Palvin Barbi vetkőzött a Marie Claire-nek
2014. április 18. 14:52
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Biztos élvezi a meztlenkedést.Ez minek kellett,mit kell mutogatnia magát már...
2014. április 18. 15:01
Nincs ebben semmi olyan, ami igazán világmegbotránkoztató lenne. Gondoljunk csak bele, amikor más modellek vetkőznek le, és nem takarják el magukat, az milyen szokott lenni. Egyébként egy idő után Barbi úgyis eljutott volna idáig, szóval szerencséje van, hogy egy természetes fotósorozat készült, és nem egy vágytól túlfűtött maszlag, ami mindössze annyit érzékeltet, hogy a nőknek csak a testük az érték, mert sajnos sokszor ez jön le a videoklipekből, címlapokból, a média mindenfelől ezt sugározza. Nem mondom, hogy szeretem Barbit, sőt, néha kifejezetten idegesít, de nem utálom. Szép lány, aki büszke lehet magára, és büszke lehet rá az ország is. Nem szenteskedésből mondom. A fotósorozat természetességet sugároz, teljesen el tudom fogadni.
2014. április 18. 15:05
Hát én ebbe semmi büzkeséget nem találok! Most nagyot csalódtam benne!
2014. április 18. 15:06
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ízléses erotika ehhez kétség sem fér, hiszen tulajdonképpen semmilyen intim testrész nem villan semerre sem. Ettől függetlenül nem tetszenek a képek. Női szemmel szerintem semmi extra nincs ebben a csajban, és igen, a világhíres pókerfésze itt is megnyilvánul. Unalmas képek, nincsen bennük semmilyen szexuális kisugárzás ami az ember felé a túlfűtött szexualitást és szenvedélyt sugározná. Ez a csaj is elmehetne tovább tanulni, mert, hogy nem a két szép szeméért van ennyire felkapva, az is tuti biztos.
2014. április 18. 15:07
Idézet (Janka7 @ 2014.04.18. 14:33)
Az utolsó előtti kép a legjobb Amúgy nem értelek titeket.Ha Miley vetkőzik ő egyből k*rva de ha ez a csaj vetkőzik az már nagyon menő meg szexi-.-" Amúgy Miley sokkal szebb mint ez a Palvin Barbara.
Miley és Barbi égés föld. Miley sokkal kihívobb, mint Barbi. Miközben Miley topless, Barbi nem.
2014. április 18. 15:09
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline |
Nem a Playboyban szerepel, ez egy igényes sorozat ( szerintem ). Semmi erkölcstelen nincsen benne, egy modellnek ez is beletartozik a munkakörébe, a legnagyobbak ( Cindy Crawford, Naomi Campell ) még ennél is merészebb sorozatokat vállaltak a maguk idejében és ez így lesz mindig.
2014. április 18. 15:19
Nem értem, hogy itt egy ketten szekáljátok. (Ahogy előttem is írják Barbi nem olyan ,mint Miley) És szerintem szép a képeken
2014. április 18. 15:20
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Idézet (Beyla @ 2014.04.18. 15:06)
Ízléses erotika ehhez kétség sem fér, hiszen tulajdonképpen semmilyen intim testrész nem villan semerre sem. Ettől függetlenül nem tetszenek a képek. Női szemmel szerintem semmi extra nincs ebben a csajban, és igen, a világhíres pókerfésze itt is megnyilvánul. Unalmas képek, nincsen bennük semmilyen szexuális kisugárzás ami az ember felé a túlfűtött szexualitást és szenvedélyt sugározná. Ez a csaj is elmehetne tovább tanulni, mert, hogy nem a két szép szeméért van ennyire felkapva, az is tuti biztos.
Teljesen egyetértek a véleményeddel. Csak annyit fűznék még hozzá, hogy fogalmam sincsen miért, de annyira irritáló feje van, hogy azt el sem tudom mondani.
2014. április 18. 15:22
Janka7 ha Miley szebb lenne akkor ő lenne a Loreal Paris szépség nagykövete
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.