga is jól mutat benne, de egyes részek tök feleslegesek oda. A közreműködős részt nyugodtan levághatta volna + az eleje is olyan megjátszott, döcögős. Kicsit sablonos a koreográfia is. Mintha az előző klipjeiből gyúrta volna össze. Vannak ettől sokkal jobb és kidolgozottabb munkái.
2014. március 23. 19:04
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline |
Gaga a klipp elején nagyon gyönyörű, fura, mert régen mindig mondtam, hogy jó a zenéje, de csúnya maga a nő, na, most visszaszívom. Ez a naturális stílus jól áll neki, s le sem tagadhatja, hogy olasz felmenőkkel rendelkezik. Magát a dalt mindig is szerettem, úgy két hete naponta többször is meghallgattam, és a videó is egész jó. Nem a legjobb, de jó. Engem csak a számok összemixelése idegesít. Ez a GUY klippje, akkor miért van ott három másik dal? Efölött nem tudok napirendre térni, kissé idegesít.
2014. március 23. 19:45
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Candy_attack ezt meg te sem gondolod komolyan !
Gondolkodj egy kicsit mielott beszelsz !
Justin is ugyanugy jotekonykodik meg akkor is ha nem irnak minden nap egy cikket azzal a cimmel , hogy : ,,Justin Bieber beteg gyerekeken segit"
Ugyanugy ois ad penzt beteg gyerekeknek !
Az meg kulon teszta hogy Justin mit csinal !
O legalabb nem hord parokakat mint Gaga !
Szegeny Gaganak nincs csak 3 db. haja (max) ezert hord parokat !
Arra meg senki nem gondol , hogy lehet a melegeknek szegyenito hogy Gaga cikkjeiben ok is megjelennek (mivel hogy sok mindenki nem meri elmondani a vilagnak hogy meleg)
Gondolkodj egy kicsit mielott beszelsz !
Justin is ugyanugy jotekonykodik meg akkor is ha nem irnak minden nap egy cikket azzal a cimmel , hogy : ,,Justin Bieber beteg gyerekeken segit"
Ugyanugy ois ad penzt beteg gyerekeknek !
Az meg kulon teszta hogy Justin mit csinal !
O legalabb nem hord parokakat mint Gaga !
Szegeny Gaganak nincs csak 3 db. haja (max) ezert hord parokat !
Arra meg senki nem gondol , hogy lehet a melegeknek szegyenito hogy Gaga cikkjeiben ok is megjelennek (mivel hogy sok mindenki nem meri elmondani a vilagnak hogy meleg)
2014. március 23. 19:47
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Norah teljesen egyet ertek veled
2014. március 23. 21:20
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline |
Hát, öhm... Érdekes...
2014. március 23. 21:25
Szeretem ezt a számot, az egyik legjobb az Artpopról, ami egyébként nagyon gyenge album... Szóval az biztos, hogy jó döntés volt, hogy ehhez készítettek klipet. A klippel sincs bajom, de nem is nyűgözött le, semmi érdekes nincs benne. Ráadásul feleslegesen lett ilyen hosszú. Sosem értettem, miért vannak ilyen hosszú klipjei, na de mindegy.
2014. március 23. 21:43
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2014.03.23. 16:04)
MrsBieber19:
Az, hogy szerinted biebernek jó hangja van, Gagának meg nincs, elég nevetséges. Így már vitatkozni sem érdemes veled, mert látszik, hogy semmi zenei ízlésed/hallásod nincs.
Viszont te ne szólj egy szót sem arról, hogy ki milyen szar példakép a fiataloknak, mert míg Gaga jótékonykodik, támogatja a melegeket, alapítványokat hoz létre tehetséges fiataloknak és feltörekvő művészeket karol fel, addig bíbörke paparazzikat ver, klubbokban balhézik, illegális autóversenyeken vesz részt, köpködi a rajongóit, drogozva randalírozik stb. Szóval majd akkor kritizálj másokat, mikor majd a te példaképed képes lesz emberi lényként viselkedni, nem úgy, mint egy veszett állat...
Az, hogy szerinted biebernek jó hangja van, Gagának meg nincs, elég nevetséges. Így már vitatkozni sem érdemes veled, mert látszik, hogy semmi zenei ízlésed/hallásod nincs.
Viszont te ne szólj egy szót sem arról, hogy ki milyen szar példakép a fiataloknak, mert míg Gaga jótékonykodik, támogatja a melegeket, alapítványokat hoz létre tehetséges fiataloknak és feltörekvő művészeket karol fel, addig bíbörke paparazzikat ver, klubbokban balhézik, illegális autóversenyeken vesz részt, köpködi a rajongóit, drogozva randalírozik stb. Szóval majd akkor kritizálj másokat, mikor majd a te példaképed képes lesz emberi lényként viselkedni, nem úgy, mint egy veszett állat...
