A kanadai Nickelback idén ünnepli fennállásának 19. évfordulóját, így joggal követeltek helyet maguknak cikksorozatunkban. Lássuk a srácok legsikeresebb szerzeményeit!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Nickelback
2014. március 27. 17:21
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2014. március 27. 17:29
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Az összes dalt imádom, az itt felsoroltak közül. S, bár a listán nem szerepel, nekem a kedvenc kisfilmem tőlük a 'Lullaby' klipje.
Nagyon jó cikk lett, köszönjük szépen.<3
Nagyon jó cikk lett, köszönjük szépen.<3
2014. március 27. 17:31
Végre róluk is cikk minden túlzás nélkül, az összeset imádom a Someday a legnagyobb kedvenc
2014. március 27. 17:54
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
1 felhasználónak tetszik:
JadeB
2014. március 27. 18:14
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline |
Nagyon imádom ezeket a dalokat!
2014. március 27. 18:26
RedRidingHoodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 222454 offline |
AZ összeset imádom <3
2014. március 27. 19:03
Gotta Be Somebody? Lullaby? :c Kedvenceim
De amúgy mindet imádom ♥ Innen a Someday a kedvencem *_*
De amúgy mindet imádom ♥ Innen a Someday a kedvencem *_*
2014. március 27. 19:34
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
I wanna be a Rockstar.... YES I DO!*----*
2014. március 27. 19:44
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Az összes szuper, nem is lehet választani
2014. március 27. 19:55
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Örülök, hogy végre lett róluk cikk írva, de azt sajnálom, mint amit a legtöbb irományban - a Youtube alapján lettek összeírva. Én meg merem kockáztatni, hogy a Far away a leghíresebb balladájuk, hiszen én is így ismertem meg őket. Mindenesetre ezt leszámítva, a cikkben szereplő összes dalt nagyon szeretem, és köszönet azért, hogy a sok nulla sztár mellett kaptunk igazi zenét is.
JadeB
2014. március 27. 20:04
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline |
Én még most sem értem, hogy miért utálják ennyien a Nickelbacket :c
De igazából nem is érdekel, a lényeg, hogy nekem tetszik.. haha tetszik. Milyen kis finoman fogalmaztam! A világ legjobb zenekara (tudom hogy csak elfogultság, de na.), ők voltak és vannak rám a legnagyobb hatással, mind zenei, mind magánéleti téren. Fogalmam sincs, hogy mihez kezdenék, ha nem lennének a srácok.. még belegondolni is rossz. Annyi mindent adtak nekem, a legkevesebb hogy kiállok értük, hogyha az ostoba emberek alpári stílusban szapulják őket pusztán csak 'divatból'; vagy az intelligens, de rossz zenei ízlésű emberek alkotnak róluk negatív véleményt.
Szerintem vétek kiemelni öt dalt, a megannyi nagyszerű közül, de nem kellett sokat gondolkodni, hisz az ember akár utálja, akár imádja a NB-t, ezeket a számokat ismeri :3
De igazából nem is érdekel, a lényeg, hogy nekem tetszik.. haha tetszik. Milyen kis finoman fogalmaztam! A világ legjobb zenekara (tudom hogy csak elfogultság, de na.), ők voltak és vannak rám a legnagyobb hatással, mind zenei, mind magánéleti téren. Fogalmam sincs, hogy mihez kezdenék, ha nem lennének a srácok.. még belegondolni is rossz. Annyi mindent adtak nekem, a legkevesebb hogy kiállok értük, hogyha az ostoba emberek alpári stílusban szapulják őket pusztán csak 'divatból'; vagy az intelligens, de rossz zenei ízlésű emberek alkotnak róluk negatív véleményt.
Szerintem vétek kiemelni öt dalt, a megannyi nagyszerű közül, de nem kellett sokat gondolkodni, hisz az ember akár utálja, akár imádja a NB-t, ezeket a számokat ismeri :3
JadeB
2014. március 28. 08:55
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline |
Szerintem vannak még nagyon jók számaik, amik a listáról kimaradtak. Én is akartam valamikor egy hasonló cikket írni róluk, csak megelőztél . Egész jó lett amúgy, csak a nóta megnevezés valahogy nem jött be. Ezek közzül mindegyik a kedvencem. A Lullaby, a Far Away, nekem is hiányzik. Az egyik leghíresebb zenéjüknek pedig még a Hero számít (én ezáltal ismertem meg őket), amely a Pókember betétdala volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.