Klippremier: One Direction — You & I
2014. április 18. 22:35
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
már mindenki leírta, amit én is szerettem volna, de az én véleményem az, hogy borzalmasan néznek ki a fiúk a klipben. talán Zayn-en kívül mindnek olyan a haja és az arca és a viselete, mint egy csövesnek, nem is értem. az ötlet, hogy felváltják egymást, nagyon jó volt, de szerintem elég unalmas klip lett, a dal sem tetszik. úgy látom, a fiúk beleöregedtek a hírnévbe, mert már egyáltalán nem az az öt helyes, csillógószemű álompasi néz vissza ránk a klipből, sokkal inkább öt öreg, mindent megélt hajléktalan... vagy nem is tudom. a kinézetről szólva engem Louis ijesztett meg a legjobban: sovány, beesett arcú, és látszik, hogy valami nincs rendben vele...
2014. április 18. 23:59
nekem nagyon tetszik az új klip a képi világ is bejön a váltások is nagyon jók. én jót tudok mondani róla.
2014. április 19. 09:00
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline |
Bírom a számaikat de ez mi??
hát ez nagyon gáz
ja és a Liam úgy néz ki azzal a szakállal mint egy 40 éves
hát ez nagyon gáz
ja és a Liam úgy néz ki azzal a szakállal mint egy 40 éves
2014. április 19. 10:31
Most komolyan a kinézetük miatt vagytok képesek ekkora cirkuszt lecsapni? Szerintem rohadt cukik, mint mindig Egyáltalán nem úgy néznek ki mint a "csövesek". Valószínűleg még sosem láttatok igazi csövest!!!
2014. április 19. 10:31
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Látom azért mindenki belemagyaráz olyan dolgokat, amik nincsenek is ott. Mi az hogy unalmas a klip? Nem értem miért lenne unalmas. Ezek a váltások engem pl nagyon megleptek, de baromira tetszik, és attól hogy nincs agyonzsúfolva a klip különböző kellékekkel, attól még nagyon jó, egyszerű, egy lassú dalhoz nem is kell más.
A külsejükről meg annyit, hogy ugye már nem 16-18 évesek, már felnőttek, és ők döntik el, hogy hogy akarnak kinézni, bár nekem is furi, de nincs jogom beleszólni, és nem maradhatnak ugyanolyanok, mint 2010-11-ben,
Őszintén szólva én azon a véleményen vagyok, hogy ez a kicsit rockosabb, szakadtabb öltözet, stílus jobban áll nekik mint a kisfiús csíkos és kantáros nacis, az valahogy nekem nem igazán jött be, cukik voltak meg minden, de abból már kinőttek. Már elmúltak 20 évesek mégsem nézhetnek ki úgy mint egy gyerek.
És hagyjuk a rémhíreket, hogy Louis-nak valami baja van, vagy a többieknek, ebből indulnak ki a rossz pletykák, és utána meg fel vagyunk háborodva. Az igaz, hogy látszik rajtuk, hogy fáradtak, hisz nem kevés meló ez az egész, túl nagy rajtuk a nyomás, ez azért meglátszik. De remélem ez jobbra fordul majd.
A külsejükről meg annyit, hogy ugye már nem 16-18 évesek, már felnőttek, és ők döntik el, hogy hogy akarnak kinézni, bár nekem is furi, de nincs jogom beleszólni, és nem maradhatnak ugyanolyanok, mint 2010-11-ben,
Őszintén szólva én azon a véleményen vagyok, hogy ez a kicsit rockosabb, szakadtabb öltözet, stílus jobban áll nekik mint a kisfiús csíkos és kantáros nacis, az valahogy nekem nem igazán jött be, cukik voltak meg minden, de abból már kinőttek. Már elmúltak 20 évesek mégsem nézhetnek ki úgy mint egy gyerek.
És hagyjuk a rémhíreket, hogy Louis-nak valami baja van, vagy a többieknek, ebből indulnak ki a rossz pletykák, és utána meg fel vagyunk háborodva. Az igaz, hogy látszik rajtuk, hogy fáradtak, hisz nem kevés meló ez az egész, túl nagy rajtuk a nyomás, ez azért meglátszik. De remélem ez jobbra fordul majd.
2014. április 19. 11:00
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline |
bohóc9 -el nagyon egyetértek.
2014. április 19. 12:18
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline |
Én még csak most látom mivel elutaztam egész héten de írták már tegnap nekem,hogy nagyon szar meg facebook-on is írták hogy káosz az egész meg ilyenek...Azt hittem,hogy majd egy csajnak éneklenek meg mászkálnak a parton Sokan mondjátok,hogy úgy néznek ki mint a hajléktalanok...Igazság van benne,de mivel egy szerelemről énekelnek,mindenki tudja,hogy akkor is tetszhet egy fiú ha alig van pénze,szakadt ruhába van(ez az én elképzelésem). Kicsit szerintem művészire vették a figurát és érdekesen oldották meg.Az egészbe az tetszik,hogy egyszerű de még is nagyon megfogja az embert.Sokan nem értetek miért van mindegyiken ugyanaz az a pulcsi,azt mondták hogy biztos nincs pénzük Nekem az nagyon tetszik hogy Liam-ből Harry ,Zayn-ből Louis.Nekem nagyon tetszik a klipp is a szám pedig az első hallásnál a kedvencem(mivel sok emlék kötődik hozzá) <3 Nem csalódtam <3
2014. április 19. 12:23
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline |
Amúgy sem vagyok directioner, annyira nem is érdekelt, de mégis belekukkantottam... Most komolyan? Arról szól az egész hogy ugyanabban a pulóverben sétálnak (esetleg futnak) valami hídon (?)...
2014. április 19. 13:49
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Szerintem kifejezetten unalmas egy videoklip lett. Maga a szám tetszett, de a klipet nem fogom megnézni az biztos. Liam és Louis kétszer annyi idősnek néznek ki, amennyik alapból. Niall és Zayn körülbelül ugyanolyan. És ki más ha nem Styles van a középpontban?! Nem tudom. Szerintem jobbat is csinálhattak volna sokkal! És ha a dal címe "You & I" akkor, ha már "I" benne van, akkor "You"-nak is bele kellett volna kerülnie!
2014. április 19. 13:49
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline |
Majd megnézem...vagy nem.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.