Miley Cyrus elszúrta rajongója kívánságát
2014. április 01. 15:25
Ez akkora bunkóság volt tőle,hogy a hajam is égnek áll.
2014. április 01. 15:29
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Idézet (izayoichan @ 2014.03.31. 20:18)
*idegbeteg*
Kedves Miley ( a rbanc) és rajongóik, akik szerint nagyon kedves volt amit csinált!
Miley: Egy rühes szemét,bunkó,rohadék,undok,egoista,rbanc,nyelv nyújtogató, ostoba, fogyatékos szar vagy! Az egy dolog, hogy mit csinálsz, DE mindenek van határa! Csak 10 kibaszott percre kellett volna MINIMUM figyelned! Erre te: "ááh, örüljön annak, h egyáltalán láthatsz" Remélem..rövid életed lesz.. nem vagyok rossz akaratú ember, és senkinek sem kívánnék ilyet, de..
Rajongók: Voltak itt olyanok, akik normálisan, okosan és igazságosan reagáltak a hírre, nekik ez NEM szól! C: A többi: Volt olyan, aki azt írta, h "nem elég, h találkozott vele! Én 1 képnek is örülnék vele, és, hogy láthattam!" Okoskám...nem rólad van szó ^.^ te itt le vagy sz*rva! Hol érdekli itt az embert, h neked mi lenne jó?! nem vagy se rákos, se 7-8 éves -.- és még csak Amerika közelében sem élsz! -.- És az, h "tévhitű pletyka az egész" a francokat tévhitű! ez a nő mindenre képes, még azt is eltudom képzelni, h kicsik előtt khm...dé ú gé v.v ez a nő, nem-nor-má-lis! O.O ha, ilyet csinál, legalább akkor mondjátok: "Miley, most szemét voltál" a rajongásnak is vannak határai! O.O fel kéne 12-17 éves korban már ismerni, azt, hogy mi jó és mi nem!
Kislány Miley: Gyógyulj meg! Találkozz Justinnal C":
Nem kérek választ köszi ha, okos vagy nem teszed
Kedves Miley ( a rbanc) és rajongóik, akik szerint nagyon kedves volt amit csinált!
Miley: Egy rühes szemét,bunkó,rohadék,undok,egoista,rbanc,nyelv nyújtogató, ostoba, fogyatékos szar vagy! Az egy dolog, hogy mit csinálsz, DE mindenek van határa! Csak 10 kibaszott percre kellett volna MINIMUM figyelned! Erre te: "ááh, örüljön annak, h egyáltalán láthatsz" Remélem..rövid életed lesz.. nem vagyok rossz akaratú ember, és senkinek sem kívánnék ilyet, de..
Rajongók: Voltak itt olyanok, akik normálisan, okosan és igazságosan reagáltak a hírre, nekik ez NEM szól! C: A többi: Volt olyan, aki azt írta, h "nem elég, h találkozott vele! Én 1 képnek is örülnék vele, és, hogy láthattam!" Okoskám...nem rólad van szó ^.^ te itt le vagy sz*rva! Hol érdekli itt az embert, h neked mi lenne jó?! nem vagy se rákos, se 7-8 éves -.- és még csak Amerika közelében sem élsz! -.- És az, h "tévhitű pletyka az egész" a francokat tévhitű! ez a nő mindenre képes, még azt is eltudom képzelni, h kicsik előtt khm...dé ú gé v.v ez a nő, nem-nor-má-lis! O.O ha, ilyet csinál, legalább akkor mondjátok: "Miley, most szemét voltál" a rajongásnak is vannak határai! O.O fel kéne 12-17 éves korban már ismerni, azt, hogy mi jó és mi nem!
Kislány Miley: Gyógyulj meg! Találkozz Justinnal C":
Nem kérek választ köszi ha, okos vagy nem teszed
na még egy okos megszólalás fújjátok a saját hülyeségetek igazatok van...xDDD míg megírtad ezt a regényt simán utána tudtál volna nézni, hogy ez a cikk kiba**ottul nincs közel a valósághoz de ti tudjátok és azért már a trágárságnak is van határa..
1 felhasználónak tetszik:
zooliii
2014. április 01. 20:59
B.Lilcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 207459 offline |
Ne! Ne találkozzon Justinnal! Most lehet itt engem szívtelen dögnek nevezni stb. de én nem aakrom, hogy találkozzon Justinnal. Épp elég volt neki Avalanna halála. Most kicsit mintha kezdene újra magához térni de ha ezt a kslányt újra megszereti, akkor újra összetörik ha meghal. (
2014. április 02. 09:35
BadGirl25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.08. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 220782 offline |
Nagyot csalodtam Mileyban. Szegény kislány csak egy olyan napról álmodott mikor találkozhat egy hìrességgel, és mikor telhesül csalodnia kell. Hát Miley ez nem volt szép töled.
2014. április 02. 16:16
Most aztán be telt a pohár Miley!!!! Egy rákos kislányra nem figyelni? Milyen dolog ez?
Én a kislány helyében felpofoztam volna Mileyt.
Én a kislány helyében felpofoztam volna Mileyt.
