Miley Cyrus április elsején tweetelte ki, hogy mekkora szörnyűség történt vele és családjával, mert imádott kutyája, Floyd elhunyt. A történtek ellenére sem mondta le turnéja következő állomását, Bostont, ám az énekesnő teljesen összetört lelkileg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus teljesen összeomlott kutyája elvesztése miatt
2014. április 04. 16:38
swaggy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 219140 offline |
Az erő legyen veled Miley
2014. április 04. 16:42
Nyugodtan lehetek én a szívtelen d*g, de ez az egész számomra már felér egy kabaréval. Igen, ez a bábu rendszeres kellék a dal alatt, de meglehetett volna oldani, hogy kihagyják, ha tudja, hogy ilyen reakciót fog belőle kiváltani... És természetesen ismételten nem tudott úgy elmondani egy mondatot, hogy ne káromkodott volna benne legalább kétszer. "I fuckin' love this fuckin' dog." A fenti képen pedig első pillantásra fiúnak néztem.
2014. április 04. 16:46
ArianaFan77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.14. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 221182 offline |
Sajnálom. Sok képet láttam Floyd-ról. <3 Aranyos volt. Kitartás!
2014. április 04. 16:57
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ki adott ki ezért pénzt? Most komolyan! Ez a csaj valami borzasztó élőben. Annyira irritálja a dobhártyámat a repedtfazékhoz hasonlító hangja, hogy végig sem bírtam nézni. Mindenesetre valóban a megrendezett hatást kelti. Élete során szerintem mindenki vesztett el valamilyen házikedvencet, így hát tudjuk, hogy szegény párának milyen is lehet a gyásza nagyjából. Még, ha egy olyan kutyáról lenne szó, akivel felnőtt, azt mondom, hogy tényleg sz*rul van. Én is nagyon szeretném, hogy rendbe jöjjön a tizennégy éves kutyám, de könyörgök, ez az állat csak pár évet volt vele. Nem azért, de kinek volt az ötlete bevinni egy hatalmas kutya szobrot? Vagy ez szimplán már anno is a show része volt? Mindenesetre engem nem hatnak meg májli krokodil könnyei. Igen, biztos, hogy sz*r neki, de azért nem annyira, mintha apját-anyját megölték volna. Hagyjuk már! Ez is átment drámakirálynőbe? Mert, ha igen, akkor ugyanolyan sz*rul csinálja, mint az éneklést és a színészkedést.
Szerk.: Az überszekszi performansz szerkója meg nem kicsit nyúlás Christina Aguilerától. Pillantsatok bele a Dirrty-be! Az egy kicsit előbb volt, mint szájrúzs...
Szerk.: Az überszekszi performansz szerkója meg nem kicsit nyúlás Christina Aguilerától. Pillantsatok bele a Dirrty-be! Az egy kicsit előbb volt, mint szájrúzs...
2014. április 04. 16:57
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Tudom, hogy most szívtelen rohadéknak fogok tűnni, de egyet értek Diannával és Beyláva. Elég mű volt ez a produkció... sajnálom, én is vesztettem már el a szívemhez közel álló állatot, de azért ez tényleg kissé megrendezett volt.
2014. április 04. 17:02
kata0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 259 Csatolások: 13 Azonosító: 218461 offline |
Nem tudom h most mit mondjak.....Mert ha én is elveszteném a kutyámat, én is összetörnék......De Miley-ról van szó.....Mind1, ha igazi, és nem színjáték akkor sajnálom őt. Ha nem, akkort meg nem érdekel
2014. április 04. 17:05
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Hát elismerem,hogy nem könnyű dolga van most,mert én már háromszor így jártam a 3 cicámmal és nehéz feldolgozni,hogy nincs veled többé.
2014. április 04. 17:06
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Szerintem teljesen mindegy, hogy mennyi ideig volt vele, az a 3 év is elég ahhoz, hogy valaki ennyire megszeressen egy kisállatot. Nekem csupán másfél hónapja van kutyám, de máris annyira szeretem az összes hülyeségével együtt (nem egy angyalka), mintha már 8 éve velem lenne és szerintem ez így is normális. Nagyon sajnálom őt, én is vesztettem már el egy kutyát, így át tudom érezni a fájdalmát.
2014. április 04. 17:07
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline |
Ez nagyon gáz. Most én leszek a szívtelen rohadék, amiket írni fogok... Úgyhogy előre szólók, Smylerek ne olvassátok végig, ha ti nem úgy gondoljátok, hogy ez egy megrendezett valami volt.
Basszus, oké, meghalt a kutyája, nagyon sajnálom, részvétem miatta! De egy koncertre egy szobrot állítani? És érdekes... Nincs a szájánál mikrofon, még is tud énekelni miközben bőg. Jó kis playback
Ezzel nem őt akarom leszólni, de történik ilyen, akkor n csinálja ezt a koncerten... Vagy mondja le.
Basszus, oké, meghalt a kutyája, nagyon sajnálom, részvétem miatta! De egy koncertre egy szobrot állítani? És érdekes... Nincs a szájánál mikrofon, még is tud énekelni miközben bőg. Jó kis playback
Ezzel nem őt akarom leszólni, de történik ilyen, akkor n csinálja ezt a koncerten... Vagy mondja le.
1 felhasználónak tetszik:
menthol
2014. április 04. 17:08
nem hiszem, hogy valóban nagyon szomorú volt, szerintem csak megjátszotta az egészet....:@
2014. április 04. 17:08
sofia k.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 397 Csatolások: 5 Azonosító: 217922 offline |
Most komolyan ezért! Ezért otthon rinyáljon, ne az egyik nagy koncertjén ahol több millióan videóznak és fotóznak! így csak leégeti saját magát! Pár hétre rá szerintem rá fog jönni magától! Agüero10: én már 5 cicát veszítettem el..
Igen megértem,hogy nehéz feldolgozni, de akkor is! Egy koncerten????
Igen megértem,hogy nehéz feldolgozni, de akkor is! Egy koncerten????
2014. április 04. 17:09
Belictioner19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.18. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 222875 offline |
Sajnálom Miley-t mert a kutyája sokat jelentett neki.
2014. április 04. 17:14
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Szegény kutya. Reklámot csináltak belőle...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.