Ismerd meg az idei tavaszi-nyári trendeket!
2014. április 01. 11:45
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Nagyon jó cikk lett! Csomó ilyen cuccom van.
2014. április 01. 12:30
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline |
Beyla teljes mértékben egyetértek. Amúgy igaz ez nem volt a cikkben, de a fiúk öltözete is pocsék, a legtöbb azokat az undormányokat veszi fel, amit minden üzletben lehet venni. Egy másik dolog, hogy sok cicababa felveszi a szegecses cuccokat, meg a halálfejes felsőket, mert ezek most nagyon divatba vannak, holott nem is az ő stílusuk. Én alapból régebben is nagyon szerettem, ami halálfejes vagy szegecses, nem kellett volna ezt is divatba hozni, és tucattá tenni. Az egész divatkövetés szerintem egy hülyeség. Miért más kell megszabja, hogy mit vegyünk fel? Szerintem az a jó, ha mindenki egyedi és sokféle, és nem ugyan az van mindenkin. Amúgy ki az aki cserélgeti barátnőjével a fürdőruhát????
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. április 01. 13:29
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
A cikk jó lett, de nem követem a divatot, szóval nekem mindegy.
2014. április 01. 13:30
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline |
Köszönöm a cikket, fantasztikus lett!
2014. április 01. 19:17
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline |
Én magasról teszek a divatra, és csak azt sajnálom, hogy van pár dolog, ami ezelőtt is tetszett nekem, mostanra meg már tucattermékké nőtte ki magát (pl. halálfejes cuccok és színátmenetes darabok). Én olyan ruhákat hordok, amik NEKEM tetszenek, és mindennemű egybeesés a divattal csak a véletlen műve
2014. április 03. 20:07
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Nagyon jó cikk! Pilótaszemcsii,tornacipő!
2014. április 03. 21:04
Jó cikk bár most nem ez inkább a divat! :\
Én egy divat újságban olvastam,hogy a menta és a világos lila színű cuccok a tavasz divatja.
Én egy divat újságban olvastam,hogy a menta és a világos lila színű cuccok a tavasz divatja.
2014. április 03. 21:32
Fuck.x.Bitchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 222157 offline |
Jo cikk nekem bejön ez a Nude Style mert jobb annál a rikító neon ronda színektől ezerszer!! ☺️☺️
2014. április 04. 13:56
Nem rosszak,de sem a trend,sem pedig a divat nem érdekeltet.
2014. április 04. 14:55
Idézet (Beyla @ 2014.03.30. 23:29)
Mintha ez lett volna a divat tavaly meg tavalyelőtt is, nem? Mindenesetre köszönöm a cikket, hiszen tudom most már, hogy idén mit kell elkerülnöm ahhoz, hogy tömeg termékké ne váljak. Olyan rohadtul kiábrándító az, amikor felszállok a metróra és minden nő és lány ugyanúgy néz ki. Mindenkinek más ruhák és más színek állnak jól, nem vágom, hogy miért kell divat szerint öltözködni, sminkelni meg ilyenek. A cicaszemet iszonyatosan k*rvásnak találom, nincs azaz Isten, hogy én azt magamra kenjem. Számomra annyira gagyi és snassz ami a cikkben van, hogy egy ideje kialakítottam a saját stílusomat. Igen is szeretem az élénk és sötét színeket. Előbb fogom a körmeimet feketére festeni, mint ilyen bőrszínű izére. Mindenesetre ez egy tipikusan p*csa cikk. Semmi szükség nincs rá, de azért van. Aki meg divat őrült és képes olyanokat is magára festeni vagy magára aggatni, ami extrán sz*rul áll rajta, hát akkor az vessen magára.
Köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. április 04. 17:54
Anasztáziiaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 223361 offline |
A mostani divatnak van STÍLUSA! Nem mintha eddig nem lett volna de pl Lady Gagának is azok a szexy ruhái ..
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.