Klippremier: One Direction — You & I
2014. április 19. 15:06
Nekem nagyon tetszik! Egyszerűen imádom, a srácoknak tényleg érdemes volt ennyit dolgozniuk rajta. <3
2014. április 19. 15:20
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline |
kiss9993: Ha nem tetszik, nem kell megnézni. + ott van a jobb felső sarokban a kis piros x. Szia :*
2014. április 19. 15:41
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline |
Már nagyon vártam ezt a klippet remélem meg lesz a rekord , még nem jutottam el odáig végig megnézzem de már csomószor lejátszottam !
2014. április 19. 17:01
Alexandra25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 213908 offline |
Imádom <3 már nagyon vártam rá D
2014. április 19. 17:34
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline |
Idézet (Kovács Adél @ 2014.04.19. 15:20)
kiss9993: Ha nem tetszik, nem kell megnézni. + ott van a jobb felső sarokban a kis piros x. Szia :*
Joga van leírnia a véleményét attól a ténytől függetlenűl , hogy negeatív a hozzászólása .
Egyébként én még régebb 1 éve kb meghalgattam az 1D számokat , de már olyan szinten nem érdekelnek , és a sablonosak , hogy csak 3 percet elvesznek az életemből . De rávettem megam , hogy megnézem , hogy mit 'alkottak' a fiúk . A klipp az tetszik is , meg nem is , a dal viszont olyan nyálas (és ezt nem a szövegre értem feltétlen ) ,hogy visszaléptem a youtube kezdőlapra , és meghallgattam egy Michael Jackson számot .
2014. április 19. 18:11
Lili Szabóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 219519 offline |
NAGYON tetszik JÓ lett!! IMÁDOM ZAYN-T!!!!!!! :* <3 *-*
2014. április 19. 19:03
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline |
Hát ez a klip valami zseniális lett. Végig tátott szájjal néztem. Hű. Még most is nehéz írnom valami frappánsat. Amellett hogy a dal most tényleg minőségi, a kisvideó valami eszméletlen. Ötletes és csodálatos. Ha így fognak fejlődni, érdemes továbbra is nyomon követni őket.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. április 19. 19:15
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline |
Ja, valamit elfelejtettem. Kezdjük ott, hogy jogod van leírni a véleményed. De elmondom, hogyan. Megfogalmazod, hogy miért nem tetszik az amit olvastál/láttál, majd leírod, lehetőleg úgy, hogy senki számára ne legyen sértő. Úgyhogy... Hoppá! Elkerülhetetlen a kiosztásom. Még ha senki sem kíváncsi rá.
kiss9993!!! Tudod mennyire megkönnyebbülne itt mindenki aki pozitív hozzászólást írt és nem üres szöveget, ha befognád a pofád? Senki nem kérdezte a PRIMITÍV véleményedet a fiúkról, ahogy ennél a cikknél a klipről sem, és meglepő módon a zenéről sem. (ha negatív véleményen vagy, oké de nem ilyen formában írod le) És ezt most hidd el öcsém, nem azért kapod, mert én akkora directioner picsa vagyok. (ez nem a directionerek lehordása, ne vegyék magukra, ez csak az általános jelző az utálóktól) Hanem azért, mert kötelességem leírni neked, hogy senki nem kíváncsi rád. A legtöbb rajongójuk lány? Mennyire intelligens vagy, hogy ezt észrevetted! Gondolom sokat kellett agyalnod, hogy ilyen frappáns hozzászólásokat kanyarints a cikkhez. Azért vannak nagy többségben a lányrajongók, mert a One Direction-nek ők a célközönsége. Ez nem ,,érdekes" és még csak nem is meglepő. Ez tény. De senkit nem érdekel. A másik pedig, a helyesírás. Lapozzad már fel légyszives a szótárat mielőtt kinyilvánítod a nemtetszésedet! ,,Tudnák?" Akkor "tudnákolj" jobbat. Köszi.
kiss9993!!! Tudod mennyire megkönnyebbülne itt mindenki aki pozitív hozzászólást írt és nem üres szöveget, ha befognád a pofád? Senki nem kérdezte a PRIMITÍV véleményedet a fiúkról, ahogy ennél a cikknél a klipről sem, és meglepő módon a zenéről sem. (ha negatív véleményen vagy, oké de nem ilyen formában írod le) És ezt most hidd el öcsém, nem azért kapod, mert én akkora directioner picsa vagyok. (ez nem a directionerek lehordása, ne vegyék magukra, ez csak az általános jelző az utálóktól) Hanem azért, mert kötelességem leírni neked, hogy senki nem kíváncsi rád. A legtöbb rajongójuk lány? Mennyire intelligens vagy, hogy ezt észrevetted! Gondolom sokat kellett agyalnod, hogy ilyen frappáns hozzászólásokat kanyarints a cikkhez. Azért vannak nagy többségben a lányrajongók, mert a One Direction-nek ők a célközönsége. Ez nem ,,érdekes" és még csak nem is meglepő. Ez tény. De senkit nem érdekel. A másik pedig, a helyesírás. Lapozzad már fel légyszives a szótárat mielőtt kinyilvánítod a nemtetszésedet! ,,Tudnák?" Akkor "tudnákolj" jobbat. Köszi.