Születési idő2000. május 12.! Ilyenekkel felesleges leállnod veszekedni Ahogy azokkal is akik osszák itt azt ami nincs. "pont olyan mint a többi" hát nem tudom Katy Perry akkorát bukott pesten mint egy ház, az Aréna 10%-át sem tudta megtölteni. 1 kilőve, Britney már csak Las Vegas-ban ad playback bulikat még egy kihúzva, soroljam még felesleges Az meg hogy így elsüllyed a gaga meg úgy azt se érdemes felvenni, gondolom azért toldják meg nap mint nap a turnét újabb bulikkal mert "leáldozóban" van neki Hagyd rájuk inkább
2014. március 23. 22:28
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Örülök, hogy kislemeznek végül ezt a dalt választották, habár a kínálat sem volt valami hatalmas, hiszen ez az egy értékelhető dal van az Artpop korongján. A többi az divat sallang, a hallgathatatlan kategóriát meríti ki, ám ez a dal kifejezetten emlékeztet arra a Gagára, aki anno a Just dance-szel kezdte. Imádom a számot, milliószor meghallgattam már és pozitív csalódás volt számomra a hozzáforgatott kisfilm is. Nagyon tetszett az elején az a fallen angel ötlet, bár amikor ténylegesen elkezdődött a dal, nem igazán vágtam, hogy egy sérült angyalból hogyan is lesz fehér hosszú hajú démon. A klip nézése közben úgy éreztem, hogy valóban visszatért a pályakezdő gyökeréhez. Semmi gyomorforgató dolog, semmi ízléstelen megjelenés, csak maga az egyediség. Több ilyet kiadhatna a keze közül, mert elsőre igényesnek hatott számomra.
2014. március 24. 01:05
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Hát... jól néz ki benne Ezen kívül nem nagy cucc, semmivel sem jobb, mint az Applause. Mindkettőnél az az érzésem, hogy akár jó is lehetne, de annyi művészi dolgot akartak egy klipbe sűríteni, hogy még fel sem dolgoztam az egyiket, már jön a másik és végül pont az ellenkező hatást éri el. Nem rossz ettől függetlenül, de a kevesebb több.
A dal meg nem tetszik, a három közül egyik sem. Egy Mary Jane Holland klipre kíváncsi lennék, azon kívül csak az Applause tetszik az albumról meg a Sexxx Dreams, abból viszont nem kell klip.
A dal meg nem tetszik, a három közül egyik sem. Egy Mary Jane Holland klipre kíváncsi lennék, azon kívül csak az Applause tetszik az albumról meg a Sexxx Dreams, abból viszont nem kell klip.
2014. március 24. 01:19
Idézet (Candy_attack @ 2014.03.23. 16:04)
MrsBieber19:
Az, hogy szerinted biebernek jó hangja van, Gagának meg nincs, elég nevetséges...
Az, hogy szerinted biebernek jó hangja van, Gagának meg nincs, elég nevetséges...
Én nem támogatom Biebert, de azért talán mindenki hagy döntse el maga kinek van jó hangja. Nem érdekel ki mit írt előtte, ennek normális emberek között nem így kéne zajlania, hogy mutogattok egymásra mert azért ez inkább nevetséges.
Témánál maradva, jobb klipje és dala is volt szerintem Mondjuk én meghagyom a fanoknak. Egyébként szerintem, Gaga az egyik olyan énekesnő aki nem sokszor nyúl mellé ha videoklipről van szó.
2014. március 24. 11:00
Mrs.Bieber19 |
xDemonswithRyux megkerdezhetem mi bajod a szuletesi idommel ???
Mi a franc bajod van ??? Komolyan ??? o.O
Megorultel ??? Eskuszom nem ertem mi a franc bajod van a szuletesi idommel !
Te sem szulettel szebb napon mint en !
Lehet nem tavasszal szulettel mint en meg Bieber de azert jobb lenne ha beken hagynad az evszamomat !
Nem tehetek rola hogy ilyenkor szulettem !
Eskuszom kiakasztassz a bunkosagoddal
Errol ennyit .... az meg hogy nem veled beszeltem az is biztos !
Szoval ne szolj hozzam es szakadj le rolam !
Mi a franc bajod van ??? Komolyan ??? o.O
Megorultel ??? Eskuszom nem ertem mi a franc bajod van a szuletesi idommel !
Te sem szulettel szebb napon mint en !
Lehet nem tavasszal szulettel mint en meg Bieber de azert jobb lenne ha beken hagynad az evszamomat !
Nem tehetek rola hogy ilyenkor szulettem !
Eskuszom kiakasztassz a bunkosagoddal
Errol ennyit .... az meg hogy nem veled beszeltem az is biztos !
Szoval ne szolj hozzam es szakadj le rolam !
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.