Klippremier: One Direction — You & I
2014. április 18. 17:42
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Nem tudom.. a klip egy kicsit érdekes, de a dalt nagyon szeretem, akárcsak őket
(Milyen jó végig nézni a kommenteken, eddig még egy hater se írta ki, hogy mennyire megkeseríti az életét ez a banda..)
(Milyen jó végig nézni a kommenteken, eddig még egy hater se írta ki, hogy mennyire megkeseríti az életét ez a banda..)
2014. április 18. 17:43
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
GYÖNYÖRŰ lett. Az egyszerűsége teszi ennyire fantasztikusság, meg persze a csodálatos szám! Sírok, még mindig potyognak a könnyeim. :') Egyszerűen PER-FECT!♥ És mind olyan jól néznek ki a klipben. ♥_♥ Folyamatosan nézem és nem tudom megunni.♥
2014. április 18. 17:44
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Maga a dal, és a klip is tetszett nagyon, de bizony észre lehet venni, hogy fáradtak. Remélem a sikeres klip után pihentek egy jó nagyot! (:
2014. április 18. 17:47
Fantesztikus lett, ez csodálatos!!!!! Liam egy kicsit furán néz ki, hogy úgymond ilyen "szakállas" , de mindegy, a többiekben nem csalódtam
Nagyszerű lett, gyönyörű dal
2014. április 18. 17:48
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Nagyon jó lett!!!! <333
2014. április 18. 17:51
most össze kell hogy törnöm a pici direksönerek szivét:< a klipnek igazából semmi köze nincs a dalszöveghez, ami egyértelmű hiszen ők azért tökéletesek, mert rohadt helyesek, és nem azért mert a dájreksönerek értik is a dalokat.
2014. április 18. 17:58
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
remélem nem csak így vagyok így,de egy kicsit csalódott vagyok.megmondom őszintén,jobbra számítottam.jó lett,de azt hittem,jobb lesz
2014. április 18. 17:59
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
egyébként maga a dal csodálatos
2014. április 18. 18:02
Nekomimi82....erre nem mondok semmit sem...mert nem mindig annak kell lenni a klip lényegének mint amiről szól a dal.és képzeld és tom miről szól és szetnem nem csak én és ha nem tetszik drágám a klip akk mégis minek nézed meg és minek vagy egyáltalán itt?? ha nem szereted őket el lehet menni nyugodtan..........amugy nagyon jó lett
)
2014. április 18. 18:02
a video maga szerintem morbid féle xdd nekem a vidi nem tetszik :/ de a szám az egyik kedvenc síros dalom
2014. április 18. 18:09
Ez a dal az egyik legnagyobb kedvencem az albumról, az utóbbi 2-3 napban rongyosra hallgattam, szóval nagyon örülök, hogy ehhez készült a kisfilm. Nekem nagyon tetszik, egyszerű, nincs tele mindenféle értelmetlen, felesleges dologgal. A vége (azt hiszem 2:55-től) ötletesen lett megoldva.
2014. április 18. 18:12
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Én hosszan kifejtve a véleményemet. Nos, a You&I nekem a kedvenc dalom az albumról, és szerintem ez a klipp, amit már egy hete várok, szerintem eszméletlen, hiperszuper, csodálatos, fenomenális, perfect, gyönyörű, és még több szóba is megtudnám fogalmazni, de nem megy, mert a CSODÁLATOS-ban benne van minden elismerésem, és Ben Winston-nak is aki megrendeszte ezt a (ismétlem) CSODÁLATOS klippet. I love it
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: