Ezúttal az egyre híresebb, ausztrál 5 Seconds of Summer, leginkább pop-rockot játszó zenekart mutatjuk be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Feltörekvő bandák nyomában: 5 Seconds of Summer
2014. április 18. 17:30
2014. április 18. 17:35
Őszintén szólva,a She Looks So Perfect nem is rossz dal,de számomra a hangjuk eléggé nyers. Az egész twitterem velük van tele, mivel kb. minden 2. directioner odáig van értük. Vajon akkor is ennyi rajongójuk lenne ha nem lenne semmi közük a One Directionhöz?
2014. április 18. 17:46
Crazymofovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 203385 offline |
Hát igen, itt is egyre több cikk van róluk meg a hónapban ők vannak az MTV Pushba is.. szóval tényleg egyre többen figyelnek fel rájuk, aminek persze nagyon is örülök mert én is szeretem őket Bár az igaz, hogy a rajongoiknak nagy százaléka szereti a One Direction és így egy kicsit könnyebb nekik..
De kiváncsi vagyok, hogy ismertek lesznek e az egész világon.
De kiváncsi vagyok, hogy ismertek lesznek e az egész világon.
2014. április 18. 17:52
Idézet (fanicsa @ 2014.04.18. 17:39)
Muszáj mindenkit az Egydéhez hasonlítani?
Már elnézést, de senki nem hasonlította őket az 1D-hez, egy ilyen szót sem ír a cikk, csupán annyit, hogy a One Direction-nel turnéztak.
2014. április 18. 18:01
lukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey♥♥♥♥
2014. április 18. 18:30
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Én nemrég hallottam róluk, és szinte már szeretem őket. Még nem vagyok az a hatlmas fan, de nagyon de nagyon szeretem őket. Pár számukat meghallgatva rájöttem. Hé, ezek a srácok nem is olyan rosszak. Szinte már, ripityára hallgattam a She looks so perfect-et, a Disconected, a Heartbreaker Girl, Beside you, Whenever you are. Ezek az én kedvenc számaim tőlük. A kedvencem pedig Luke Hemmings és Aston, utána Michael, és Calum. I love 5SOS
2014. április 18. 18:53
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
Imadom oket
2014. április 18. 19:20
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline |
ja,igen.Még annyit hozzátennék,hogy azon kívül,hogy az 1d előzenekara,semmi közük nincs az 1d-hez.Ők egy önálló zenekar,és én már azelőtt is szerettem őket,hogy felkérték volna őket a turnéra!
2014. április 18. 19:23
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Remek cikk, de azt hiszem jobb lett volna, ha nem jelent volna meg. Mármint ettől a sok primitív kommenttől illetve kommentelőtől rosszul vagyok.
"de cukiiik" ..
"újabb egydé utánzat, pár év múlva a süllyesztőben végzik" Ugyanezt mondják az egydéről, de bármennyire fáj nekem is, eddig ez nem jött be.
De ha ezeket nem nézem, akkor örülök a cikknek. (:
"de cukiiik" ..
"újabb egydé utánzat, pár év múlva a süllyesztőben végzik" Ugyanezt mondják az egydéről, de bármennyire fáj nekem is, eddig ez nem jött be.
De ha ezeket nem nézem, akkor örülök a cikknek. (:
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!