Jennette miatt szünetel a Sam & Cat?
2014. április 09. 17:44
Ajjj ezek a disney / nickelodeon musorok mar annyira gazak....
2014. április 09. 17:51
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
én úgy rúgtam volna ki, már az elején, a lába nem érte volna a földet!
2014. április 09. 18:33
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Azt hittem, hogy a Nickelodeon jobb a Disney Chanelnél, de tévedtem.
2014. április 09. 18:40
1. Jennette nem bosszút állt, hanem nem akart elmenni csak azért, hogy a Nickelodeon még jobban, nyilvánosan megalázza. 2. annyira fel lett függesztve a sorozat sugárzása, hogy most szombaton már folytatódik is, azaz kőkemény 1 hetet szünetelt. Viszont már csak 9 rész és kaputt
Ja és sejtettem, hogy a Nickelodeon egyenesen a rajongók szemébe hazudik.
"Egy, a csatorna által kiadott közleményben elmondták, hogy szeretnének egy kis szünetet adni a stábnak és színészeknek, akik nagyon elfáradtak a forgatások alatt"
Jó hosszú időre szól a szünet, úgy örökre.
"A csatorna vezetősége hozzáfűzte, nem törődnek a lányról készült fotókkal, amik az interneten keringenek, és túlzásnak tartják az állítást, miszerint viszályban állnak McCurdy kisasszonnyal."
Nem törődnek, á tényleg nem, csak azok miatt alázták meg úgy, hogy elvették a már megnyert KCA-díját és egyik napról a másikra kitették a csatornától. Viszályról viszont tényleg nincs szó, mivel Jennette jó ideje készült már a kiszállásra, amire eredetileg a második évad forgatása után került volna sor.
Ja és sejtettem, hogy a Nickelodeon egyenesen a rajongók szemébe hazudik.
"Egy, a csatorna által kiadott közleményben elmondták, hogy szeretnének egy kis szünetet adni a stábnak és színészeknek, akik nagyon elfáradtak a forgatások alatt"
Jó hosszú időre szól a szünet, úgy örökre.
"A csatorna vezetősége hozzáfűzte, nem törődnek a lányról készült fotókkal, amik az interneten keringenek, és túlzásnak tartják az állítást, miszerint viszályban állnak McCurdy kisasszonnyal."
Nem törődnek, á tényleg nem, csak azok miatt alázták meg úgy, hogy elvették a már megnyert KCA-díját és egyik napról a másikra kitették a csatornától. Viszályról viszont tényleg nincs szó, mivel Jennette jó ideje készült már a kiszállásra, amire eredetileg a második évad forgatása után került volna sor.
2014. április 09. 18:44
Idézet (Noni00 @ 2014.04.09. 18:21)
hát nem tudom valamit kitlálhatnának rajongóknak
Az igazi rajongók úgyis tudják, mi zajlik valójában a háttérben, legyen szó a Nickelodeon aljasságáról, vagy a cikkben nem említett, de valamilyen szinten ide is kapcsolódó Jennette-Ariana összeveszésről.
2014. április 09. 18:57
Idézet (Diomendes @ 2014.04.09. 12:20)
Csalódtam a Nickelodeon-ban..
Hát még én. Most adott egy gyerek/tinicsatorna, ahol gagyik a sorozatok és adott egy gyerek/tinicsatorna, ahol nagyon jók a sorozatok, viszont maga a csatorna aljas, és elcsalja a díjátadóit.
2014. április 09. 19:08
Sajnálom hogy szünetelni fog, de tényleg jobb lenne ha előtte megoldanák a problémát.
2014. április 09. 19:17
|
|
Martina Stoessel 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 223746 offline
|
Szerintem Jennettenek jó oka volt arra, hogy nem jelent meg a díjátadón.
Bár, azt én is sajnálom, hogy szüneteltetik az adást.
Bár, azt én is sajnálom, hogy szüneteltetik az adást.
2014. április 09. 19:18
Hogy van arcuk azt mondani hogy nem vesztek össze Jennette-el.Inkább menjen is el Jennette. Mert már így is eléggé be volt skatulyázva Sam szerepébe. De sajnálom hogy befejezik a Sam & Catet. De az már eléggé durva húzás volt hogy elvették a díjat Jennette-től. És egyáltalán nem azért nem ment el mert bosszút akart állni a csatornán. Hanem azért mert neki ez az egész nagyon kínos lett volna.
2014. április 09. 19:36
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Imádom a sorozatot, a csatornát is (?), legalábbis a műsorait biztosan és most nagyon szomorú vagyok... Sam és Cat
Ariana
Jennette
Nem tudom most mi lesz velem...
2014. április 09. 19:43
|
|
ArianaFan77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.14. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 221182 offline
|
Sam & Cat! Imádom! <3
2014. április 09. 20:46
|
|
Phannvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 207595 offline
|
Hát nem tudhatom, hogy mi az igazság, de remélem, hogy nagyon hamar helyreáll ez a kis vita, ami most van.Ariana-t és Jenette-t is nagyon szeretem.Nagyon beleillenek a szerepükbe és ez jó!
2014. április 10. 09:42
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
hát de ne ez naon rossz én nézem és ajjjjjjjjjjjjjjjj......... Ö
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: