Miley Cyrus elszúrta rajongója kívánságát
2014. március 27. 21:54
Ez egy kicsit igazságtalan, hogy csak a beteg gyerekeknek jár a lehetőség, hogy csak úgy random találkozzanak azokkal a sztárokkal akikkel akarnak. Én is akarok!!!
2014. március 27. 21:59
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (Petrafranczia @ 2014.03.27. 21:54)
Ez egy kicsit igazságtalan, hogy csak a beteg gyerekeknek jár a lehetőség, hogy csak úgy random találkozzanak azokkal a sztárokkal akikkel akarnak. Én is akarok!!!
Azért gondolkozz...nem kéne ennyire gyerekesnek lenni, de majd pár év múlva rájössz
2014. március 28. 00:55
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Idézet (Lambika @ 2014.03.27. 21:59)
Azért gondolkozz...nem kéne ennyire gyerekesnek lenni, de majd pár év múlva rájössz
Nem azért ,de igaza van neki valamilyen szinten...
2014. március 28. 08:15
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline |
Petrafranczia úgy látom nem fogod fel, hogy a kislánynak hónapai vannak hátra, és te azt irigyled tőle, hogy legalaább találkozhat a kedvenceivel. Inkább örülj annak, hogy egészséges vagy.
2014. március 28. 08:44
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Szegény kislány,ez a rák valami szörnyű betegség,senkinek se kívánom! Mileyban pedig egy nagyot csalódtam,örüljön neki hogy vannak olyan rajongói akik még szeretik! De úgylátom Miley nem igazán fogja fel hogy a rajongói miatt van ott ahol. Ez a véleményem,nem kívánok senkivel sem veszekedni!
2014. március 28. 09:27
OoSzabinaoOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 81 Csatolások: 47 Azonosító: 218402 offline |
Miley egy picsa -.-" Pont egy beteg kislánnyal teszi ezt? Hogy lehet ilyen beképzelt???! Elkéne neki pár k*rva nagy pofon... -.-"
2014. március 28. 09:29
OoSzabinaoOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 81 Csatolások: 47 Azonosító: 218402 offline |
Petrafranczia írta:
Hát azért a beteg gyerekek megérdemlik hogy ennyi örömük legyen míg élnek...Azért gondolj bele hogy mennyit szenvedhet... Ennyi igazán jár neki...
Hát azért a beteg gyerekek megérdemlik hogy ennyi örömük legyen míg élnek...Azért gondolj bele hogy mennyit szenvedhet... Ennyi igazán jár neki...
2014. március 28. 13:45
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline |
Hát ez gerinctelen dolog volt tőle!
2014. március 28. 14:28
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline |
Nekem meg inkább arról van meg a véleményem, hogy ilyen kicsik - függetlenül az életkörülményeiktől, betegségeiktől, stb. - a mai felkapott sztárokért rajonganak. Nem vagyok otthon a gyereknevelés terén, nem is szeretnék gyereket - tehát bárki felróhatja, minek osztom az észt -, de elég gáznak érzem, hogy egy hétéves egy megcsinált sztriptíztáncosnak nevezett énekesért rajong, valamint Justin Bieberért, aki biztos jó ember meg minden, csak éppen marhára nem az, akinek a klipje elé lenyomnám a gyerekem. Speciel én ennyi idősen nem kaptam sikítófrászt semmilyen populáris énekestől - akkor is voltak szép számmal, már nem is tudom, kik. Arról nem is beszélve, hogy ha egy magyar, holland, német, mittoménmilyen kislány meghallgatja Justin/Miley/akárki más számát, semmi nem történik. Csakhogy az angol nyelvű gyerekek értik is a szöveget. Biztos azt kéne hallgatniuk, ahogyan bárki is a drogról, partikról, orgiákról kornyikál? Szerintem nem. Mondjuk, annyira nem kell csodálkozni, szerintem a szülők konkrétan Mileyról nevezték el a saját gyereküket. Szegény kislány, tényleg sajnálom. Én a drága szülők helyében valami jobb programot kreáltam volna, de mit vár el az ember olyan felnőttektől, akik tizenhárom éves serdülőkkel vannak egy szinten?
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2014. március 28. 15:15
Azt hittem,hogy ennél azért több együttérzés,alázatosság van Miley-ban..
2014. március 28. 15:22
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Idézet (Petrafranczia @ 2014.03.27. 21:54)
Uramisten, gondolkozol te, mielőtt véleményt írsz, vagy csak random bepötyögöd, ami éppen eszedbe jut?!
2014. március 28. 15:29
zsofitúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 218969 offline |
Jo, hogy a sok Miley-rajongó biztosra tudja, hogy ez nem így történt. Én nem tudom, petrencia vagy ki a rák vagy, de nem érdemled meg hogy találkozz vele, szerintem. Én nagyon szeretnék talizni Mileyval. Leköpném, meg ilyenek.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.