Összeköltözik Selena és Justin?
2014. április 18. 14:08
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline |
gratulálok sok boldogságot nekiik
2014. április 18. 14:31
nem igaz hogy Selena még mindig Justinnal van,Justin rossz hatással van Selenára!Gyűlőlőm Justin Bibert!
2014. április 18. 14:34
Jaj,ne már!Ne költözzenek össze,és ne is házasodjanak össze!Imádom Selenát,de ő jobbat érdemelne Justinnál!!
2014. április 18. 14:46
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Remélem Selena nem követi el ujra ezt a hibát. Amugy én is!!
2014. április 18. 15:01
AnEsztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 222828 offline |
Jelena forever.... Annyira összeillenek...<33 <33 Mindenki írja hogy jobbat érdemel Selena bakker lehet hogy nektek nem szimpatikus Justin de mit tegyen ha őt szereti..és szerintem nincs rá rossz hatással..Inkább az van rossz hatással rájuk ha külön vannak ...!!
2014. április 18. 15:03
házasság még biztos nem lesz. de örülnék neki, hogyha úgy lenne, ahogy azt a névtelen forrás nyilatkozta, hogy Justin jobb lesz és megint van Jelena x
2014. április 18. 15:30
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline |
Lehet, nekem van puritán és rém egyszerű lelkem, de nem tudom, manapság miért divat drámázni. Ha szeretik egymást, legyenek együtt, ha meg probléma van, akkor oldják meg, amennyiben erre nem képesek, mondjanak istenhozzádot és ennyi. Oké, tudom, manapság nem trendi a nyugodt, kiegyensúlyozott párkapcsolat, mert meg kell ütni a Gossip Girl meg a mexikói szappanoperák színvonalát, de hogy hosszútávon több boldogságot hoz a dolog, az is biztos.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. április 18. 16:12
valentina95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 220543 offline |
Ezremélem nem igaz!!! Esküvő??!!! Ugyan már ezt szerintem seni nem gondolja komojan
Az egész egy nagy kamuuuuuu!!!!
Tudom h sokan nem értabek egyet ezzel de szerintem jobb nekik külön-külön
Az viszont remélem igaz h JB megváltozik és újra a régi lesz
Ja és ha ezekből amiket irtam nem derült volna ki Utálom Selenát!!!!
Az egész egy nagy kamuuuuuu!!!!
Tudom h sokan nem értabek egyet ezzel de szerintem jobb nekik külön-külön
Az viszont remélem igaz h JB megváltozik és újra a régi lesz
Ja és ha ezekből amiket irtam nem derült volna ki Utálom Selenát!!!!
2014. április 18. 17:01
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline |
"Hú, összeköltöznek, hú, lehet esküvő is lenne".
Miért olyan nagy dolog ez??? Ha szeretik egymást. A se vele-se nélküled kapcsolatuk talán végre normális lesz. Justinhoz szólva remélem megváltozik (nehogy valaki azt higgye szeretem!! Ellenkezőleg, első a fekete listán. Lehet, hogy az uccsó is) /Selenator 4ever/
Miért olyan nagy dolog ez??? Ha szeretik egymást. A se vele-se nélküled kapcsolatuk talán végre normális lesz. Justinhoz szólva remélem megváltozik (nehogy valaki azt higgye szeretem!! Ellenkezőleg, első a fekete listán. Lehet, hogy az uccsó is) /Selenator 4ever/
2014. április 18. 17:46
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Na ne Sel remélem nem leszel ész nélkül szerelmes (megint)...
2014. április 18. 17:57
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Betti90, szó szerint ezt akartam írni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.