1994. április 8-án adta hírül a sajtó, miszerint a Nirvana legendás frontembere, Kurt Cobain három nappal korábban, április 5-én feltételezhetően öngyilkosság során életét vesztette.
A teljes cikkhez kattints ide!
20 éve hunyt el Kurt Cobain
2014. április 05. 15:14
LuCa998899új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 191164 offline |
Nyugodjon Békében
2014. április 05. 15:22
1994-ben 2 zenei katasztrófa is történt. Meghalt Kurt Cobain és megszületett Justin Bieber. (sorry minden fannak muszáj volt) R.I.P. szegénynek
2014. április 05. 15:34
Nyugodjon békében, és HoneyHoliday nekem tetszett e humor
2014. április 05. 15:38
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Rest In Peace Kurt <33
2014. április 05. 15:39
Idézet (HoneyHoliday @ 2014.04.05. 15:22)
1994-ben 2 zenei katasztrófa is történt. Meghalt Kurt Cobain és megszületett Justin Bieber. (sorry minden fannak muszáj volt) R.I.P. szegénynek
Elég már. Még az hiányzik, hogy csetepaté alakuljon ki itt JB miatt, akinek halovány köze sincs Kurthöz.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. április 05. 15:51
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Reménykedtem, hogy lesz egy ilyen cikk, és nem csalódtam, nagyon jó lett. Volt egy két dolog, amit már tudtam, de a nagy része újdonság (mondjuk így, hogy már ismerem a Polly c. dal hátterét, kicsit fura lesz hallgatni...). Nekem nagyon fáj a szívem Kurt miatt, olyan fiatal volt de legalább örökre úgy fogunk rá emlékezni, mint amilyen a halálakor volt... bár ez se sokat szépít a dolgon. Nyugodjon békében, remélem jó helyen van!
2014. április 05. 16:00
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Nagyon jó- és egyben tartalmas cikk lett!
Ma 20 éve, hogy egy igazi legenda eltávozott a világból... Fiatal volt, sikeres volt, előtte állt az élet, és mégis rosszra fordultak a dolgok... Isten nyugosztalja ott, ahol most van!
Ma 20 éve, hogy egy igazi legenda eltávozott a világból... Fiatal volt, sikeres volt, előtte állt az élet, és mégis rosszra fordultak a dolgok... Isten nyugosztalja ott, ahol most van!
2014. április 05. 16:07
Fannisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 183267 offline |
Azt hiszem ő sosem azt az életet akarta, ami végül kijutott neki. Úgy látszik megjátszotta magát majdnem mindenki előtt és a népszerűség pedig a sírba vitte. A drogok menekülést nyújtottak számára. Kínácsi lennék, mi lenne most ha minden úgy történik ahogy ő szeretné.Talán sosem adatott volna meg nekünk hogy hallhassuk. Vagy a nyugodt élet vagy legendának lenni, ő választott...
2014. április 05. 16:35
"19 évesen volt egy Kitty névre hallgató hím patkánya." Imádlak :') Miért kellet elmenned? :'( Soha nem felejtelek el és garantálom ,ha egyszer találkozunk a túl világon akkor kérek tőled egy autógrammot....Remélem van ott toll és papír...
Szandiiii
2014. április 05. 17:23
antonia12brooklyn baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2177 Csatolások: 73 Azonosító: 171293 offline |
Ez egy tökéletes cikk lett. Nekem is fáj a szívem érte és ez bármennyire fájdalmas dolog, ha valóban öngyilkos lett, akkor nem akart többé itt lenni. Sosem lehetett nyugodt, szegény. Ha tényleg, valóban öngyilkos lett és nem más történt akkor azt történt amit akart, bármennyire furcsán hangzik, de végre megnyugodhatott. Nagyon szeretem és még húsz évvel később is emberek milliói hallgatják és szeretik őt. Nyugodjon békében. <3
Szandiiii
2014. április 05. 18:10
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline |
Oh Kurt... Annyira hiányzik... Fájdalmasan fiatalon hagyott itt minket. Annyi mindent alkothatott volna még, annyi mindent adhatott volna még az embereknek. Bár így is felbecsülhetetlen, amit itthagyott nekünk. Fantasztikus lenne, ha köztünk tudhatnánk, de nem tudnám elképzelni a mai világban. Sehogy sem illene bele. Kurt hatalmas példaképem, eltekintve a drogoktól. Mindigis feminista volt, imádta a lányát, óriási empátiával rendelkezett (talán túl sokkal is) és utálta a homofóbokat, amit gyakran ki is fejezett.
Amikor mélyponton vagyok (ami nálam gyakran előfordul), csak berakok egy Nirvana lemezt, és nem csinálok semmi mást, csak hallgatom. Kurt hangjában volt valami varázslatos, valami elképesztően csodálatos, kimondhatatlan dolog. Ahányszor meghallom, a mai napig görcsbe rándul a gyomrom... Annyiszor segített már át a hullámvölgyeken! Leírhatatlanul sokat jelent számomra!
Kavarognak a gondolatok a fejemben, alig tudok írni, pedig rengeteg mindent mondhatnék még!
Maga volt a tökéletlen tökéletesség.
A cikkben említve lett Boddah. Plussz érdekesség az, hogy a búcsúlevelét is Boddah-nak címezte.
Elmondhatatlanul fantasztikus cikk lett! Nagy boldogsággal tölt el, hogy 20 év elteltével sem hagyjuk Kurt-öt, és amit alkotott feledésbe veszni! Köszönet!
Rest in Peace, Angel! Szeretlek.
Amikor mélyponton vagyok (ami nálam gyakran előfordul), csak berakok egy Nirvana lemezt, és nem csinálok semmi mást, csak hallgatom. Kurt hangjában volt valami varázslatos, valami elképesztően csodálatos, kimondhatatlan dolog. Ahányszor meghallom, a mai napig görcsbe rándul a gyomrom... Annyiszor segített már át a hullámvölgyeken! Leírhatatlanul sokat jelent számomra!
Kavarognak a gondolatok a fejemben, alig tudok írni, pedig rengeteg mindent mondhatnék még!
Maga volt a tökéletlen tökéletesség.
A cikkben említve lett Boddah. Plussz érdekesség az, hogy a búcsúlevelét is Boddah-nak címezte.
Elmondhatatlanul fantasztikus cikk lett! Nagy boldogsággal tölt el, hogy 20 év elteltével sem hagyjuk Kurt-öt, és amit alkotott feledésbe veszni! Köszönet!
Rest in Peace, Angel! Szeretlek.
2014. április 05. 18:11
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Jennifer FINCH, nem Fish. Bocs, hogy kotozkodom de ezt muszaj megjegyeznem, miutan szegeny mar Lynchtol Fishig minden volt
De egyebkent nagyon jo cikk lett. Es egyben ma van 12 eve, hogy Layne Staley meghalt (legalabb is hivatalosan). Fos egy nap ez. Nyugodjanak bekeben!
De egyebkent nagyon jo cikk lett. Es egyben ma van 12 eve, hogy Layne Staley meghalt (legalabb is hivatalosan). Fos egy nap ez. Nyugodjanak bekeben!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.