2014. április 03. 00:27
Smilectioner xxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 223539 offline |
Gratulálok. Egy ujjab rosszindulatú, Mileyt lejárató cikk starityn, ami egyáltalán nem biztos, hogy igaz is. De egyébként is, én a kislány helyében annak is nagyon örültem volna, ha akár csak egy pillanatra láthatom őt..Nemhogy végignézzem a hangpróbát, és azonkívül biztos hogy csináltak képet is és beszélgettek is. Jó dolog ez az alapítvány, de nem kell azért mindenkinek úgy odalenni mert rákos, és egyből minden kívánságát teljesíteni. Persze, megérdemli, de többek között Magyarországon is vannak rákos gyerekek, akiknek több milliót költenek a kezelésére, stb. és nemhogy világsztárokhoz hordozgatnák őket.. És én abban biztos vagyok, hogy amit meg tudott tenni/amit az ideje engedett, azt megtette a kislányért, és hogy teljesen átérezte a helyzetét...nem kérek utálkozó válaszokat, tudom hogy igazan van..köszönöm !
zooliii
2014. április 06. 09:13
Idézet (vilu66 @ 2014.04.04. 12:12)
miley cyrus egy bunkó parasz
Legalább helyesen leírhatnád. Vagy még azt nem tanultad meg az iskolában hogy nagybetűvel kezdjük a mondatot?! Azt akarják hogy Miley jöjjön ki rosszul a cikkben. De persze ha a te kis mártíná sztósszeledet szidnák akkor már az FBI-t ránk hívnád.
zooliii
2014. április 06. 09:16
Idézet (Smilectioner xx @ 2014.04.03. 00:27)
Gratulálok. Egy ujjab rosszindulatú, Mileyt lejárató cikk starityn, ami egyáltalán nem biztos, hogy igaz is. De egyébként is, én a kislány helyében annak is nagyon örültem volna, ha akár csak egy pillanatra láthatom őt..Nemhogy végignézzem a hangpróbát, és azonkívül biztos hogy csináltak képet is és beszélgettek is. Jó dolog ez az alapítvány, de nem kell azért mindenkinek úgy odalenni mert rákos, és egyből minden kívánságát teljesíteni. Persze, megérdemli, de többek között Magyarországon is vannak rákos gyerekek, akiknek több milliót költenek a kezelésére, stb. és nemhogy világsztárokhoz hordozgatnák őket.. És én abban biztos vagyok, hogy amit meg tudott tenni/amit az ideje engedett, azt megtette a kislányért, és hogy teljesen átérezte a helyzetét...nem kérek utálkozó válaszokat, tudom hogy igazan van..köszönöm !
Igen, igazad van. Én mit meg nem tennék ha Mileyt csak szimplán láthatnám vagy csak annyit mondana nekem hogy 'hi'. A kislánynak meg beszélgetni is volt szerencséje Mileyval, képet csinálni meg minden.
zooliii
2014. április 07. 19:36
Francy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 212756 offline |
LileyCyrusLover :
Ennyi erővel szavadon foglak.Szerinted te képes lennél azt végigcsinálni amit ez a kislány átélt?Vagy amivel most is küzd?Nem hiszem.
Szerintem meg ez egy minimum amit ez a kislány kiérdemelt!Visszamegy a kórházba,- amikor élhetné a hátralevő életét,-hogy azoknak az embereknek vigyen színt a napjába, akik bent kell hogy legyenek!Pedig még csak 7 éves!
És neked hogy esne, ha te elutazol LA-be, várakoztatnának egy hetet, aztán végre találkozhatsz Miley-val, ő meg inkább figyel a stúdiómunkára, mint rád, aki betegen eljöttél az otthonodból, vártál rá egy hétig.
Csak gondold végig légyszíves amit írtam.
És nem kérek negatív visszajelzést, mert ez az én véleményem.
Köszi!
Ennyi erővel szavadon foglak.Szerinted te képes lennél azt végigcsinálni amit ez a kislány átélt?Vagy amivel most is küzd?Nem hiszem.
Szerintem meg ez egy minimum amit ez a kislány kiérdemelt!Visszamegy a kórházba,- amikor élhetné a hátralevő életét,-hogy azoknak az embereknek vigyen színt a napjába, akik bent kell hogy legyenek!Pedig még csak 7 éves!
És neked hogy esne, ha te elutazol LA-be, várakoztatnának egy hetet, aztán végre találkozhatsz Miley-val, ő meg inkább figyel a stúdiómunkára, mint rád, aki betegen eljöttél az otthonodból, vártál rá egy hétig.
Csak gondold végig légyszíves amit írtam.
És nem kérek negatív visszajelzést, mert ez az én véleményem.
Köszi!
2014. április 12. 13:45
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline |
Szeretem Miley Cyrust. Imádnám a botrányai nélkül. És én nem úgy ismertem meg Mileyt aki bármikkor képes lenne ilyesmire. Bár lehet, hogy azóta sokat változott belülről is nem tudom. De szerintem ez csak egy újabb pletyka.
2014. május 15. 11:40
Lariveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 189308 offline |
Azért látom, néha itt is veri a kultúra a biztosítékot :D izayoichan javaslok egy szappanos szájöblögetést és néhány magyar nyelvi kurzust, mert épp csak a kapa nem áll ki a szádból. Tény, hogy szólás szabadság van, de attól még nem szükséges a primitív vélemény nyilvánítás!!!
A cikk-kel kapcs. Én is sajnálom a kislányt és kívánom, hogy a többi álma lehetőségei szerint valóban teljesüljön, amig még az élet engedi számára!
A cikk-kel kapcs. Én is sajnálom a kislányt és kívánom, hogy a többi álma lehetőségei szerint valóban teljesüljön, amig még az élet engedi számára!
2014. május 26. 20:20
Violettafan2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 47 Csatolások: 23 Azonosító: 226212 offline |
Szegényke! Miley ez csúnya volt! :-[
2014. június 03. 16:29
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline |
Hát talán olyanért kéne rajongani aki megis érdemli és nem csak parádézik...
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.