2014. április 20. 02:15
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Habár sem a dal, sem a klip nem fogott meg, és a dalszövege is újabban a tömény sallang, de biztos az én ízlésem problémás, ám itt végre látni, hogy ennek az öt kölyöknek tesztoszteronja is van. Herikén kívül a többinek legalább van valami férfi formája, sőt a szöszike is igen csak kikupálódott, meglepődtem amikor megláttam. Aki legjobban meglepett az a tvitteren nyavalygó gyerek, Liam (talán). Mondhatni elég férfiasra vette a figurát, ami előnyére is vált, bár ahogyan látom a kislányok kérik vissza a kis cukimuki bugrisokat, pedig most a többségük nem úgy néz ki, mint valami rossz b*zi. Ettől függetlenül egy újabb igénytelen lávsztoriról szóló dal egykaptafa zenei hangszereléssel. Nem tetszik, ám mostanság örülök, hogy nincsenek állandóan az ember p*fájába nyomva. Mennyivel szimpatikusabbak így!
Habár én nem vagyok rajongó, így nem nézegetek róluk képeket, de pár hónapja Lambikával pont erről levelezgettünk, hogy a sráccal van valami gebasz. Én meg mernék esküdni, hogy valami gasztroenterális problémával küzd. Iszonyatosan sokat fogyott, és bár egy kövérnél pozitív, ő alapból is sovány volt. Soványnál meg a fogyás minden csak nem éppen pozitív. Többen jelezték már itt is a fórumon, hogy a gyerekkel nincs minden rendben, és bár Lambika is hozzám fordult, hogy mi lehet a baja, de ezt így látásból lehetetlenség megmondani. Ha nem beteg, akkor fenn áll a kábszerezés esélye. Azért, ha ránézel a képeire rohadtul nem az jön le, hogy milyen egészséges.
Idézet (Csöppség @ 2014.04.19. 10:31)
És hagyjuk a rémhíreket, hogy Louis-nak valami baja van, vagy a többieknek, ebből indulnak ki a rossz pletykák, és utána meg fel vagyunk háborodva. Az igaz, hogy látszik rajtuk, hogy fáradtak, hisz nem kevés meló ez az egész, túl nagy rajtuk a nyomás, ez azért meglátszik. De remélem ez jobbra fordul majd.
Habár én nem vagyok rajongó, így nem nézegetek róluk képeket, de pár hónapja Lambikával pont erről levelezgettünk, hogy a sráccal van valami gebasz. Én meg mernék esküdni, hogy valami gasztroenterális problémával küzd. Iszonyatosan sokat fogyott, és bár egy kövérnél pozitív, ő alapból is sovány volt. Soványnál meg a fogyás minden csak nem éppen pozitív. Többen jelezték már itt is a fórumon, hogy a gyerekkel nincs minden rendben, és bár Lambika is hozzám fordult, hogy mi lehet a baja, de ezt így látásból lehetetlenség megmondani. Ha nem beteg, akkor fenn áll a kábszerezés esélye. Azért, ha ránézel a képeire rohadtul nem az jön le, hogy milyen egészséges.
2014. április 20. 07:03
Csilllavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 288 Csatolások: 0 Azonosító: 215803 offline |
"Kedves" Beyla!
A mi drága Louis-unk soha az életben, ismétlem SOHA nem kábítózott!!! Ha fog akkor az meg az ő döntétse, az igazi Directionereknek ez fog problémát jelenteni!!
A mi drága Louis-unk soha az életben, ismétlem SOHA nem kábítózott!!! Ha fog akkor az meg az ő döntétse, az igazi Directionereknek ez fog problémát jelenteni!!
2014. április 20. 14:34
aranyalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 167233 offline |
*-* *-* *-* *-* *-* *-* *-* Imáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááádom! Szóval, szerintem nagyon ötletes és különösképpen jó hogy nincs a klippben semmi csicsa meg ilyesmi.. Love ya guys
2014. április 20. 15:17
a dalt imadom a klipptol meg fraszt kaptam mikor Niall atvaltozott Liam-me xD am meg otletes ez az atvaltozosdi
2014. április 20. 17:28
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (Csillla @ 2014.04.20. 07:03)
"Kedves" Beyla!
A mi drága Louis-unk soha az életben, ismétlem SOHA nem kábítózott!!!
A mi drága Louis-unk soha az életben, ismétlem SOHA nem kábítózott!!!
Honnan gondolod, hogy soha nem csináltak semmi olyat? Én elég nehezen tudom elképzelni, hogy nem élnek vele.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. április 21. 09:02
Nagyon szép szám és a klip is jó lett! Imádom! <3 <3
2014. április 21. 14:18
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline |
Gigasupercsúcs a klipp a zene és a fiúk is cukik :") <3 *___*
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.